Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:ciemieniucha... w sobotę zauważyłam że pół głowy jest pokryte tym gó*** i nie wiem czy wcześniej nie zauważyłam przez te gęste włoski czy tak nagle to wyskoczyło? tak więc od wczoraj walczymy, używam oliwki na rozmiękczenie ale po pierwsze robią jej się dredy a po drugie grzebień strasznie się wplątuje w kudełki i ciągnie ją, kurcze mam nadzieje że codzienne wyczesywanie przyniesie szybkie efekty
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:Lila w momencie zakładania grupy na fb pisałam tu o tym. Pisałam również, że jeśli któraś ma chęć tam dołączyć, to żeby dała znać na prv to na pewno ją zaproszę. Przez 2 tygodnie byłam z Olą w szpitalu i najnormalniej na świecie mi umknęło, że czekałaś na dodanie. Trzeba było mi wiadomość wysłać, albo poprosić dziewczyny które masz w znajomych żeby dały mi znać. Gdyby jeszcze ktoś chciał i tam dołączyć, to nic nie stoi na przeszkodzie, tyle że ja nie wszystkich mam w znajomych, a że grupa jest tajna to i same się dodać nie możecie.
Pozdrawiamskabarka, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita, my też walczyliśmy z ciemieniuchą. Po olejkach i wyczesywaniu nie tylko nie było poprawy, ale było coraz gorzej... Już zaczynał mieć jedną, wielką, żółtą skorupę. Kupiłam krem na ciemieniuchę Mustela i na szczęście po tym przeszło. Jest drogi, ale może nie sklejałby tak włosków, bo nie jest tłusty.
julita lubi tę wiadomość
-
jezu julita jakie twoja mała ma włosy , normalnie wymiata heh
tez bym chciała zeby moje laski tez juz miały troche włosów bo narazie to takie łysolki
ps , ja też bym chciała na fb dostac zaproszenie , ale nie bede sie z tad zwijać
kiedy bede mieć czas to coś naskrobie i tu i tu
julita lubi tę wiadomość
-
dziewczyny co mają mate skip hop , czy wy kładziecie maluszki bezpośrednio na tą mate czypodkładacie jakis koc czy coś jeszcze bo mi sie wydaje ze ona jest strasznie twarda
i kilka razy dziewczyny przekrecajac sie na brzuchol zaryły a to czołem o mate a to tyłem głowy , i płacz niemiłosierny -
Julita, padłam
Jakie pióra!!!!
Tina Turner w Mad Maxie
A ja melduję, ze upolowałam w ciuchlandzie żyrafkę Zosię za 3 złTeraz tylko wyszorować, wygotować z 5 razy i jak nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 16:12
easymum, julita, Anitka201, 4me, Angela22, Kasiarzynka, karolcia87, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
Się wstrzymaj z gotowaniem, bo gdzieś czytałam, że podobno tego tworzywa nie wolno. Poszukaj, bo szkoda zepsuć.
U mnie dziś jakiś koszmar, płacz od rana. Do tego jakiś ból brzuszka, gazy, kupka ze sluzem. Nie wiem o co chodzi. Teraz padła spać, więc leżę obok i jednym palcem stukam posta, żeby się nie ruszyć za mocno. -
Tylko, że u nas nadal tylko kp.
Może coś co jadłam na chrzcinach małej nie pasowało? Z nowych rzeczy zjadłam flaki i kukurydzę. Ale może to tylko reakcja na wczorajszy nadmiar bodźców. Będę obserwować.
Dżuls, co do zyrafki to jest tak "Uwaga: ze względu na to, że Sophie jest produktem z naturalnej gumy, nie wolno jej sterylizować. Zabawkę należy myć wodą i mydłem i po umyciu wycierać do sucha."
http://zyrafa-sophie.pl/zyrafa-sophie/212-sophie-la-girafe-w-pudelku.html -
la_lenka wrote:Dżuls, co do zyrafki to jest tak "Uwaga: ze względu na to, że Sophie jest produktem z naturalnej gumy, nie wolno jej sterylizować. Zabawkę należy myć wodą i mydłem i po umyciu wycierać do sucha."
http://zyrafa-sophie.pl/zyrafa-sophie/212-sophie-la-girafe-w-pudelku.html
Oooo dzięki, bo właśnie nastawiłam czajnik, żeby zalać ją i resztę zabawek wrzątkiem...
-
Dzuls lumpy wymiatają
ja bym ją porządnie wyszorowala i lekko przelała wrzątkiem.
Ja od początku roku ogarniam swój dom. Codziennie robię cos dodatkowego np dzisiaj wyszorowalam piekarnik. Ogólnie musze zrobić tygodniowy plan sprzątania domu tak aby sobota była na przyjemności a nie dniem mopa. -
Anitka201 wrote:Dzuls lumpy wymiatają
ja bym ją porządnie wyszorowala i lekko przelała wrzątkiem.
Ja od początku roku ogarniam swój dom. Codziennie robię cos dodatkowego np dzisiaj wyszorowalam piekarnik. Ogólnie musze zrobić tygodniowy plan sprzątania domu tak aby sobota była na przyjemności a nie dniem mopa.
Na razie żyrafa przeszła mycie szczotą i ludwikiem, a potem mydłem. Pluszak idzie do prania, a reszta wyszorowana i zalana wrzątkiem.Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Angelaa wrote:dziewczyny co mają mate skip hop , czy wy kładziecie maluszki bezpośrednio na tą mate czypodkładacie jakis koc czy coś jeszcze bo mi sie wydaje ze ona jest strasznie twarda
i kilka razy dziewczyny przekrecajac sie na brzuchol zaryły a to czołem o mate a to tyłem głowy , i płacz niemiłosierny