X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls gdyby nie post na słodycze to pewnie sama bym dzisiaj zjadła pudło czekoladek.
    Co do gemini to fakt ceny mają na prawdę niskie. Ja tam robie zakupy raz na 2 m-ce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:28

• edysia5 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez cala przeziebiona. Na szczescie moj kochany maz zajmuje sie malym a ja tylko praktycznie karmie. Normalnie umieram wogole nie mam sily. Kocham tych moich chlopakow!

edysia5
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls czyli małż się spisał? ;-) ja od swojego dostałam imbir i słoik miodu ;-) nie no żart :-) jak się wylecze mamy wyskoczyć do kina i mam już obiecane nowe asicsy do biegania :-) bo stare juz się rozlatuja :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:26

• edysia5 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do dupki to ja uzywam tylko bepanten i nawet jak jest mocno czerwona zkrostkami to dwa razy posmaruje i jest luz.

edysia5
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Dzuls czyli małż się spisał? ;-) ja od swojego dostałam imbir i słoik miodu ;-) nie no żart :-) jak się wylecze mamy wyskoczyć do kina i mam już obiecane nowe asicsy do biegania :-) bo stare juz się rozlatuja :-)
    No spisał się, do tego poszedł po prezent z synkiem, i młody wparował do domu krzycząc "Mamooooooooo, patrz co dla ciebie wybrałem" :D Czasem takie prezenty są fajniejsze, niż paczuszka z Apartu :D <3

Anitka201, Magnolia3 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż "z okazji" walentynek zainstalował sobie nowego Xcoma, więc przepadł z nosem w komputerze. Ja za to jestem dziś wykończona, pracowałam wczoraj do późna, a mała oczywiście rano musiała wstać, więc niewyspana jestem potwornie. W domu burdel mimo, że cały dzień próbowałam coś utykać po kątach. Więc chyba zacisnę poślady i jeszcze trochę coś posprzątam, bo już nie wyrabiam z tym bałaganem. Przede wszystkim muszę gdzieś upchnąć 3 wory ciuchów małej, czekających na swoją kolej :/ A jeszcze koleżanka zapowiedziała się, że kolejne przyniesie. Ale co tam, dają to biorę. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja krawcowa chce 8 zł za uszycie pary spodenek dresowych. Chyba nie muszę mówić że nawet nie zawracam sobie głowy osobistym szyciem? :-)
    tak ogólnie to młody nie ma dużo ciuchów z danego rozmiaru. Mam zasadę ze nie mogą mi zająć więcej jak jedna szufladę. On tak szybko rośnie ze nawet te ładniejsze ciuchy ubieram jemu w domu bo i tak nie zdąży ich zniszczyć :-)

• bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim Lilkom życzymy samych uśmiechów i dużo zdrówka :)
    Walentynki takie sobie a w zasadzie żadne ... ślubny tematu nie podjął, trochę przykro ...
    My odparzeń jak na razie na pupile nie mieliśmy. Czasem pod paszkami się pojawiają, ale po jednym dniu jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:59

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Moja krawcowa chce 8 zł za uszycie pary spodenek dresowych. Chyba nie muszę mówić że nawet nie zawracam sobie głowy osobistym szyciem? :-)
    tak ogólnie to młody nie ma dużo ciuchów z danego rozmiaru. Mam zasadę ze nie mogą mi zająć więcej jak jedna szufladę. On tak szybko rośnie ze nawet te ładniejsze ciuchy ubieram jemu w domu bo i tak nie zdąży ich zniszczyć :-)
    Hehe, zazdroszczę. Ja mam jakiś amok i ciągle coś kupuję (ale w lumpkach, więc chociaż finansowo ok). Plus od 3 różnych koleżanek dostałam ciuchy po ich córkach. Tyle, że ja jednak inaczej ubieram córę niż one i mimo, że niby coś mam na dany rozmiar, to i tak muszę kupić "po swojemu". Dla mnie musi być przede wszystkim wygodnie, luźno, nieuciskająco - więc wszelkie jeansy, sztywne sukienki odpadają. Ale zawsze coś tam wybiorę.

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wasze dzieciaki już sprężynują? Maryśka od wczoraj zaczęła i zastanawiam się czy jej na to pozwalać. Oczywiście nie pamiętam jak było z chłopcami.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • ela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jedno robię zakupy na Gemini i zastanawiają się nad jakimś kubkiem dla małej, w sklepie oglądała taki treningowy lovi, ale nie jestem przekonana.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ela wrote:
    A jeszcze jedno robię zakupy na Gemini i zastanawiają się nad jakimś kubkiem dla małej, w sklepie oglądała taki treningowy lovi, ale nie jestem przekonana.
    Ja dostałam w gratisie Doidy, podobno super, ale będziemy próbować dopiero za minimum dwa tygodnie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze maluchy przy podawaniu papek wypychają wszystko językiem? Zastanawiam się to oznaka tego, ze jest jeszcze niegotowa czy po prostu tak się dzieje, bo dostaje coś innego niż mleko

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Czy wasze maluchy przy podawaniu papek wypychają wszystko językiem? Zastanawiam się to oznaka tego, ze jest jeszcze niegotowa czy po prostu tak się dzieje, bo dostaje coś innego niż mleko

wszystkie dzieciaki przejściowo wypychają :) i na już przeszło.
    tylko brokułem pluje dalej niż widzi :D

tb734z17s9scq0zt.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    wszystkie dzieciaki przejściowo wypychają :) i na już przeszło.
    tylko brokułem pluje dalej niż widzi :D
    Niewypychanie jest właśnie jedną z oznak gotowości do rozszerzania diety :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie kupujecie krzesełko do karmienia? Sama już nie wiem czy kupować takie rozkładane z bajerami czy po prostu podstawowy model z ikea.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nadal waham między tym ikeowym a Keter.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, co do tego tormentiolu to mi polozna mowila wlasnie ze on cos tam zawiera itd.ale jak rodzilam 1 i 2 syna to innego nie bylo i nikt nie wspimnial ze nie mozna go stosowac, a byl zawsze najlepszy i niezastapiony.No ale dobrze, ze jest ten nowy teraz.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    No spisał się, do tego poszedł po prezent z synkiem, i młody wparował do domu krzycząc "Mamooooooooo, patrz co dla ciebie wybrałem" :D Czasem takie prezenty są fajniejsze, niż paczuszka z Apartu :D <3
    Moj synek narysowal mi wielkie serducho i napisal ze kocha mnie najbardziej na swiecie....az mi lzy stanely w oczach.

1usa8u69die0y60t.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasi faceci też mają taki opóźniony zapłon? Mojemu właśnie chwilę temu się przypomniało, że ma spodnie rozdarte i nie ma w czym iść do pracy. Więc zamiast iść spać spędziłam wieczór przy maszynie nazywając łatkę. Czasami gorzej niż z dzieckiem ;/

Magnolia3 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 2953 2954 2955 2956 2957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ