Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko spoko moge byc tu i na fb. Anulka ja to taka z tych dzikich technicznie takze tylko sobie po cichu czytalam bo duzo fajnych rzeczy od was sie nauczylam. Ake jak zobaczylam ze tu sie wyludnia to wzielam sie w garsc i stwierdzilam ze musze dolaczyc. Takze ja tu na pewno bede, spokojnie
.
edysia5 -
Kasiarzynka sprobuj. Ja malego tez karmie w lezaczku i dajemy rade. Krzeselko mam ale niestety nie rozklada sie do pozycji takiej pol lezacej jak w lezaczku a Tomi jest za maly zeby samodzielnie go posadzic w krzeselku dlatwego korzystamy z lezaczka i jest git.edysia5
-
Kasiarzynka wrote:No spróbuję. Zastanawiałam się też czy jak np. kupię krzesełko do karmienia i podłożę jakąś małą poduszeczkę to nie będzie jej wygodnie. Bo póki co karmię na leżaczku w takiej półleżącej pozycji. A jak wy karmicie wasze dzieciaki pokarmami "stałymi"?
-
Zdjecie mlodego z boku prosze bardzo
tych wstawianych do postu to chyba nie opanuje - ja to taki glab tech
.
Laski luz bo zaraz calkiem wszystkie sie poklocicie forum konta fb. Mi sie tu podoba od poczatku ale nie ukrywam ze jestem ciekawa co u skarbki i innych lasek ktore tu juz sie nie udzielaja albo bardzo malo. Takze jak moge to dolacze do fb tez. Moj mezulek jest caly zakochany w synku takze znajde czas na forum i fb luzik.
edysia5 -
MadziaRatMed wrote:LADY a co to za puzzle?? Bo sa piekne!jak jakosciowo ten nadruk?? Gdzie kupilas???
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
4me trzymam kciuki za was żeby to jednak nie było cofanie się moczu do nerek .
4me lubi tę wiadomość
-
No wlasnie i tu byl kolejny powod dlaczego sie nie ujawnialam mieszkam w miescie 15 km od malborka skad byla staraczka. A z jej temperamentem to wolalam sie nie udzielac, ale skoro postanowila sama nas zostawic to ja jestem w zamian
Lady Savage, Anitka201 lubią tę wiadomość
edysia5