Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzuls czyli małż się spisał?
ja od swojego dostałam imbir i słoik miodu
nie no żart
jak się wylecze mamy wyskoczyć do kina i mam już obiecane nowe asicsy do biegania
bo stare juz się rozlatuja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:26
-
Anitka201 wrote:Dzuls czyli małż się spisał?
ja od swojego dostałam imbir i słoik miodu
nie no żart
jak się wylecze mamy wyskoczyć do kina i mam już obiecane nowe asicsy do biegania
bo stare juz się rozlatuja
Czasem takie prezenty są fajniejsze, niż paczuszka z Apartu
Anitka201, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż "z okazji" walentynek zainstalował sobie nowego Xcoma, więc przepadł z nosem w komputerze. Ja za to jestem dziś wykończona, pracowałam wczoraj do późna, a mała oczywiście rano musiała wstać, więc niewyspana jestem potwornie. W domu burdel mimo, że cały dzień próbowałam coś utykać po kątach. Więc chyba zacisnę poślady i jeszcze trochę coś posprzątam, bo już nie wyrabiam z tym bałaganem. Przede wszystkim muszę gdzieś upchnąć 3 wory ciuchów małej, czekających na swoją kolej
A jeszcze koleżanka zapowiedziała się, że kolejne przyniesie. Ale co tam, dają to biorę.
-
Moja krawcowa chce 8 zł za uszycie pary spodenek dresowych. Chyba nie muszę mówić że nawet nie zawracam sobie głowy osobistym szyciem?
tak ogólnie to młody nie ma dużo ciuchów z danego rozmiaru. Mam zasadę ze nie mogą mi zająć więcej jak jedna szufladę. On tak szybko rośnie ze nawet te ładniejsze ciuchy ubieram jemu w domu bo i tak nie zdąży ich zniszczyć -
Wszystkim Lilkom życzymy samych uśmiechów i dużo zdrówka
Walentynki takie sobie a w zasadzie żadne ... ślubny tematu nie podjął, trochę przykro ...
My odparzeń jak na razie na pupile nie mieliśmy. Czasem pod paszkami się pojawiają, ale po jednym dniu jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:59
-
Anitka201 wrote:Moja krawcowa chce 8 zł za uszycie pary spodenek dresowych. Chyba nie muszę mówić że nawet nie zawracam sobie głowy osobistym szyciem?
tak ogólnie to młody nie ma dużo ciuchów z danego rozmiaru. Mam zasadę ze nie mogą mi zająć więcej jak jedna szufladę. On tak szybko rośnie ze nawet te ładniejsze ciuchy ubieram jemu w domu bo i tak nie zdąży ich zniszczyćCarolline lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wasze dzieciaki już sprężynują? Maryśka od wczoraj zaczęła i zastanawiam się czy jej na to pozwalać. Oczywiście nie pamiętam jak było z chłopcami.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
A jeszcze jedno robię zakupy na Gemini i zastanawiają się nad jakimś kubkiem dla małej, w sklepie oglądała taki treningowy lovi, ale nie jestem przekonana.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
ela wrote:A jeszcze jedno robię zakupy na Gemini i zastanawiają się nad jakimś kubkiem dla małej, w sklepie oglądała taki treningowy lovi, ale nie jestem przekonana.
-
moka89 wrote:Czy wasze maluchy przy podawaniu papek wypychają wszystko językiem? Zastanawiam się to oznaka tego, ze jest jeszcze niegotowa czy po prostu tak się dzieje, bo dostaje coś innego niż mleko
wszystkie dzieciaki przejściowo wypychająi na już przeszło.
tylko brokułem pluje dalej niż widzi -
Wiecie, co do tego tormentiolu to mi polozna mowila wlasnie ze on cos tam zawiera itd.ale jak rodzilam 1 i 2 syna to innego nie bylo i nikt nie wspimnial ze nie mozna go stosowac, a byl zawsze najlepszy i niezastapiony.No ale dobrze, ze jest ten nowy teraz.
-
Dżuls wrote:No spisał się, do tego poszedł po prezent z synkiem, i młody wparował do domu krzycząc "Mamooooooooo, patrz co dla ciebie wybrałem"
Czasem takie prezenty są fajniejsze, niż paczuszka z Apartu
-
Czy wasi faceci też mają taki opóźniony zapłon? Mojemu właśnie chwilę temu się przypomniało, że ma spodnie rozdarte i nie ma w czym iść do pracy. Więc zamiast iść spać spędziłam wieczór przy maszynie nazywając łatkę. Czasami gorzej niż z dzieckiem ;/
Magnolia3 lubi tę wiadomość