Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
easymum wrote:Julita, duże te puzzle, gdzie kupiłaś?
na Allegro, wczoraj wrzuciłam linkaduże są ale to dlatego bo zamówiłam 3 komplety (1 komplet = 4 puzzle, coś około 100zł zapłaciłam za całość), jednak mocno śmierdzą i wyrzuciłam je na balkon, niech nocują na świeżym powietrzu, mam nadzieję że po umyciu stracą ten nieprzyjemny zapach i będzie można z nich korzystać
easymum lubi tę wiadomość
-
Ja mam szaro kremowa i polecam. Mozna ułożyć dużo różnych wzorów i jest naprawde stonowana.
Takie zdjęcie na szybko mam
Takie wzory różne są mozliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 22:36
la_lenka, Magnolia3, agatka196, easymum lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak zwykle dziekuje bardzo za rady. Poszłam spac przed 22 bo się zle czułam. Nie dość, ze te piersi to jeszcze kręgosłup nawalal jak na okres i mdliło mnie niesamowicie
Młody juz sie obudzil na jedzenie i normalnie byłabym srednio szczesliwa ale dzis się cieszę. Ściąga chlopak- chyba daje rade. W nocy ma inny jakość ssania zdecydowanie
-
4me, bardzo fajna. Dla mnie to był typ nr 2.
Ale że żółty lubię to na pierwszym miejscu wyszła tamta. No i rozważałam dokupienie tych kółek, ale w końcu tego nie zrobiłam i teraz to już chyba się nie opłaca. Zresztą moje koty to by z tym kociokwiku dostały -
Hehe wyścig do kolka przy kotach byłby z góry skazany na przegrana przez Twoja córkę. Swoja drogą wlasnie- te wszystkie szeleszczące zabawki, piszczalki itp. Przeciez to nic innego jak wabik do zabawy dla kotów... Jeeeny jak one dają rade ?
albo jak Twoja córa daje rade?
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
Kurwa, no i dzieciaki znów chore. Młoda znów rzęzi w oskrzelach, a starszak właśnie zrzygał się własnymi glutami, których nie dałam rady mu odciągnąć, a on wydmuchać. Do tego wczoraj miałam rozmowę z panią w przedszkolu, że starszaka wyraźnie coś gryzie i odreagowuje, i mam spędzać z nim więcej czasu, bo rozładowuje złość w przedszkolu.
Tak więc teraz znów będę spędzać z dzieciakami całe dnie. A wczoraj wieczorem to już ogarnął mnie taki mega kryzys, że miałam wychodzić na fajka.
Na szczęście przynajmniej kręgosłup dziś jakby łaskawszy.
[zamulanie_mode:on]
#japierdole #zimowypierdalaj #zarazsiewykoncze -
Mlody pieknie w nocy sciagnal co trzeba a teraz cycki sie znow napelniaja a on ma to w poopie i wszystko na okoko jest cuekawsze
i dalej nie wiedziec czemu pije ladniej z zdrowej piersi- hultaj jeden !
Mam nadzieje, ze dzis bede mieć laktator bo na niego to nie ma co liczyć i co wieczór bedzie powtórka...m
-
4me wrote:Dzuls trzymaj się!
Ja w Rosmanie niestety te kaszke kupowałam. Masz zamiar podawac młodej? Rano czy wieczorem? Ja ciagle sie wstrzynuje Bo boje sie ze jeszcze przybierze na tej paszy a juz ma 9kg prawie...
A co do wagi... moja waży już ponad 9 kg, nie zamierzam jej dawać jakiś zapychaczy tylko do zapychania, tylko jakieś w miarę wartościowe posiłki, bo przecież też nie będę jej odchudzać, no nie?A na samym cycku i jednym warzywie dziennie też za długo nie pociągnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:59
4me lubi tę wiadomość