WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie macie kolory tych mat skip hop? Wrzuciciee foty?

1usa8u69die0y60t.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Dziewczyny jakie macie kolory tych mat skip hop? Wrzuciciee foty?
    Grey/Gold. Raczej na tym drugim zdjęciu wierniejsze kolory.
    GzQQwdym.jpg
    xm23h69m.jpg

julita, Magnolia3, Kasiarzynka, karolcia87, Dżuls, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Julita, duże te puzzle, gdzie kupiłaś?

na Allegro, wczoraj wrzuciłam linka :) duże są ale to dlatego bo zamówiłam 3 komplety (1 komplet = 4 puzzle, coś około 100zł zapłaciłam za całość), jednak mocno śmierdzą i wyrzuciłam je na balkon, niech nocują na świeżym powietrzu, mam nadzieję że po umyciu stracą ten nieprzyjemny zapach i będzie można z nich korzystać ;)

easymum lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka- dzięękuję :-) Kolory takie mocne dosyc, nie jak na tych zdjeciach pogladowych.Nie wiem na ktora sie zdecydowac, chodzi mi po glowie ten brąz z rozem.chociaz te tez są zajefajne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 22:47

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze przeslodze tym rozem, jak myslicie?

1usa8u69die0y60t.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta różowa jest trochę tańsza, więc zawsze jakiś plus ;)
    Dla mnie nie jest nadmiernie przesłodzona, ten brąz ją tonuje, ale nie widziałam na żywo. U mnie dylematu nie było, bo od razu tylko ta żółto szara wchodziła w grę.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazlam samą matę za 269 albo z tymi koleczkami sensorycznymi za 310 zl.

1usa8u69die0y60t.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również mam tę żółto-szarą i o innej nie chciałam nawet słyszeć :) .

Magnolia3 lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam szaro kremowa i polecam. Mozna ułożyć dużo różnych wzorów i jest naprawde stonowana.

Takie zdjęcie na szybko mam

Takie wzory różne są mozliwe

108d2jb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 22:36

la_lenka, Magnolia3, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak zwykle dziekuje bardzo za rady. Poszłam spac przed 22 bo się zle czułam. Nie dość, ze te piersi to jeszcze kręgosłup nawalal jak na okres i mdliło mnie niesamowicie :/ Młody juz sie obudzil na jedzenie i normalnie byłabym srednio szczesliwa ale dzis się cieszę. Ściąga chlopak- chyba daje rade. W nocy ma inny jakość ssania zdecydowanie ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, bardzo fajna. Dla mnie to był typ nr 2.
    Ale że żółty lubię to na pierwszym miejscu wyszła tamta. No i rozważałam dokupienie tych kółek, ale w końcu tego nie zrobiłam i teraz to już chyba się nie opłaca. Zresztą moje koty to by z tym kociokwiku dostały :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 04:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wyścig do kolka przy kotach byłby z góry skazany na przegrana przez Twoja córkę. Swoja drogą wlasnie- te wszystkie szeleszczące zabawki, piszczalki itp. Przeciez to nic innego jak wabik do zabawy dla kotów... Jeeeny jak one dają rade ? :D albo jak Twoja córa daje rade? ;)

Magnolia3 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to koniec spania

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa, no i dzieciaki znów chore. Młoda znów rzęzi w oskrzelach, a starszak właśnie zrzygał się własnymi glutami, których nie dałam rady mu odciągnąć, a on wydmuchać. Do tego wczoraj miałam rozmowę z panią w przedszkolu, że starszaka wyraźnie coś gryzie i odreagowuje, i mam spędzać z nim więcej czasu, bo rozładowuje złość w przedszkolu.
    Tak więc teraz znów będę spędzać z dzieciakami całe dnie. A wczoraj wieczorem to już ogarnął mnie taki mega kryzys, że miałam wychodzić na fajka.
    Na szczęście przynajmniej kręgosłup dziś jakby łaskawszy.

[zamulanie_mode:on]

#japierdole #zimowypierdalaj #zarazsiewykoncze

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, gdzie kupowałyście tę kaszkę HIPP jaglano-kukurydziano-ryżową? Będzie w Kerfie, czy tyko w jakiś Rossmannach itp.?

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls trzymaj się!
    Ja w Rosmanie niestety te kaszke kupowałam. Masz zamiar podawac młodej? Rano czy wieczorem? Ja ciagle sie wstrzynuje Bo boje sie ze jeszcze przybierze na tej paszy a juz ma 9kg prawie...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody pieknie w nocy sciagnal co trzeba a teraz cycki sie znow napelniaja a on ma to w poopie i wszystko na okoko jest cuekawsze :/ i dalej nie wiedziec czemu pije ladniej z zdrowej piersi- hultaj jeden ! ;)

Mam nadzieje, ze dzis bede mieć laktator bo na niego to nie ma co liczyć i co wieczór bedzie powtórka...m

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w Rossmanie. Wiem, że w oszolomie też są.
    U nas kaszka to hicior! Wczoraj poszla z jabłkiem i bananem :) oblicze dziecia promienialo pełnią szczęścia.

tb734z17s9scq0zt.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dzuls trzymaj się!
    Ja w Rosmanie niestety te kaszke kupowałam. Masz zamiar podawac młodej? Rano czy wieczorem? Ja ciagle sie wstrzynuje Bo boje sie ze jeszcze przybierze na tej paszy a juz ma 9kg prawie...
    Mam zamiar dawać jej to na kolację z owockami. Jakoś mam opory, żeby dawać jej sam kleik ryżowy z czymkolwiek, bo nie jest specjalne wartościowy, ot taka kitówa do zapychana dziecka, wolę już tę kaszę jaglaną, bo zdrowa. A same owocki też nie bardzo, kiedyś dałąm za późno, cukier zrobił swoje i młoda szalała do 21.
    A co do wagi... moja waży już ponad 9 kg, nie zamierzam jej dawać jakiś zapychaczy tylko do zapychania, tylko jakieś w miarę wartościowe posiłki, bo przecież też nie będę jej odchudzać, no nie? ;) A na samym cycku i jednym warzywie dziennie też za długo nie pociągnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:59

4me lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mnie przekonalas. Chyba tez zacznę dawać malemu na noc. Jutro spróbuję jesli mi sie te piersi uspokoją :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 3030 3031 3032 3033 3034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ