Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny4em...trxymam kciuki za Twije malenstwo zdrowia
!
Julita mój to chyba paczek w czekoladzie z nadzieniem karmelowym...we wtorek ważenie...boje się co się okaże ;p
Edysia5 witaj
Do mnie dziś przyszła paczka z hipp i już mam dylemat. Chciałam blw ale mam ochotę mu coś już podać ;p chyba zrobię system mieszany ;pedysia5, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rany, moja ma dzisiaj jakieś ADHD
jest tak ruchliwa, macha tymi rączkami i nóżkami jak nakręcona, stęka i śpiewa
autentycznie, tak intonuje te dźwięki i długo ciągnie, że wydaje się jakby śpiewała. A ja siedzę i garuję przy niej żeby zasnęła, bo właśnie przed chwilą znów myknęła na brzuszek (mimo, że jest w śpiworku - kurna, jak ona to robi ?) i ręka jej wypadła za szczebelki i nie mogła jej wyciągnąć i się podnieść. No i jak tu ją zostawić chociaż na chwilę? Ja osiwieję ... Chyba kupię te nieszczęsne ochraniacze do łóżeczka.
A, i jeszcze pobiła rekord jedzenia - przed kąpielą wyduldała 160 ml, a po kąpieli jeszcze 110ml i dosłownie wysysała butelkę. Dopiła jeszcze 20ml herbatki ... To chyba ciąg dalszy tego długiego skoku, bo nam się zaczął po Świętach ... -
Ja z bebiprogramu dostałam teczke na różne dokumenty ciążowe, etui na książeczkę zdrowia dla dziecka i kolysanki typu Bach, Chopin ..
Z hippa w ciąży dostałam różne próbki dla dziecka a teraz obiadki :p
I ma się te radoche ze coś za darmo się dostałoedysia5 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki za słowa otuchy :* dobrze Was tu miec
Na pewno bedzie dobrze! Maly jest taki pogodny, uśmiechnięty i malo placzliwy, ze przynajmniej jestem pewna, ze nic go nie boli. Mam nadzieje, ze strach na wielkie oczy
Btw kupilam dzis malemu (sobie ? Na poprawę humoru?) zawieszkę z,elodie details do smoczka a jak juz zawieszka to i smoczki
juz sie nie mogę doczekać, aż odbiorę
i naprawde uroczyście przysięgam, ze przyszlym tygodniu jadę znalezc jakis fajny lumpek bo inaczej popłynę na tych wszystkich nowych kolekcjach w sieciowkach a sama bede chodzić w starych dresach
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Dziewczyny dzieki za słowa otuchy :* dobrze Was tu miec
Na pewno bedzie dobrze! Maly jest taki pogodny, uśmiechnięty i malo placzliwy, ze przynajmniej jestem pewna, ze nic go nie boli. Mam nadzieje, ze strach na wielkie oczy
Btw kupilam dzis malemu (sobie ? Na poprawę humoru?) zawieszkę z,elodie details do smoczka a jak juz zawieszka to i smoczki
juz sie nie mogę doczekać, aż odbiorę
i naprawde uroczyście przysięgam, ze przyszlym tygodniu jadę znalezc jakis fajny lumpek bo inaczej popłynę na tych wszystkich nowych kolekcjach w sieciowkach a sama bede chodzić w starych dresach
Tez mam z elodie details zawieszke i oczywiscie jak zamawialam to i dwa smoczki do kompletuMi tez zakupy dla mlodego poprawiaja humor
-
Moja dziś po szczepieniu, jeszcze ksiądz po kolędzie chodził. Tak się wybiła z rytmu, że padła dopiero co - cały wieczór marudziła, śmiała się, jęczała, gadała, chciała jeść, jak dawałam cycka to dwa razy glamnęła i puszczała, coś do niego przemawiała. Ech, zmęczyłam się. Waham się teraz czy usiąść porobić zakupy dla małej (bo trzeba, zostały nam 2 pajace w dobrym rozmiarze) czy olać to i iść zrobić sobie gorącą kąpiel.