Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecię od rana wesołe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cceeb6f5df6.jpgla_lenka, agatka196, Gusiak, snoopy_etka, 4me, paula2013, Kasiarzynka, Anitka201, moka89, adzia, Dżuls, chabasse, karolcia87, bento, easymum, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któremuś z Waszych maluchów spłaszcza się główka? U mnie młodej zamiast się poprawiać, to ciągle się pogłębia to spłaszczenie, walczymy z asymetrią, podobno z sukcesami, ale główka ciągle się spłaszcza z jednej strony
Fizjoterapeutka niby mówi, że jej to wróci do normy, bo główka i tak ma tendencję do zaokrąglania się, ale sama nie wiem. Może pokazać ją jeszcze jakiemuś lekarzowi? Jak mi się uda, to cyknę młodej zdjęcie i wrzucę.
-
hej dziewczyny u nas masakra, chyba przechwaliłam Olka, bo od wczoraj wieczne marudzenie, a w nocy moje przespane 10 godzin szlag trafił i dziś pobudka o 3, 5 i 7 czuje się jak zombie. Wczoraj tak płakał że nie umiałam go uspokoić, dopiero dentinox na dziąsła go uspokoił, więc to chyba ząbki, ale jak tak to będzie wyglądać to chyba zwariuję
-
Dżuls, jak na moje oko moja ma dość mocno spłaszczoną główkę
dopiero w poniedziałek idę na pierwszą wizytę do rehabilitantki bo asymetria nie mija sama z siebie, wprawdzie interesuje się już zarówno prawą jak i lewą stroną ale śpi tylko na prawej, no nie ma sposobu na nią, co przewrócę główkę to ona znowu wraca do swojej ulubionej pozycji. A nie wiesz czy są jakieś poduszki/kliny rehabilitacyjne aby dziecko nie przewracały łebka?
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:Dżuls, jak na moje oko moja ma dość mocno spłaszczoną główkę
dopiero w poniedziałek idę na pierwszą wizytę do rehabilitantki bo asymetria nie mija sama z siebie, wprawdzie interesuje się już zarówno prawą jak i lewą stroną ale śpi tylko na prawej, no nie ma sposobu na nią, co przewrócę główkę to ona znowu wraca do swojej ulubionej pozycji. A nie wiesz czy są jakieś poduszki/kliny rehabilitacyjne aby dziecko nie przewracały łebka?
Co do tych wszystkich poduszek itd, to rehabilitantka odradzała (ale to jest babka starej daty, więc nie wiem, czy to nie dlatego), ale ja widziałam nawet taką czapeczkę z wypchanym ogonkiem, co to się zakłada dziecku na główkę i przerzuca ogonek na tę stronę, w którą ma nie przekręcać główki. A tych poduszek, to się boję trochę, bo co jak np. dziecku w nocy się uleje i nie będzie mogło przekręcić główki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 15:20
-
nick nieaktualnyA jeszcze wam napiszę niewiem czy tak samo będzie ale w razie czego , jesli byście miały parcie na paszport szybko .
Dzisiaj byliśmy w fotomacie chcieliśmy od ręki zdjęcie czyli express , pan mowil ze niestety nie da rady bo dziecko samo nie siedzi i będzie potrzeba retuszu , dopiero jutro mogę odebrać .
Miałam ją na kolanach i za plecami była biała kartka .
U mnie 15zl 4zdjęcia i jedno większe -
Nasz hrabia ma relaks!!! Powiedzial, ze dość tych świąt i gości
teraz on odpoczywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 16:45
Staraczka23, la_lenka, Dżuls, adzia, agatka196, Anitka201, paula2013, chabasse, Kasiarzynka, Gusiak, Kucykowa, karolcia87, trix, easymum, Natka88, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my dziś po rehabilitacji i mała całą godzinkę była bardzo grzeczna. Może dla tego że w końcu sama się porządnie wysłała i mama też
U nas jak mała śpi to główkę przekręca sobie tak jak chce. Ja w to nie ingeruje bo to tak jakby mi ktoś głową majtał podczas snu.
Jedyne co to kazano nam nosić mała na rękach na przemiennie bo ja noszę tylko na lewej a muszę nosić tez na prawej.
4me ja też mało co widzę ale synuś widać uśmiechnięty -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Staraczka ja w ogóle nie wiem o co Ci chodzi w tamtym poście. Sory nie kumam. Albo pytasz albo stwierdzisz albo ja nie wiem.
Bo teraz też czytam i też bym nie skumala
Karmilam i dlatego .
Potwierdz czy o ten chodzi i wyjaśnię.
U was dominują body r 74 ? Moja płacze jak ubieram 68 , niewiem ciśnie ją czy jak , przez głowę normalnie wchodzi a ręce to tragedia i zaczęłam 74 zakładać są luzniejsze i bez płaczu.
Dzisiaj kąpie ją po raz drugi sama bez asysty bo mąż pojechał do teścia a na powrocie odbierze przesylke od moich rodziców bo zamowilam kubusia puchatka i spiralę na łóżeczko -
No to szkoda bo uśmiech ważny - tak lekko szarlatanski... Ja wam jeszcze pokaze rodzice !!!
Ja używam tinypic do zdjęć i wybieram opcje rozmiaru website/email wiec myślałam, ze jest ok. Zwłaszcza, ze na moim telefonie widac dobrze i na iPadzie tez. Oprócz tego sa rozmiary do wyboru avatar, thumbnail, screen 15" i chyba screen17" albo jeszcze jest domyślny rozmiar... Ktos sie orientuje czy cos innego powina wybierać z tych opcji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 18:06