Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:mąż jak i moja mama od kilku dni kwilą mi nad głową, żeby rozszerzyć małej dietę i tak mnie to wkurza bo planowałam po 6 miesiącu wprowadzić warzywa
Teraz to już tylko tydzień i moja panna na legalu będzie mogła coś próbować.julita, Carolline lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Dziękujemy :*
Elegancka, bo Babcia -krawcowa- ma bzika na punkcie szycia sukienek małej modelcetakże, jak tylko coś wyszukam w internecie i pokażę teściowej, to lada dzień Lila jest w to wystrojona
Tylko pozazdrościć
aldonaa lubi tę wiadomość
-
julita wrote:la_lenka a może masz pod ręką jakiś link do mądrego artykułu abym miała asa w rękawie przy następnym "kiedy, kiedy"
julita, aldonaa lubią tę wiadomość
-
julita wrote:my po USG główki, wszystko gra
dzisiaj znowu pojawiła się ropa w oczku, odwiedziliśmy okulistę i znowu mam zakraplać lek przez 10 dni, wg. okulistki nic się nie dzieje, czy ja wiem, może ma racje?
mąż jak i moja mama od kilku dni kwilą mi nad głową, żeby rozszerzyć małej dietę i tak mnie to wkurza bo planowałam po 6 miesiącu wprowadzić warzywa, no nic do nich nie dociera, słyszę tylko "kiedy, kiedy, kiedy" i tak do porzygu. nie wiem już sama, może w weekend spróbujemy?
Aldona, ślicznotka z twojej córeczki! i jakie ma piękne brwi, jak namalowane
My leczylismy zapalenie spojówek dwa tygodnie i niestety nie przeszlo. Teraz mamy dawac zaiwesine przez kolejne trzy tygodnie. Okulistka powiedziala, ze u takich malych dzieci to moze trwać dlugo... Ale jednocześnie wziela wymaz z oka na posiew, żebyśmy mieli pewność, ze to nie zadna poważna bakteria wiec tak jakby zadziała mocniej. Walsnie czekam na wyniki oby tam nic nie bylo
-
julita wrote:4me okulistka powiedziała jeszcze, że dopiero gdy 5-ty raz powróci ropa to będziemy diagnozować, ech czyli 2 już mamy
Bak idzie ropka to mogą być jeszcze zapchane kanaliki my tez to chyba mamy. Wlasnie robię masaże jak nie przejdzie to zabieg glebinowania kanalikow- ale z tym to sie jeszcze wstrzymujemy. Najpierw masaże
-
moka89 wrote:Dobry!
U nas raczej się nie zapowiada, zeby podwoiła wagę. Urodziła się 3600 a teraz ma ok 6400 i juz dziadki mówią, ze kluska ciężkaCo do ubranek to nosimy 68, są tez w naszej garderobie 62 ale i np 74 body z auchan czy pepco
Dopiero co pochowałam body 62 FF, bo juz takie naciągane mocno i wydekoltowane pod szyjką się robiły.
Co na krostki od śliny? Młoda ma obsypana brodę i szyjkęnie wyglada to ładnie, a nie chcę iść do pediatry w te zarazki.
Pogoda straszna, tzn ciepło ale wiatr jest tak silny, ze prawie mnie zdmuchnęło, a miałam dociążenie dwoma siatami i workiem ziemniaków xD Spacer odpuszczamy niestety -
nick nieaktualnybento wrote:Dziewczyny czy któryś z Waszych dzieciaków ma problem z nawracającymi odparzeniami?? Do niedawna problem ten nas nie dotyczył, a teraz co się zagoi to nowe wyskakuje
bento lubi tę wiadomość
-
A my dziś byliśmy oceniani przez lekarza na rehabilitacji.
W piątek kończymy, za dwa miesiące kontrola, a chwilowo mały ma spokój
Tzn mam ćwiczyć w domu, ale już na spokojnie
Jest rozwojowo dokładnie tam, gdzie powinien być - się czepiam podobno
A na pytanie o obroty powiedział, żeby się nie przejmować, widocznie nie ma potrzeby, niedługo powinien zacząć- poza tym okaz zdrowia, ogólna ocena rozwojowa prawidłowa
bento, 4me, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
bento wrote:Dziewczyny czy któryś z Waszych dzieciaków ma problem z nawracającymi odparzeniami?? Do niedawna problem ten nas nie dotyczył, a teraz co się zagoi to nowe wyskakuje
-
Bozeeeee wykapanie dzis mojego syna to byl wyczyn nicxzym akrobacje w cyrku!
Trzymam go pod kark i jedno ramie w wodzie a on siup i dwie nogi u gory w rekoma sie za nie trzyma! Uwaga uwaga! Przez cala kapiel! No masakra wykapac taka skrecona krewetke i do tego utrzymywac zeby sie nie podtopił. Eh..a pewnie bedzie jeszcze gorzej hehe4me, Magnolia3 lubią tę wiadomość
edysia5