X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4em...trxymam kciuki za Twije malenstwo zdrowia
    !
    Julita mój to chyba paczek w czekoladzie z nadzieniem karmelowym...we wtorek ważenie...boje się co się okaże ;p
    Edysia5 witaj ;)
    Do mnie dziś przyszła paczka z hipp i już mam dylemat. Chciałam blw ale mam ochotę mu coś już podać ;p chyba zrobię system mieszany ;p

edysia5, 4me lubią tę wiadomość

• moka89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze dzieciaczki jeszcze nie są gotowe na nowe smaki skoro piszecie, że nie chcą jeść marchewki itp?:)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia - kiedy się rejestrowałaś na stronce hippa?

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na fb dziewwczyny to jak was znalesc?

edysia5
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4em moze strach ma wielkie oczy bo juz tak duzo przeszliscie, to teraz bedzie tylko lepiej :-) trzymajcie sie

4me lubi tę wiadomość

edysia5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Misia - kiedy się rejestrowałaś na stronce hippa?

Jakiś miesiąc temu. A z pozostałych nic nie dostała. Nawet tych ciazowych ;(

• moka89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się kiedyś rejestrowałam na bebiprogram i tez dupa. Nic a nic :/ w sumie nawet w rossmannie nie dostaje gratisów, o których kiedyś pisaliście :P

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżizas, obczajcie ten sklep z zabawkami: www.imaginarium.pl

8pdp47e.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuli - boję się! Nie chcę zrujnować naszego konta xD

edysia5 lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.imaginarium.pl/kostka-edukacyjna-activity-tex-cube-82161.htm
    Patrzcie, wypisz wymaluj nasza kostka z Rossmanna za dwie dychy :D ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:17

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Dżizas, obczajcie ten sklep z zabawkami: www.imaginarium.pl

mamy w arkadii i w bestsadyba

• easymum Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, moja ma dzisiaj jakieś ADHD :) jest tak ruchliwa, macha tymi rączkami i nóżkami jak nakręcona, stęka i śpiewa :) autentycznie, tak intonuje te dźwięki i długo ciągnie, że wydaje się jakby śpiewała. A ja siedzę i garuję przy niej żeby zasnęła, bo właśnie przed chwilą znów myknęła na brzuszek (mimo, że jest w śpiworku - kurna, jak ona to robi ?) i ręka jej wypadła za szczebelki i nie mogła jej wyciągnąć i się podnieść. No i jak tu ją zostawić chociaż na chwilę? Ja osiwieję ... Chyba kupię te nieszczęsne ochraniacze do łóżeczka.
    A, i jeszcze pobiła rekord jedzenia - przed kąpielą wyduldała 160 ml, a po kąpieli jeszcze 110ml i dosłownie wysysała butelkę. Dopiła jeszcze 20ml herbatki ... To chyba ciąg dalszy tego długiego skoku, bo nam się zaczął po Świętach ...

gg64rl68s121551a.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak anulka edyta

edysia5
  • easymum Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z bebiprogramu też nic nie dostałam, za to dostałam hippa i bobovitę

gg64rl68s121551a.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z bebiprogramu dostałam teczke na różne dokumenty ciążowe, etui na książeczkę zdrowia dla dziecka i kolysanki typu Bach, Chopin .. :-D
    Z hippa w ciąży dostałam różne próbki dla dziecka a teraz obiadki :p
    I ma się te radoche ze coś za darmo się dostało :-P

edysia5 lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzieki za słowa otuchy :* dobrze Was tu miec :D
    Na pewno bedzie dobrze! Maly jest taki pogodny, uśmiechnięty i malo placzliwy, ze przynajmniej jestem pewna, ze nic go nie boli. Mam nadzieje, ze strach na wielkie oczy ;)

Btw kupilam dzis malemu (sobie ? Na poprawę humoru? ;) ) zawieszkę z,elodie details do smoczka a jak juz zawieszka to i smoczki :D juz sie nie mogę doczekać, aż odbiorę :) i naprawde uroczyście przysięgam, ze przyszlym tygodniu jadę znalezc jakis fajny lumpek bo inaczej popłynę na tych wszystkich nowych kolekcjach w sieciowkach a sama bede chodzić w starych dresach ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:24

Kucykowa lubi tę wiadomość

• paula2013 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dziewczyny dzieki za słowa otuchy :* dobrze Was tu miec :D
    Na pewno bedzie dobrze! Maly jest taki pogodny, uśmiechnięty i malo placzliwy, ze przynajmniej jestem pewna, ze nic go nie boli. Mam nadzieje, ze strach na wielkie oczy ;)

Btw kupilam dzis malemu (sobie ? Na poprawę humoru? ;) ) zawieszkę z,elodie details do smoczka a jak juz zawieszka to i smoczki :D juz sie nie mogę doczekać, aż odbiorę :) i naprawde uroczyście przysięgam, ze przyszlym tygodniu jadę znalezc jakis fajny lumpek bo inaczej popłynę na tych wszystkich nowych kolekcjach w sieciowkach a sama bede chodzić w starych dresach ;)

Tez mam z elodie details zawieszke i oczywiscie jak zamawialam to i dwa smoczki do kompletu ;) Mi tez zakupy dla mlodego poprawiaja humor ;)

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dziś po szczepieniu, jeszcze ksiądz po kolędzie chodził. Tak się wybiła z rytmu, że padła dopiero co - cały wieczór marudziła, śmiała się, jęczała, gadała, chciała jeść, jak dawałam cycka to dwa razy glamnęła i puszczała, coś do niego przemawiała. Ech, zmęczyłam się. Waham się teraz czy usiąść porobić zakupy dla małej (bo trzeba, zostały nam 2 pajace w dobrym rozmiarze) czy olać to i iść zrobić sobie gorącą kąpiel. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 2878 2879 2880 2881 2882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ