X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Czy wasi faceci też mają taki opóźniony zapłon? Mojemu właśnie chwilę temu się przypomniało, że ma spodnie rozdarte i nie ma w czym iść do pracy. Więc zamiast iść spać spędziłam wieczór przy maszynie nazywając łatkę. Czasami gorzej niż z dzieckiem ;/
    Hehe czasem. Moj za to lubuje sie w akcjach typu: Idziemy do lekarza, za 5 min trzeba wyjdc, młody dopiero konczy jesc, ja w pidżamie a moj facet wyciąga psikacz, szmatę i zaczyna czyścić blaty albo Np odkurzacz- akurat w tym momencie :D :D a ja stoję z młodym na rękach w tej pidzsmi i sie patrzę z niedowierzaniem;)

Ale powiem Ci, ze chyba bym tej laty o tej godzinie, po całym dniu grania mu nie naszyla- moze by sie chlop czegos nauczył. Czasem ich trzeba troche poedukowac ;)

Magnolia3, Carolline lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka widzę ze to krzesełko keter ma podnóżek a tego właśnie mi brakuje w ikeowym. Jeszcze trochę pomyślę jakie kupić :-)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Czy wasi faceci też mają taki opóźniony zapłon? Mojemu właśnie chwilę temu się przypomniało, że ma spodnie rozdarte i nie ma w czym iść do pracy. Więc zamiast iść spać spędziłam wieczór przy maszynie nazywając łatkę. Czasami gorzej niż z dzieckiem ;/
    Gorzej! Mój ma totalnie w dupie, czy mu się rozdarło, czy nie :D

Magnolia3, Anitka201, karolcia87 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls nue wytrzymam z Tobą:-)

Dżuls lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Gorzej! Mój ma totalnie w dupie, czy mu się rozdarło, czy nie :D
    Hehe, mój czasem też miewa takie zapędy.

Wiecie co mnie jeszcze wczoraj zabiło? Skarpetki. W dosłownie każdej parze ma wielkie dziury na piętach. Pytam go czemu nowych nie kupi. Bo nie ma kasy. Nie no, rozumiem (tym bardziej, że jemu trzeba specjalnych, bo rozmiar stopy 51)... Tyle, że jak w listopadzie mieliśmy imieniny to teściowa dała kasę na prezent - po tyle samo dla mnie i dla niego. Mężowi - właśnie z intencją "na skarpetki", bo już wtedy nie miał. Ja stwierdziłam, że mąż może i "moją" kasę zatrzymać, bo z małym dzieckiem na stanie to i tak nic kupować nie będę. No to wydał całość - szkoda tylko że na jakieś farbki, modele i inne pierdoły.
    Wczoraj w desperacji zamówiłam mu 14 par za swoją zachomikowaną kasę, bo już nie mogłam patrzeć na to co ma. Ja to jednak mam za miękkie serce :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście jaka afera na grudniowym wątku? Słyszałam już o takich sytuacjach, ale i tak w szoku jestem.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj nic nie wiem a karmie idę sprawdzić :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ojjjj nic nie wiem a karmie idę sprawdzić :D
    Na tym z 2015. Grudniowe mamusie chyba.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ale jaja :D no cóż jakos mnie to nie dziwi. Swiat Internetu jest peeeelny dziwnych ludzi ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co u nas taka beznadziejna pogoda, ze tylko spać caly dzien. Najgorsza forma jesieni pelna gębą. Mimo to chyba musze się zmusić do spaceru bo u nas znów tak wiercą, ze juz oboje dostajemy szalu ;)
    Musze trafić w jakies okienko pogodowe bez deszczzu!
    I ja chce wiosny!!!!!!!!!!!! :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo kurcze nieźle dziewczyna się pogrążyla..ale w sumie jej współczuję bo na prawdę musi mieć za sobą jakiś problem ze się do tego posunela.

Odbiegając od tematu to rano mama przywiozła mi leki groprinosin w tabletkach i entitis do ssania na gardło i juz czuje różnicę. Te leki można brać podczas kp i widać na prawdę działają.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 me mój maly śpi juz 1,5 godz. Ja tez się z nim kimnelam :-) on zazwyczaj ma drzemki po 15-20 min, po czym następuje pełna regeneracja ;-)
    Ja na spacerze nie byłam od 2 tygodni..chyba w kaftanie wywioza mnie z tej chaty.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko śpi, już 1,5h sama. Tylko ją na kamerce podglądam, bo aż mi jakoś dziwnie. O_O

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4 me mój maly śpi juz 1,5 godz. Ja tez się z nim kimnelam :-) on zazwyczaj ma drzemki po 15-20 min, po czym następuje pełna regeneracja ;-)
    Ja na spacerze nie byłam od 2 tygodni..chyba w kaftanie wywioza mnie z tej chaty.
    Moj maly ostatnio śpi rano po 1,5 do 2h - czasem się wybudza po 40 min ale jak podam mu smoczek zasypia dalej.
    Ja musiałam wyjsc bo,maly dostawał szajby o tych wiertarek. Chodzę po deszczu :/ i siedze w osiedlowej kafejce na zmianę - porażka :/ no i na pocieszenie wzielam tarte cytrynowa a nie bylo w planach ciasta dzis. Idę sie przejść bo juz mi tylek do krzesła przymarzł:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:33

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugi ząbek się pojawił. :) Jak na razie ząbkowanie nie sprawia większych problemów, ale pewnie te dalsze zęby nie pójdą już tak łatwo.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Widziałyście jaka afera na grudniowym wątku? Słyszałam już o takich sytuacjach, ale i tak w szoku jestem.
    A o co kaman w grudniowym wątku? Zajrzałam, ale musiałabym chyba przekopać się przez 1000 stron, żeby ogarnąć o co dokładnie chodzi. Nie byłą w ciąży, tyle zrozumiałam :P

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, ogarnęłam sytuację.... cóż... magia internetu :D

8pdp47e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laska o niku Flakonik udawała że jest w ciąży bliźniaczej, że urodziła dwie dziewczynki, że je wychowuje, normalnie wrzucała zdjęcia i opisywała ich codzienne życie a tak naprawdę kradła zdjęcia dzieci z jednego profilu na instagramie aż dzisiaj ktoś z forum przypadkiem trafił ten profil i się zorientował że coś nie tak :D masakra!

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okazało się, że jedna z dziewczyn która była z nimi przez całą ciąże, opisywała swoje dolegliwość, poród, idealnie grzeczne córeczki, dawała rady, opisywała swoje problemy itp. w rzeczywistości ściągnęła zdjęcia z profilu jakiejś dziewczyny z zagranicy - ona twierdzi, że straciła ciąże w 33tygodniu, ale ukradzione zdjęcia wstawiała już wcześniej, więc tak naprawdę nie wiadomo.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do takich numerów, to polecam serial dokumentalny "Catfish", leciał kiedyś chyba na MTV. O tym, kto ukrywa się za profilami na fb, "odkrycia" są czasem baaardzo zaksakujące :P Randkujesz z kimś dwa lata na fb, a potem do niego jedziesz i okazuje się, że to nie facet, tylko babka, i to jeszcze np. jakaś 50-letnia Murzynka :

8pdp47e.png
‹‹ 2954 2955 2956 2957 2958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ