X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeny czy Wasze dzieci tez tak sie wiercą? Mojemu ręce i nogi latają non stop.
    Polozylam go na brzuszku i za chwile ale skubany byl juz obrócony wokół własnej osi o 180 stopni ;) tak tymi nóżkami machal;) czy to jakiś wstęp d raczkowania ;)
    A tak w ogóle co jest pierwszw raczkowanie czy siadanie? I jak wygląda w ogóle siadanie- z jakiej pozycji dzieciaczki to robią?

Co do fejsa- jesli to grupa tylko naszych wrześniowej to rzeczywiście dziwne, ze sie podzielilysmy i wielka szkoda :(

KasjaK lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki melduje moja Lila to liliputek wazy 6,8 i ma 62 cm malutka i grubiutka:)
    probowalysmy juz marchew banana i jablko z czego jablko smakuje najbardziej:)

polecicie cos na wypadanie wlosow?

moja mala Lilka

1ee1c782db73298fmed.jpg

la_lenka, Dżuls, Anitka201, 4me, moka89, monaaa85, julita, Kasiarzynka, Czarna_88, easymum, karolcia87, Wonderland, Kucykowa, chabasse, trix, snoopy_etka, Luna1, Carolline lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam mocne cięcie, na dobry początek, ja ścięłam i już widzę różnicę :) Jutro biegnę do apteki po jakiś zestaw witamin, może nawet tych ciążowych, bo ewidentnie młoda wysysa ze mnie wszystko co najlepsze.
    Jaki piękny Lila ma ten strój (ogrodniczki?) i buciki <3

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, buciki wymiatają. <3

Staraczka, weź się odezwij bo się martwię co z tym twoim brzuchem.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka cos pisala, ze do mamy jedzie na pare dni- moze neta nie ma?

Jeeeeny zazdroszczcze Wam w tych dziewczynkach tego, ze możecie je tak slodko ubierać - jak wchodzę do dziecięcego to dla dziewczynek zawsze sa jakies stroje, które wymiatają :) nawet w pepco- pól ściany pięknych ubranek a dla chłopców jakis jeden marny wieszak :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Jeeeeny zazdroszczcze Wam w tych dziewczynkach tego, ze możecie je tak slodko ubierać - jak wchodzę do dziecięcego to dla dziewczynek zawsze sa jakies stroje, które wymiatają :) nawet w pepco- pól ściany pięknych ubranek a dla chłopców jakis jeden marny wieszak :/
    Haha, a ja właśnie ciągle coś w Pepco w dziale chłopięcym widzę fajnego, a dla dziewczynki tylko jakieś takie słodkie do wyrzygu. :P

4me lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znikam na facebooka znowu ;) nara

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Aldona a jakie konkretnie żelazo bierzecie?

Moka a Twoja córcia jakie żelazo bierze?
    Ferrum lek. Daję 7 kropelek

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Mi też tak trochę dziwnie... Tak pytałam, bo myślałam, że może dziewczyny przeszły na fejsa do dużej ogólnej grupy, bo się tam więcej dzieje albo co. Ja się z Wami zżyłam tutaj i ciężko by mi było zostawić. Z lekką zazdrością patrzę na wątek sierpniówek, jak prężnie działa, dziewczyny nawet zlot planują, a u nas to jakoś tak zamiera :(
    Dokładnie ;/ smutno trochę. Fejs chyba jest mniej czytelny, tak mnie się wydaje. No i anonimowość tam na pozoiomie -30. Ja tu zostaję i będę najwyżej sama sobie odpisywać ;p

Anitka201, Kasiarzynka, 4me, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie również brak okresu :-)
    Mój waży 8 kg ale jak tak patrzę to on w sumie wygląda na szczuplaczka.
    4me mój również cały czas gdzieś biegnie :-) ciągle macha kończynami :-)
    Miałam się trochę rozpisać o tym ze mi również jest przykro ze cześć z nas zrobiło sobie 2 grupę na fb ale z drugiej strony nikogo nie da się sztucznie utrzymać.
    Co do ubranek to ja tam się ciesze ze mam chłopaka :-) Lubie te fajne spodnie dresowe bluzy itp itd :-) nie przepadam za różem :-) mam już cała masę fajnych koszulek na lato lacznie z polowkami i lniana koszula i teraz dokupie tylko jakieś dziurawe jeansowe spodenki :-) ciekawe czy da się go w to ubrać :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Dokładnie ;/ smutno trochę. Fejs chyba jest mniej czytelny, tak mnie się wydaje. No i anonimowość tam na pozoiomie -30. Ja tu zostaję i będę najwyżej sama sobie odpisywać ;p
    Dobre :-) jakby co to ja Ci odpisze bo ja jestem z tych które w ogóle nie mają fb :-)

• moka89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj prowadząc auto (mąż z tylu) prowadzilam monolog. Po czym zapytałam go czy dużo mowię. Powiedział, ze tak. No to dowalilam tekstem, że dobrze że mam forum, bo chociaż ktoś mi odpowie xD

la_lenka, paula2013, easymum, Gusiak, Anitka201, snoopy_etka lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Fejs jest trochę inny, z jednym lepszy z drugim gorszy.
    Ja po prostu gdybym wolała udzielać się na fejsie to bym od razu w ciąży szukała grupy na fejsie, ale uznałam, że forum bardziej mi odpowiada, więc i teraz na forum zostaje.
    W sumie nie mam nic przeciwko, że taka grupa istnieje skoro dziewczyny miały potrzebę. Tylko smutno, że nie jest oprócz tylko zamiast, że tak bez żalu zostawiły nas tutaj i wpadają rzadko albo wcale. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me najpierw dziecko siada, a potem raczkuje, jeśli oczywiście będzie raczkować. U nas Paweł raczkował jak miał 7mc, czyli już zachwilkę☺

4me lubi tę wiadomość

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Dzisiaj prowadząc auto (mąż z tylu) prowadzilam monolog. Po czym zapytałam go czy dużo mowię. Powiedział, ze tak. No to dowalilam tekstem, że dobrze że mam forum, bo chociaż ktoś mi odpowie xD
    Ja tam w realu nie mówię dużo. Ale jako, że całe dnie siedzę sama, to czasem to co napiszę na forum to prawie jedyne teksty które "mówię", poza oczywiście rzeczami typu "a teraz zmienimy pieluszkę" ;)

4me, karolcia87 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja polecam mocne cięcie, na dobry początek, ja ścięłam i już widzę różnicę :) Jutro biegnę do apteki po jakiś zestaw witamin, może nawet tych ciążowych, bo ewidentnie młoda wysysa ze mnie wszystko co najlepsze.
    Jaki piękny Lila ma ten strój (ogrodniczki?) i buciki <3

Dzuls wlasnie scielam duzo bardzo duzo i nic nie dalo codziennie wypada mi garsci jestem zalamana :(

hehe buty zakladamna 5 min :P ma juz pokazna kolekcje ale sa na chwile tylko w gosci :)

moje ulubiione to te
    i te

8c9509f67933bf40med.jpg

8b035ed0cc6caa5emed.jpg

la_lenka, julita, Kasiarzynka, easymum, karolcia87, adzia, Gusiak, chabasse, Anitka201, trix, snoopy_etka, Luna1, monaaa85 lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o siadanie pamiętam, że w 5mc życia Pawła musieliśmy zmieniać głęboki wózek na spacerówkę (z mocno usztywnianymi plecami) bo skubany łapał się za boki wózka i pociągał do pozycji siedzącej (bałam się że wypadnie, a pasów w głębokich brak)

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • ela Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Marysi wszystkie te buty spadają

5b09tv73mjpedncc.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB, Twoja córcia jest prześliczna! <3

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie jak ja chwycę małego za raczki, gdy leży ba plecach, to podnosi głowę,wciska ja w barki i ciągnie do góry jakby chial usiąść- a ile sily w to wklada skubany...
    Dzis mi tez po raz pierwszy wierzgał w wózku troche jakby chcial sie podnieść ale na szczęście nie wie jeszcze, ze istnieją krawędzie :D

A z tym siadaniem to jest tak, ze dziecko z pozycji na brzuszku jakos kombinuje, czy z bocznej? No bo przecież nie z pleców ? :O

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 2853 2854 2855 2856 2857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: