Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od samego poczatku jem wszystko, z wyjątkiem surowego mięsa i ryb
Ostatnio nawet jak pieklam ciasto to wylizalam garnek po ciescie- boszz jakie bylo dobre. Miałam jednak troche wyrzuty sumienia bo tam byly jajka surowe
Nie wiem co mnie naszło - nie robiłam tego od dzieciństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:48
-
Moje dziecko jest jak chomik.. pełza po macie do kabli i je obgryza..
I stanął dzisiaj na czworaka i się kiwał
A poza tym mam primadonnę z fochem strasznym. Oszaleję. Nawet jak zasnął to muszę być obok bo się budzi.. i tak go kocham najbardziej na świecieMagnolia3 lubi tę wiadomość
-
Wszystko pięknie jeśli się położy o tej 22. A dla mnie to jest nierealne. Mała idzie spac ostatnio kolo 20-20.30
Muszę jeszcze zjeść kolacje, umyć się. A kiedy pranie, ogarniecie domu. Kiedy, niestety, praca? A kiedy chwila żeby usiąść chwilę i odpocząć? Wcześniej niż o północy się nie dam rady położyć -
znacie jakies sklepy gdzie mozna kupic taki sam ciuch dla siebie i dziecka ? w sensownej cenie,
http://www.aliexpress.com/item/2016-New-Family-Look-Cartoon-T-Shirts-2-Colors-Spring-Autumn-Family-Matching-Clothes-Mother-and/32621678744.html?spm=2114.01020108.3.425.j8C4Iq&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_5_505_506_503_504_10020_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_8&btsid=846bbb55-b5bf-4fde-95f7-2f7c6773317a -
MadziaRatMed wrote:jak nabardziej można
cirrus to swoją drogą super lekarstwo zawsze na mnie szbko działa
Madzia dzięki,na mnie też Cirrus działa, wczoraj wzięłam wieczorem i dzięki temu spałam w nocy w miarę normalnie a nie z zawalonym nosem i wysuszonym gardłem
No to biorę jeszcze ACC, w końcu musi odpuścić -
4me, może Cię zainteresuje - kupiłam dmuchaną wanienkę na wyjazd, temat kąpieli będzie ogarnięty. "Złożona" waży tylko 0,8kg, posłuży też jako basenik na plaży.
Tutaj link, ja wybrałam tą pomarańczową rybkę :
allegro.pl/dmuchana-wanienka-zwierzak-89-x-61-x-58-cm-bestway-i5224296667.html4me lubi tę wiadomość
-
mmalutka wrote:Moje dziecko jest jak chomik.. pełza po macie do kabli i je obgryza..
myslalam, że tylko moja ma takiego pypcia na kable ale najwidoczniej nie jest sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 14:43
-
easymum wrote:4me, może Cię zainteresuje - kupiłam dmuchaną wanienkę na wyjazd, temat kąpieli będzie ogarnięty. "Złożona" waży tylko 0,8kg, posłuży też jako basenik na plaży.
Tutaj link, ja wybrałam tą pomarańczową rybkę :
allegro.pl/dmuchana-wanienka-zwierzak-89-x-61-x-58-cm-bestway-i5224296667.html
A co do pisków i krzyków to chyba taki etap. Moj tez przestał gugac a zaczął wydawac z siebie dziwne piskokrzykijuz mu trochę przechodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:05
-
julita wrote:hej Dżuls, doszły puzzle! wyglądają fajnie ale nie ukrywam, że czuć charakterystyczny zapach chińczyka ale w weekend umyję całą matę w ogrodzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed32b07e0459.jpg
edit odnośnie maty:
umyłam matę bardzo dokładnie, wietrzyłam na balkonie dwa dni i nadal śmierdzi i jak się jej dotknie to pozostaje taki nieprzyjemny niewidoczny osad na dłoniach. dziecka na niej więcej nie położę koniec, kropka! i tak dzwonię do męża (wraca właśnie z delegacji) i wylewam mu gorzkie żale ble ble ble... że bez certyfikatu, że śmierdzi, że głowa mnie boli i oczy szczypią od zapachu, że nieprzyjemna w dotyku, że pewnie ma jakieś szkodliwe substancje, no ogólnie że nie nadaje się dla Anastazji i że żałuję zakupy a ten wystrzelił "nie martw się kochanie, zamów tą matę którą mają twoje koleżanki z forum" a opowiadałam mu kilka razy że Skip Hop cieszy się powodzeniem ale że jest cholernie droga, hehe i w taki oto sposób i ja stanę się szczęśliwą posiadaczką legendarnej maty SHskłaniam się ku kolorowi Grey Gold ale to wieczorkiem zadecydujemy razem jak R. wróci
a to badziewie spróbuję zwrócić albo złożyć reklamację, mam FVAT ale opakowanie wywalone (folia) więc mam nadzieję że nie będą robić problemów
Magnolia3, 4me lubią tę wiadomość
-
Laski, moje dziecko po owockach to normalnie jak Popeye po szpinaku. Śmiga na macie we wszystkie strony, podpór taki, że już wyżej nie będzie, uśmiech od ucha do ucha, aż majta nóżkami z zadowolenia
Julita - też bym chciała mieć takiego męża: "nie martw się kochanie, kup sobie tę zajebistą matę dla dziecka za full hajsu, którą zaraz zeżrą ci koty, dla ciebie wszystko"hihiiih (gdyby nie koty, to też bym wzięła
) Dzięki za opis tej maty, ale by byłą kasa wywalona w błoto, trochę szkoda, bo nawet ta Twoja kolorystyka była niczego sobie i by mi pasowała.
Magnolia3, chabasse, julita lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:
Julita - też bym chciała mieć takiego męża: "nie martw się kochanie, kup sobie tę zajebistą matę dla dziecka za full hajsu, którą zaraz zeżrą ci koty, dla ciebie wszystko"hihiiih (gdyby nie koty, to też bym wzięła
) Dzięki za opis tej maty, ale by byłą kasa wywalona w błoto, trochę szkoda, bo nawet ta Twoja kolorystyka była niczego sobie i by mi pasowała.
Tu np. jest całkiem spora: http://allegro.pl/z90-duza-mata-do-cwiczen-fitness-joga-190x100x1-5-i5761320918.html -
Jeju Julita, ja tez bym chciala takiego meza- ja tylko w kolko slysze: po co Ci to, po co Ci to? Po jajco kuźwa!
Mate i tak kupie, ale juz mu tak dupe truje na kazdym kroku ze zaczyna wymuiekac po malu.
Wynalazl wczoraj w jakims sklepie mate, nawet fajna, taka bajkowa, ma 6 elem takich duzych u kosztuje 50 zl Pisze na niej ze produkt polski, ale co to za tworzywo to nie wiem i czy nie smierdzi.
Ja chce skip hop i juz...
Moj maly jak dorwie kilka moniakow to biega u mowi, ale mam duzo hajsow....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:05