Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:Snoopy_etka współczuję..a powiedz w jaki sposób zużywa się membranka? Bo Ty też masz medele mini electric? Ja co jakiś czas ja wymieniam ale to raczej profilaktycznie. No i musze dokupić końcówkę w rozmiarze S bo wydaje mi się ze ta Mka obecnie jest za duża.
Ona po prostu pęka po jakimś czasie - dużo mycia, wyparzania, itp. Niestety dzieje się to z dnia na dzień, więc lepiej mięć przygotowany zapas
-
moka89 wrote:Osobiście gryzaka używanego bym nie kupiła. Raz, ze dziecko jakies to miało, dwa nie wiadomo z jakiego środowiska pochodzi, trzy nie wiesz jaką drogę przechodzi nim trafi do lumpka
A wygórowac sophie nie można niestety
-
Dżuls wrote:Dlatego odpuszczam Zośkę. Niby była w dobrym stanie, ale w sumie dopiero ogarnęłam, że te jest przecież gryzak i młoda będzie to miała non stop w buzi...
Ale! Pamiętajcie, ze cala reszta gryzaków tez przyjechała z za oceanu. A chińskie raczki i miliony pozostałych po drodze tez sterylne nie są
-
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:Dziewczynki, a jakie zastosowanie oleju kokosowego możecie polecić? Ja używam do kąpieli małej i jeszcze ją po kąpieli nawilzam, bo ma strasznie suchą skórę.
Zastanawiam się czy jej nie podebrać jak pójdę pod prysznic...Do czego używacie?
olej kokosowy używam przedewszystkim do smażenia, chyba że masz na myśli jakiś olej kokosowy kosmetyczny?
-
Dżuls wrote:Ja ciągle waham się, czy dać młodej tę Zośkę, bo jednak jak dla mnie, to żeby dziecko to mogło wsadzić do buzi, to trzeba to czymś zdyzenfekować. Może spirytusem przetrę po tym całym myciu.
Znaczy ja nie mam obsesji w tym temacie - kupuje używane ubranka, zabawki. Ale no właśnie - najpierw je dobrze piorę, wyparzam, wwalam do zamrażarki itp.
Staram się nie mieć obsesji, bo co z tego, że ja wszystko wysterylizuje jak młoda mi potem będzie lizać obsikany kamień czy ławkę
Ale jednak żyrafka jest taka mocno osobista i niekompatybilna z porządnym wyczyszczeniem, że jednak miałabym wątpliwości.Carolline lubi tę wiadomość
-
Trochę to dziwne. Staraczka ostatnio była na prawdę spokojna a dzisiaj ten atak Agatki no nie powiem ja się poczułam trochę dziwnie bo można kogoś nie lubić ale jak można komuś napisać ze się jego nie chce na fb. Najgorsze ze takim sposobem dziewczyny rozwalaja to forum.
Edit : faktycznie to Staraczka, cholera wkurzyłam się. Dziewczyna ostatnio na prawdę dużo przeszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:36
4me, bento lubią tę wiadomość
-
A mi się wydaje ze Agatka wcale jej nie zaatakowała tylko była szczera
Tak jak zazwyczaj Staraczka tez zawsze bywała szczera aż do bólu nie raz sprawiając innym przykrość. ..
A więc chyba szczerość za szczerość jest okeyLilla My, adzia, skabarka, aldonaa, agatka196, karolcia87, kasig lubią tę wiadomość
-
Wiesz nie będę się rozpisywać bo nie ma sensu i się tłumaczyć ale wyobraź sobie że większość dziewczyn odeszło z powodu właśnie Staraczki i jej specyficznego poczucia humoru którego nie każdy rozumiał.
I nie martw się jest na tyle cwana że założy nowe konto i w odpowiednim czasie się odezwie i nie przepuścić takiej okazji.
Tyle w temacie.paula2013, adzia, Gusiak, skabarka, easymum, aldonaa, kasig lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Agata jej nie zaatakowała, ktoś jej w końcu prawdę napisał. Przeszła dużo ok może i tak ale już nikt nie pamięta jak za każdym razem wiedziała psy na Lady? Nie nie pamiętajcie tego. Szkoda tego forum ,że upada ale przenioslysmy się te co chcialysmy na FB i będzie super . Mi jej wcale nie szkoda.
paula2013, adzia, Gusiak, skabarka, aldonaa, agatka196, kasig lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale w którym momencie Agata ja zaatakowała? Takim zadziornym charakterem na tym forum była właśnie Staraczka. Czasami wolałam się nie wypowiadać, nie komentować bo czułam się jak niedouczona matka 13 letniego syna. I od pewnego czasu człowiek tu zniechęca wchodził. I to właśnie przykre że przez jedną mamuske zanika nasz wątek. Pozdrawiam
paula2013, skabarka, aldonaa, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Anitka moze masz racjie najpierw biegunka potem zeby
Musste sie zwierzyc coraz czesciej kluce sie z mezem mala wieczorami nas dobija in przychodzi z pracy chce odpoczac a ja kiedy man odpoczac no kiedy? Cale dnie jestem sama Dom zakupy gotowanie i mala a on od 18 chce odpoczac a ja kiedy w nocy tez zajmuje sie mala on SPI a ja wstaje 3 razy