Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas szyjka wygladała podobnie. Miała placki po bokach szyi i na dekolcie. Odstawiłam słoiczki, jest tylko na cycu i od 3 tyg nic nie znika. W końcu po zasypywaniu mąką ziemniaczaną, smarowaniem linomagiem, alantanem, sudocremem odpuściłam i poszłam do pediatry. Skończyło się na maści sterydowej, bo walka trwa juz zbyt długo. Jak zniknie zaczynamy rozszerzanie diety od nowa z dłuższym okresem na jeden produkt i obserwację
-
La lenka czyli gorzej bo nie to, ze nie dostaliście ekstra kasy tylko musicie wylozyc
przykro mi bardzo
Ja ostatnio przez jakas babe w okienku- serio zero mojej winy, mogłabym isc z tym do sądu ale nie mam sily ani czasu z małym dzieckiem latać po sadach- musiałam "położyć na ulicy" 1000 pln i odejść. Bolaloa co dopiero kilkanaście tysi.... Trzymam kciuki by choc na raty die udało rozbic
-
Dzils, wspolczuje chorych dzieci, baaaaardzo wspolczuje.Trzymaj sie kochana i oby w oczach zdrowialy, moje juz lepiej, juz prawie zdrowe.A maly tez mi rzyga jak jest chory- od zawsze.Bywalo ze w ciagu jednej nocy musialam 2 razy posciel zmieniac.Co do krostek, ja uwazam ze od sliny i ze rozszerzanie diety od nowa nic nie da. Moja pyza ma je wkolko, jak posmaruje sterydem to oczywiste ze schodza ale za 3 dni wracaja, i do dupy taka robota. Jak ma dzien ze mniej sie slini to krosty lagodnieja tak samo jak po nocy.A potem wracaja jak bumerang.Daj Boze zeby Wam znikly i nie wrocily.
La lenka- ja pierykam. Czlowiek odmawia sobie tego czy tamtego zeby cos miec a tu taki cios.Wspolczuje bardzo....bardzo....
Dziekuje Wam za zdjecia dziewczyny, maty sa piekne i sama nie wiem jaka chce.Mam ciemnoniebieska sciane laczona z kremem i brazowe meble....a zmyslu projektowania zero.
A co do rozszerzanoa diety, w tym artykule od Dzuls jest napisane ze cycek to podstawa, wszystko inne po cycku dla smakowania a nie zastepowania posilkow i najadania :p -
Magnolia. Szczerze ja bym brala szaro kremowa. Jest najbardziej uniwersalna, krem juz masz wiec wprowadzisz tylko jeden nowy kolor- szary, który dobrze sie komponuje i z granatowym i z kremem. Poza tym jest naprawde stonowana i ograniczysz sobie robienia wizualnie bawialni z dużego pokoju
no i meeega plus to ta możliwość zmiany wzorów. A twe dziecię będzie bawic sie zabawkami a nie mata
No ale to tylko moje skromne zdanie i nie jestem obiektywna bo mam szaro- kremowąMagnolia3 lubi tę wiadomość
-
La lenka przesrana sytuacja. I pewnie będzie śmierdzieć dlugo. Bo ja jesli to ewidentnie wina Twojego męża i moze mógłby sie postarać i zdac jednak te egzaminy, zdobyć papier itp to ja niestety bym sie nie umiała powstrzymać i pewnie w kłótni bym nie raz swojemu wypomniala
wiem straszna cecha! Ale charakterystyczna prawie dla wszystkich wkurzonych na swoich facetów- zon, konkubin, kochanek itp
-
Tragedia, mojego syna tak wysypalo na buzi, ze zaczynam sie juz zastanawiać co to na poważniej. Dalej typuje ślinę - zwłaszcza, ze jak widac co drugi brzdąc tak tu ma, ale juz się zaczelam zastanawiać, czy to nie gluten ? Dzis byl tzeci dzien podawania, ale gdyby to bylo to, to by chyba bylo wszędzie, a nie tylko na brodzie??? ehhhh
-
4me wrote:No wlasnie u nas to suche placki albo takie mniejsze krostki ale pojedyncze nie kasza i tylko broda i czasem trochę na szyi. Jutro to dokładniej obejrzę bo mały juz śpi dzis.
Dzięki laski za miłe słowa. Jedyny pozytyw tego wszystkiego jest taki, że jak po tym, jak dziś siedziałam z nimi praktycznie cały dzień sama, to później, jak wyszłam na rehabilitację i został z nimi na 1,5h mąż, to chyba docenił moją codzienną robotęA ja poplotowałam w tym czasie z koleżanką, która mi robi rehabilitację. Ogólnie te wyjścia do niej ratują mi ostatnio resztki nerwów, a sama ogarnęłam też, że jak zostawię starego z bachorami na 2h, to świat się od tego nie zawali, więc po skończeniu rehabilitacji planuję urywać się regularnie na basen.
A mi w ostatnich dniach chodzi po głowie refren tej piosenki i tego się trzymam, jak zaczynam świrować z bachorami w domu:
https://www.youtube.com/watch?v=qUeEeIGwGhg
No i Tymon Tymański
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:59
-
My byliśmy dziś na zakupach. Miko, ja, teściowa, babcia i ciotka. Młody obkupiony niemiłosiernie a i mnie teściowa bluzkę kupiła.
W przerwie kawa (poza mna, no bo z mlekiem nie mogę, a bez mleka nie wypije) ciastko (we wszystkim jest mleko i smietanka i inne choć bardzo się starali coś znaleźć )
Młody dostał kaszke ze śliwką i z przyjemnością z nami posiedzial
Dziewczyny jestem duchem z Wami!
A nam na takie alergiczne krostki bardzo pomaga Dermaveel- przy okazji delikatnie chlodzi i likwiduje świąd.. -
La_lenka współczuję baardzo! Oby sie to jakos naprostowało.
Dzuls wspolczuje chorobska, moj mlody zaliczyl katar ale niewielki na szczescie juz mu przechodzi. No i mamy pierwszy zabek!!dolna lewa jedynka wyskoczyla.
Wlasnie przez 3 dni mlody robil luzne musztardowe kupki,ale takie fest luzne i zastanawiam sie czy to na ten zabek czy moze to jakies glutenowe uczulenie sie objawia??