Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam u fryzjera, scielam wlosy do ramion, bo lecialy tak, ze jeszcze pare myc i bylabym chyba lysa. Mloda dostaje juz sloiki na sprobowanie, ale tak gada przy jedzeniu, ze nie ma kiedy wsadzic lyzke
i chyba bardzo chcialaby sie juz obrocic do zabawki, ale tylek za ciezki.
inna sprawa, ze w pozycji na brzuchu zaczela wyciagac obie raczki po zabawki i pakuje je sobie do buzi, a czasem wyje z wscieklosci, bo obie rece zajete i jeszcze buzia by chciala cos zlapac, a nie moze
szkoda tego forum, jakos tak czuje sie olana troche, bo rok tu z Wami przegadalam, zzylam sie, a inni najwyrazniej ze mna nie i uciekaja na fb
trix lubi tę wiadomość
-
o! wypadające włosy
właśnie od jakiegoś tygodnia zaczęły wychodzić podczas kąpieli, no jeszcze nie ma tragedii ale włos do włosa i się uzbiera kłębuszek, a czy jest tu jeszcze ktoś kto nie dostał @? bo u mnie ani widu ani słychu
Lady ile waży twoja Bunia? jest duuuuuża
w przyszłym tygodniu moja będzie miała pobieraną krew na morfologię i określenie wit. D, jestem ciekawa jak jej pobiorą krew?? stresuje mnie to
-
aldonaa wrote:Aaa, 4me. Liliana przez 2 miesiace musi brac zelazo, bo anemie taka ma, ze hej! I na szczescie nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych. Oprocz tego, ze ro cholerstwo strasznie farbuje!!!
Moka a Twoja córcia jakie żelazo bierze?
-
julita wrote:o! wypadające włosy
właśnie od jakiegoś tygodnia zaczęły wychodzić podczas kąpieli, no jeszcze nie ma tragedii ale włos do włosa i się uzbiera kłębuszek, a czy jest tu jeszcze ktoś kto nie dostał @? bo u mnie ani widu ani słychu
w przyszłym tygodniu moja będzie miała pobieraną krew na morfologię i określenie wit. D, jestem ciekawa jak jej pobiorą krew?? stresuje mnie to
My mieliśmy juz trzy razy pobierana krew- bywalo różnienie wszędzie naja odpowiednie igly i nie wszystkie Panie umieją ladnie takimi grubszymi iglami pobrać ale ostatecznie to zawsze ,kilkadziesiąt sekund i po krzyku
Ja ciągle jeszcze nie mam,okresu i nie spieszy mi sie do niegoale nie wiem czy to nie przez to, ze biorę tabletki anty cerazzette
-
Dżuls wrote:Dobra, juz mi foch przeszedl
myslalam tylko, ze dziewczyny nie udzielaja sie, bo maja full roboty przy dzieciach, a nie dlatego, ze wyemigrowaly na fejsika
-
anulka20 wrote:A jesteś na grupie ogólnej dla wrzesniowek?
-
Boooooze jak mnie dziś boli głowa... no tragedia... musze chyba naprawdę w końcu się kopnąć i zrobić sobie morfologie, bo chyba po jakimś czasie od porodu powinno się zrobić, nie?
Co do wagi to moja jest chyba raczej z tych mniejszych (zresztą ostatnio w ciągu dnia jakoś tak niekoniecznie chce jeść... coś Jej nie dopisuje apetyt) bo aktualnie waży 6200... w ogóle przez prawie miesiąc przybrała jedynie 150 gram... to chyba dość mało?
-
Lady Savage wrote:julita wrote:
/QUOTE]
Na dzień dzisiejszy 7.120
Tak czy siak zazwyczaj dzieciaczki traca ten puppy fatjak zaczynają biegac