X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, Wy macie na to czas, ja czasem nasze forum w nocy nadrabiam.Ale jak cos wylapiecie, to dawajcie, dawajcie:-) A swoja drogą,to biedna ta dziewczyna.Moze Ona bardzo pragnie miec dzieci i nie moze...i tak zyje tym, karmi sie...swoim fikcyjnym szczesciem.

1usa8u69die0y60t.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me przepraszam :-)

W tym wszystkim rozsmieszylo mnie wystąpienie Lady o niedobrych wrzesniowkach.

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszlam na te grudniowe laski, ale i tak nie ogarnelam chyba z milion stron by trseba bylo przeczytac. U nas dzis tragiczny dzien :( w koncu sprzedalam ja do sasiadki do gory i oddala mi juz spiaca :) a ja w tym czasie jak perszing zapipeprzalam i sprzatalam... I konca w sumie nie widac, ale sily juz brak :(

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me przepraszam :-)

W tym wszystkim rozsmieszylo mnie wystąpienie Lady o niedobrych wrzesniowkach.
    Hehe, też na to zwróciłam uwagę :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja podczytuje grudniowy wątek, teraz okazuje się że ta cała Flakonik występowała na forum w innych wątkach pod innymi nickami ale z podobnymi historiaminale chora sytuacja, fakt Laydy pożaliła się na złą wrześniówkę, chyba miała na myśli Staraczkę?

Grudniówki snują teraz przypuszczenia że to BBF podstawiło tą dziewczynę, że ją zatrudnia do tego typu historii aby forum cieszyło się większym powodzeniem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:24

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita tez o tym pomyślałam że ja postawili.

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Lady sie tam udzielala?

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    To Lady sie tam udzielala?
    dziś skomentowała. Ja nadrabiam wątek i z każdą stroną jest ciekawiej :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co napisala?? LADY akurat jest prawdziwa hehe

relgio4pxlxziakh.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo i ja też w między czasie poczytałam grudniowe forum. wiem że każdy jest inny ale ja w wieku tej dziewczyny to myślałam jak spędzić czas ze znajomymi, albo chłopakiem. Żeby rok snuć fantazję o innym życiu i wkrecac innych - szkoda by mi było czasu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:17

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, już wiem czemu forum tak zasysa - podobno na wykopie ktoś o tym napisał.

Mnie najbardziej przeraża, że istnieje szansa, że to nie był pojedynczy przypadek i takich udawanych dziewczyn jest więcej w innych wątkach. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrnelam do końca grudniowek ... lalenka to już nawet udowodniły ze w kilku innych forach się sytuacja powtarza. szok

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bellaVi wrote:
    Dobrnelam do końca grudniowek ... lalenka to już nawet udowodniły ze w kilku innych forach się sytuacja powtarza. szok
    Noo, właśnie o to chodzi, chora sytuacja. Słyszałam o takich przypadkach, ale nie myślałam że to takie częste. Jednak w takiej sytuacji tajna grupa na fejsie by miała przewagę. Ech, tak źle i tak niedobrze :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:) nie mam czasu na czytanie grudniówek ale mam pytanie z innej beczki. Co podać młodzieńcowi jako pierwsze kleik ryżowy czy kaszkę manne ? To rozszerzanie diety jest dla mnie jak czarna magia bo co książka czy artykuł to piszą inaczej.... ;/

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszla mama odpowiemy Ci tylko jak zostaniesz z nami na dluzej :D a nie, ze tak wpadasz, wyoadasz a ja później muszą sama siebie czytać :D

Nooo dobra zartuje :P nie mam zielonego pojęcia bo ja jestem na etapie warzyw ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na grudniowkach to juz jakas masakra sie zrobila- jedna flakonik rozmonozyla sie do kilku osób - to juz niezla aferka ;)

Dziewczyny jest zle!! Mojemu malemu pozmienialy sie godziny jedzenia w nocy i teraz budzi sie pierwszy raz juz kolo 00.30! Noz kurcze :/ ja se klade kolo 23 wiec jak widzę taką godzinę ba zegarku to normalnie aż słabnę:/ boszzzzz niech mu się znowu przestawi :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:37

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me mojej też się poprzestawialo..tak jak się ładnie budziła ok 2/3 na pierwsze karmienie to teraz ma właśnie jeszcze pobudkę ok północy nie wiem co ją tak rozstroiło ale niech już przestanie ;)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, przyszła mama ja bym pierwszy dała kleik, choć uprzedzając moi chłopcy nie chcieli go jeść, ale może tylko oni tak mają.
    Dziewczyny co z tym sprężynowaniem no mała szaleje po prostu.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzien :)
    Widzę, że jakies afery na tapecie :) Ludzie, to się nudzą w życiu..
    Chyba i nam przyjdzie uciec na fejsa, bo inaczej 4me będzie pisać do siebie, czasem Ela się wtrąci, na to na dorzucę swoje 3 grosze i wątek się skończy haha :)

Gabrysia wczoraj załapała jak jeść marchewkę, musiałam jej dogrzewać kolejne łyżeczki, bo po 3 było u u u u :D
    Niestety nie potrafi załapać jak przekręcić się z brzuszka i jak już trochę na nim poleży i się pobawi, to robi kołyskę i zaczyna płakać zeby ją przekręcić. Muszę ją zacząć turlac albo coś.
    Używacie juz krzesełek do karmienia? Tych z odchylanym oparciem? Nie wiem czy juz zamawiać :P

Co do kleiku to daję od tygodnia ryżowy miarkę lub dwie do mm na noc, ale jakoś nie widzę różnicy. Młoda zje butle, na to cycka trochę bo inaczej nie uśnie, no i i tak budzi się dość szybko. Zaczynam wątpić czy kiedykolwiek prześpi choc poł nocy :/

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo dzis 16, zaczynamy 6 miesiąc życia :) ale to zleciało :)

Dżuls, 4me, bento, Magnolia3, easymum lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 2956 2957 2958 2959 2960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ