X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle narazie moje dziecko je wszystko co mu się da- mleko moje, mleko sztuczne, marchewka, dynia, śmierdzący brokul- bez różnicy ;) byle jesc!
    Za to popić wodą? No way! Uczę go ale marnie nam to idzie :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Oki, będę musiała przejść się do apteki :) dzięki

Moje dziecię jak widzi śliniak i miseczkę to az się trzęsie z radości, ze będzie jeść :) normalnie az mnie za rękę trzyma żebym jej łyżeczki nie zabrała :)
    Jakbym czytała o swoim :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja w tym tyg zamawiam niekapek i mam nadzieje ze młodzieniec zaskoczy z piciem wody :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka jak dzisiejsza nocka? Bo u nas chyba skok odpuszcza. Młody obudzil się o swojej godzinie :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba dopiero się zaczął. :P Dopiero ze 3 dzień jest taka mega marudna. Dziś noc taka se, ale za to poranek... Byłam blisko wystawienia jej na allegro ;)

chabasse, Magnolia3 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałyście już o lekkiej spacerówce ? my często jeździmy do rodziców i pakowanie tej kolubryny to istny horror nie mówiąc o ilości miejsca jakie zajmuje.
    szukam przede wszystkim wózka, który składa się 1 ruchem na coś malutkiego, z którego nie trzeba wypinać kół, który może być całkiem na płasko, no i kosztuje do 800zł

ktoś coś???? myślimy o britax b-agile

relgio4pxlxziakh.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wodę pije chętnie, jak czasami dam jej popić jak jej się uleje czy coś, ale zauważyłam ze po jakimś czasie potrafi rzygnąć :/ nie wiem czy za dużo płynów czy co.. W końcu cyca obala średnio co 2-2,5h

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kupionego, jeszcze przed świętami, używanego Maclarena XT. Na razie tylko po domu jeździmy ale fajny jest.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    My mamy kupionego, jeszcze przed świętami, używanego Maclarena XT. Na razie tylko po domu jeździmy ale fajny jest.
    tylko on się składa jak parasolka prawda? ja potrzebuje taki, co się zloży na małą walizkę :)

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poza Babyzen Yoyo nie znam "walizeczki". Ale tego cena stanowczo przekracza 8 stowek.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ten britax v-agile też się super składa :)

relgio4pxlxziakh.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wagi urodzeniowej raczej nie podwoi. Urodzil sie 4120,a jak bedzie wazyc kolo 8kg to bedzie dobrze:-) chociaz ostatnio przybieral okolo 200gram, a na poczatku niewiele ponad 100gram wiec wzial sie do zycia :-P ubranka nosimy rozne- tutaj to rozpietosc od 68 do 80:-P wydaje mi sie ze nogi i rece ma krotkie,a reszta cialka dluga ale to pewnie zalezy jak sa ubranka uszyte :-) zmagamy sie z ciemienucha i mam wrazenie ze jest coraz gorzej.. :-/

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały dzień dziś to samo - chce jeść ale nie będę jadła, chce spać ale nie będę spała, chce na mate, na ręce, na leżak - ale za minutę już nie i mnie wyjmij. Oszalec idzie.

Już odstawiam jakieś szopki, głupia muzyka z YouTube (polecam Bałkanice, nie wiem czemu ale moja się na tym śmieje jak szalona), tańcowałyśmy, samolociki, kręcenie. wszystko dobre na 5 sekund i zaraz jęk na zmianę. Jeszcze ta pogoda, leje, wiatr. Nawet nie planuje wysciubiac nosa. A szkoda, bo ze spacerem by trochę czas szybciej minął.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me ja w tym tyg zamawiam niekapek i mam nadzieje ze młodzieniec zaskoczy z piciem wody :-)
    My mamy niekapek taki po 4 miesiącu ale chłopak nie zalapal vo od niego chce z tym kawałkiem plastiku ;) woda z butelki tez beeee. Ale jak ja sama pije ze szklanki to robi wielkie oczy i jest bardzo zainteresowany...wiec przeszedł mi przez myśl ten doidy cup ale do niego to z kolei ja nie jestem przekonana. Wolalbym ay nauczył sie pic z niekapka a nie ze ja później bede miec w domu jezioro- nie daj boże słodkie jak sie nie nauczy wody pic jednak ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody przed chwilą dostal 6 lyzeczek gruszki i jak się skończyło to sue strasznie rozryczal biedaczek ;) na szczęście cycek ukoil jego zal :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pogoda też słabiutka. Leje, wieje, jedyny plus że ciepło jest.
    Mała marudna, a w nocy to budziła się chyba co godzinę... pewnie skok się zaczyna bo dziś ma równo 23 tydzień.
    Ja podałam dziś banana ze słoiczka i mała po jednej łyżeczce miała odruch wymiotny, a wczoraj jak jadła brokuły to aż się jej uszy trzęsły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:02

sRUqp2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas za katarem poszła temperatura i ogólnie kiepski nastrój :/ Ma 37,5 stopnia, niby nie tak wysoko, ale wystarczy. Buzia rumiana, główka rozpalona :/ Apetyt też nie za bardzo.

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:26

la_lenka, 4me, chabasse, Anitka201 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po USG główki, wszystko gra :) dzisiaj znowu pojawiła się ropa w oczku, odwiedziliśmy okulistę i znowu mam zakraplać lek przez 10 dni, wg. okulistki nic się nie dzieje, czy ja wiem, może ma racje?

mąż jak i moja mama od kilku dni kwilą mi nad głową, żeby rozszerzyć małej dietę i tak mnie to wkurza bo planowałam po 6 miesiącu wprowadzić warzywa, no nic do nich nie dociera, słyszę tylko "kiedy, kiedy, kiedy" i tak do porzygu. nie wiem już sama, może w weekend spróbujemy?

Aldona, ślicznotka z twojej córeczki! i jakie ma piękne brwi, jak namalowane <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:39

la_lenka, aldonaa, chabasse lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, ale elegancka! Szkoda tylko że tak rzadko do nas wpadasz :(

aldonaa lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 2983 2984 2985 2986 2987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ