Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaa wrote:jezu julita jakie twoja mała ma włosy , normalnie wymiata heh
tez bym chciała zeby moje laski tez juz miały troche włosów bo narazie to takie łysolki
ps , ja też bym chciała na fb dostac zaproszenie , ale nie bede sie z tad zwijać
kiedy bede mieć czas to coś naskrobie i tu i tu -
Julita normalnie kocham te wloski Anastazji... piekne
U nas był przez ostatnie dni śluz w kupce i problemy z biegunka, dzis mieliśmy u pediatry kontrolę po tamtej wizycie w szpitalu i okazało się, że mala dopadł jakiś wirus i stad te całe biegunki, kwasne kupy i śluz
Całe szczęście chyba się już powoli poprawia.
Ps. W Pepco są super spodnie za 9.90 -
la_lenka wrote:Ja bym i Zośkę wsadziła do prania. Może w siatce żeby się nie podrapała o jakieś odstające rzeczy.
-
Julita, Marysia ma też trochę włosów i też nam było trudno wyczesywać, a to coś z ziajki nam pomogło, wyczesywały się pokaźne kawałki ciemieniuchy, a włosy nie były tłuste i posklejane.
julita lubi tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Dżuls wrote:Ja ciągle waham się, czy dać młodej tę Zośkę, bo jednak jak dla mnie, to żeby dziecko to mogło wsadzić do buzi, to trzeba to czymś zdyzenfekować. Może spirytusem przetrę po tym całym myciu.
A wygórowac sophie nie można niestety
-
Dziewczynki, a jakie zastosowanie oleju kokosowego możecie polecić? Ja używam do kąpieli małej i jeszcze ją po kąpieli nawilzam, bo ma strasznie suchą skórę.
Zastanawiam się czy jej nie podebrać jak pójdę pod prysznic...Do czego używacie?
-
moka89 wrote:Dziewczynki, a jakie zastosowanie oleju kokosowego możecie polecić? Ja używam do kąpieli małej i jeszcze ją po kąpieli nawilzam, bo ma strasznie suchą skórę.
Zastanawiam się czy jej nie podebrać jak pójdę pod prysznic...Do czego używacie?