Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:No to szkoda bo uśmiech ważny - tak lekko szarlatanski... Ja wam jeszcze pokaze rodzice !!!
Ja używam tinypic do zdjęć i wybieram opcje rozmiaru website/email wiec myślałam, ze jest ok. Zwłaszcza, ze na moim telefonie widac dobrze i na iPadzie tez. Oprócz tego sa rozmiary do wyboru avatar, thumbnail, screen 15" i chyba screen17" albo jeszcze jest domyślny rozmiar... Ktos sie orientuje czy cos innego powina wybierać z tych opcji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 18:58
-
No to próba z większym rozmiarem
la lenka widzisz bez okularów ?
Sprawdzę tez pokazywarke następnym razem ale jak trza sie logować to odpada- juz te konta wszędzie mnie wykańczają
la_lenka, Kucykowa, agatka196, kasig, easymum, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
4me,cudny Synus!
No mieszkanie masz naprawde urzadzone gustownie,po kawalku ktory widacAz mnie zainpirowalas do zmian jak Olka podrosnie
Zona od Meza kolegi urodzila dzis syna:waga4780g ! CC oczywiscie,ale i tak szacunek!4me lubi tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualny
-
4me o ile się nie mylę to chyba ty pisałaś o tej ścianie czarnej do pisania że jesteś zadowolona. Jeżeli to ty, to mogłabyś zapodać zdjęcie i czym to robiliscie?
Nasza się rechocze bardzo często ale tylko do mamy i taty. Każdy mówi że mam poważne dziecko. -
Staraczka23 wrote:A czego tam nie kumac haha napisalam jak wygląda robienie zdjęcia takiemu maluszkowi i przestrzegam w razie gdyby ktoras miała parcie na szybkie zdjęcie to u mnie nie robią od ręki
Nie chodzi o to, że młody wyszedł jakoś szczególnie pięknie, ale fotka spełniała wszystkie wymogi, takie jak np. odpowiedni półprofil, młody nawet patrzył w obiektyw itd
I zdjęcie było od ręki.
-
Tak prosektorium pasuje
my mamy jeszcze betonowa ścianę w salonie- naprawde betonową- jak to moja mama uslyszala to stwierdziła, ze nie będzie nas odwiedzać
takze, jakby ktoras chciała sie pozbyć konserwatywnej teściowej to moze byc sposób
Carolline lubi tę wiadomość
-
Co do smiania w głos u nas młody juz od dawna się śmieje , wogóle to jest takim smieszkiem ciągle rechocze i guga a najbardziej do mamusi ...hihi
Nasi rodzice są troszkę inaczej nauczenie na segmentach i meblościankach pewnie dlatego nie są za minimalizmem który jednak teraz jest na czasie i jak dla mnie jest MEGA..nie wyobrażam sobie teraz jakiejś meblościanki na całej scianie -
agatka196 wrote:4me o ile się nie mylę to chyba ty pisałaś o tej ścianie czarnej do pisania że jesteś zadowolona. Jeżeli to ty, to mogłabyś zapodać zdjęcie i czym to robiliscie?
Nasza się rechocze bardzo często ale tylko do mamy i taty. Każdy mówi że mam poważne dziecko.
Ogólnie to mamy tak pomalowane drzwi do szafy (te co widac na zdjęciu), które robił nam stolarz i mu wszystko zlecililismy wiec jakich dokladnie farb uzyl to Ci nie powiemszukalam kiedys w googlach to wiem, ze bylo pare, latwo dostępnych, rad jakich marek farby najlepiej uzyc ale niestety nie zapisalam
do kupienia przez neta lub juz pewnie tez w marketach budowlanych.
My mamy warstwę farby magnetycznej a na to położone chyba ze trzy warstwy tablicowki- żeby ladniej bylo pokryte. Plus z magnetyczna jest taki, ze mozesz tez sobie cos powiesić (ale tylko na silne magnesy Np neodymowe). Minus jest taki, ze powierzchnia jest wówczas lekko chropowata bo taka jest ta farba magnetyczna... Ale ogólnie jest to latwe do pomalowania samemu w domu
Edit: A no i farby tablicowe mozesz kupic w wielu kolorach Np granat, fiolet itp itd nie musi byc koniecznie czarnybyle, żeby byl ciemniejszy niz biala kreda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 21:23
agatka196 lubi tę wiadomość