Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mamuski!
Co za traumatyczna pogoda...Ola od 3 dni nie robi kupkiZnow sprobowalam z marchewka i jest to samo,mega zaparcia
Martwie sie,bo na cycu zawsze robi po 4-5 kup dziennie.
Co do Meza to przeprowadzilam wczoraj rozmowe i juz ok. Dzis moje siostry wpadly na pomysl wyjscia na Dzien Kobiet,takze juuupiMaz tez zaproponowal przed chwila,ze da mi 500 zl na nowe buty i ciuchy
Jednak warto czasem zrobic wstrzas
Magnolia3 lubi tę wiadomość
Córcia
-
po tym jak Feśka dodała ostatni wpis w pamiętniku jakaś dziewczyna napisała w kmentarzu że mają wspólnych znajomych i oskarżyła ją że ten cały pamiętnik to jedno wielkie kłamstwo, że jej opisywane idealne życie jest bajkopisaniem i że znajomi śmieją się z niej za jej plecami że tak koloryzuje etc. po czym Feśka wykasowałam konto i znikła na dobre. Cała dyskusja na ten temat potoczyła się w pamiętniku Zelmy.
-
OMG, czyli takichhistorii jest tu sporo, skoro ludzie mają ciągle jakieś podejrzenia.
A starszak od 15 min skacze po kanapie, młoda leży na kocyku na dywanie i ma ubaw po pachyNormalnie nie widziałam jeszcze, żeby tak się śmiała
No i to chyba taka pierwsza interakcja rodzeństwa, bo młody oczywiście jak tylko zauważył, że Mania śmieje się z tych akrobacji, to zaczął szaleć jeszcze bardziej.
-
Dziewczyny, jak długo wychodzą zęby? Ja już nie wiem jak się nazywam ... Chyba że to coś innego... Marudzi, płacze, nie chce jeść, nie może sobie znaleźć pozycji ani do spania, ani do karmienia. Jak już zaśnie, to się rzuca, wygina, stęka. Masakra! Help! Ile to jeszcze może potrwać?
-
Dżuls, Ty tu nie podskakuj, bo ja Ciebie podejrzewam o fikcyjne konto w celu podkręcenia popularności forum. No bo kto niepodstawiony miałby takie ciągłe rewelacyjne teksty?
Się lepiej przyznaj od razu, bo zaraz będziemy wymyślać zadania na uwiarygodnienie Twojego istnienia (typu wstaw fotkę Mani trzymającej dzisiejszą gazetę albo co)Dżuls, Carolline lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Dżuls, Ty tu nie podskakuj, bo ja Ciebie podejrzewam o fikcyjne konto w celu podkręcenia popularności forum. No bo kto niepodstawiony miałby takie ciągłe rewelacyjne teksty?
Się lepiej przyznaj od razu, bo zaraz będziemy wymyślać zadania na uwiarygodnienie Twojego istnienia (typu wstaw fotkę Mani trzymającej dzisiejszą gazetę albo co)Ale wizja zdjęcia Mani w roli zakładnika - bezcenna
Własnej paskudnej japy nigdy tu nie wrzucę, nie pozwala mi na to klauzula sumienia
Inna sprawa, że tak rozmawialiśmy z małżem o przypadku Grudniówek i doszliśmy do wniosku, że jedyna "bezpieczna" opcja to zamknięte grupy na fb, aaaaale, z drugiej strony, to skąd wiadomo, że profil na fb też nie jest fikcyjny? -
easymum wrote:Dziewczyny, jak długo wychodzą zęby? Ja już nie wiem jak się nazywam ... Chyba że to coś innego... Marudzi, płacze, nie chce jeść, nie może sobie znaleźć pozycji ani do spania, ani do karmienia. Jak już zaśnie, to się rzuca, wygina, stęka. Masakra! Help! Ile to jeszcze może potrwać?