Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
myślałyście już o lekkiej spacerówce ? my często jeździmy do rodziców i pakowanie tej kolubryny to istny horror nie mówiąc o ilości miejsca jakie zajmuje.
szukam przede wszystkim wózka, który składa się 1 ruchem na coś malutkiego, z którego nie trzeba wypinać kół, który może być całkiem na płasko, no i kosztuje do 800zł
ktoś coś???? myślimy o britax b-agile -
U nas wagi urodzeniowej raczej nie podwoi. Urodzil sie 4120,a jak bedzie wazyc kolo 8kg to bedzie dobrze:-) chociaz ostatnio przybieral okolo 200gram, a na poczatku niewiele ponad 100gram wiec wzial sie do zycia
ubranka nosimy rozne- tutaj to rozpietosc od 68 do 80:-P wydaje mi sie ze nogi i rece ma krotkie,a reszta cialka dluga ale to pewnie zalezy jak sa ubranka uszyte
zmagamy sie z ciemienucha i mam wrazenie ze jest coraz gorzej..
-
Cały dzień dziś to samo - chce jeść ale nie będę jadła, chce spać ale nie będę spała, chce na mate, na ręce, na leżak - ale za minutę już nie i mnie wyjmij. Oszalec idzie.
Już odstawiam jakieś szopki, głupia muzyka z YouTube (polecam Bałkanice, nie wiem czemu ale moja się na tym śmieje jak szalona), tańcowałyśmy, samolociki, kręcenie. wszystko dobre na 5 sekund i zaraz jęk na zmianę. Jeszcze ta pogoda, leje, wiatr. Nawet nie planuje wysciubiac nosa. A szkoda, bo ze spacerem by trochę czas szybciej minął. -
Anitka201 wrote:4me ja w tym tyg zamawiam niekapek i mam nadzieje ze młodzieniec zaskoczy z piciem wody
woda z butelki tez beeee. Ale jak ja sama pije ze szklanki to robi wielkie oczy i jest bardzo zainteresowany...wiec przeszedł mi przez myśl ten doidy cup ale do niego to z kolei ja nie jestem przekonana. Wolalbym ay nauczył sie pic z niekapka a nie ze ja później bede miec w domu jezioro- nie daj boże słodkie jak sie nie nauczy wody pic jednak
-
U nas pogoda też słabiutka. Leje, wieje, jedyny plus że ciepło jest.
Mała marudna, a w nocy to budziła się chyba co godzinę... pewnie skok się zaczyna bo dziś ma równo 23 tydzień.
Ja podałam dziś banana ze słoiczka i mała po jednej łyżeczce miała odruch wymiotny, a wczoraj jak jadła brokuły to aż się jej uszy trzęsły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:02
-
my po USG główki, wszystko gra
dzisiaj znowu pojawiła się ropa w oczku, odwiedziliśmy okulistę i znowu mam zakraplać lek przez 10 dni, wg. okulistki nic się nie dzieje, czy ja wiem, może ma racje?
mąż jak i moja mama od kilku dni kwilą mi nad głową, żeby rozszerzyć małej dietę i tak mnie to wkurza bo planowałam po 6 miesiącu wprowadzić warzywa, no nic do nich nie dociera, słyszę tylko "kiedy, kiedy, kiedy" i tak do porzygu. nie wiem już sama, może w weekend spróbujemy?
Aldona, ślicznotka z twojej córeczki! i jakie ma piękne brwi, jak namalowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:39
la_lenka, aldonaa, chabasse lubią tę wiadomość