Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A odnośnie tych puzzli które ma Lady - moim zdaniem są super, sami dostaliśmy 1 paczke i dokupiliśmy jeszcze 2. Ja zamawiałam w interenecie ale widziałam je ostatnio w Pepco po 34 złote. Lady nie wiesz gdzie twoje były kupione ?? ja chciałam takie same jak wasze ale nigdzie nie było ... my mamy takie typowo dziewczyńskie myszke minie, kraine lodu i świnkę Peppe
-
Widze ze otworzylam worek z nowymi - starymi mamuskami
spoko. Dawajcie dziewczyny zeby ten watek nieumarl bo naprawde byloby szkoda. Jestrsmy po cycoleniu i idziemy dalej spac. Do jutra laski. A za fb dziekuje. Tu jest sie zaczelo i tu sie skonczy
.
edysia5 -
Kasiarzynka wrote:Anulka wysłałam Ci zaproszenie na priv. I znowu nie taka stara
.
Ela, ja z kolei po porodzie mocno przytyłam. Nie wiem czym jest spowodowany aż taki przyrost wagi, tym bardziej że w ciąży łącznie schudłam i mam sporo za dużo kilogramów. Powinnam przejść się do lekarza z tym.
Tyle, że głodna jestem niesamowicie. Nawet teraz walczę z sobą żeby kanapki nie zjeść, bo czuję, że mnie ssie.
-
la_lenka wrote:Szczerze mówiąc właśnie siedzę w wannie.
Ale jutro to już mnie proszę kopać w dupencje, bo lista potrzebnych rzeczy (i mniej potrzebnych, ale po chrzcinach chciałam coś fajnego małej kupić) coraz dłuższa, a ja codziennie mam "coś" i zakupy leżą odlogiem.
Proszę bardzo, mogę kopać - moim nogom trochę ruchu dobrze zrobi -
Luna1 wrote:4me, a może te bakterie to kwestia niesterylnego pobrania moczu? Mój syn był leczony antybiotykiem w szpitalu, bo w moczu wyszły bakterie- a w kolejnym posiewie (zrobionym nast. dnia, przed podaniem antybiotyku) wyszło wszystko ok. (niestety na wyniki czekaliśmy kilka dni
)
nawet ostatnio caly napletek odciągnęliśmy by wyczyścić i umyć wszystkie zakamarki - ja na to patrzeć nie mogę! Po pełnej operacji mój facet stwierdził, ze niedługo to będziemy umieli go za cewnikowac w domu
Po drugie jesli wyhoduje sie bakterie z brudnego moczu to raczej na posiewie. Jeśli w ogólnym wychodzą bakterie to juz raczej są. Ale moze nasz racje- oby! Dlatego zanim antybiotyk to konieczny najpierw sterylny posiew- u nas bedzie tym razem robiony przez nefrologa po kuracji furaginą.
Swoja droga slabo, ze twój maly dostal cala kuracje przez brudna próbkęa powiedz byliście w szpitalu czy jednak sa lekarze, którzy leczą ZUM antybiotykiem w domu?
-
bellaVi wrote:tak naprawdę nie wiedzieliśmy, że będzie taka duża ;p miało być około 4 kilo. Porodu nie wspominam najgorzej trwał 6 godzin.
u nas lekarz kilka dni przed porodem powiedział ze młody w dniu terminu będzie ważył max 3800 a tu zonk
ważył powyżej 4 kg i to na tydzień przed terminem
u nas poród tez poszedł ekspresowo (jakieś 4 godz od odejścia wód )
-
4me wrote:Anitka! Dawaj namiary na firmę
Mi sie jeszcze lovi retro podoba- no ale trzeba by z zawieszka z elodie details pokombinowac by pasowała z montażemale oba smoki zaginęły w niewyjaśnionych okolicznościach
a zawieszka z elodie powinna pasować do lovi. Później to sprawdzę bo mamy jeszcze jakieś smoki lovi. Mój musi mieć w zapasie kilka sztuk bo szybko je przerabiaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:11
4me lubi tę wiadomość
-
Witam sie urodzinowo
A ja mojej małej zamowiłam wczoraj śliniak z gryzakiem lullalove jakoś tak mnie użekł i mam nadzieję, że się sprawdzi bo wszystko ląduje w buzi ostatnio wszystko po prostu!
Lenka też bym wybrała kąpiel
A co do ssania to jest jakaś masakra i najgorzej jak w nocy na cycanie wstajemy (czyt. przerzucam sie na bok i wyciągam cyca) to taki mały wielki głód się włącza łącznie z burczeniem w brzuchu, że mam ochotę pół lodówki wciągnąć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:58