Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ela wrote:
    Mamy spacerówkę (dziś odebrana że sklepu) i dziwnie mi nie patrzeć dziecku w oczy.
    Ja bylam pierwszy raz wczoraj z taka w sklepie i tez bylo mi dziwnie. Dziec mial to gdzies ;)

Za to śmiesznie bo non- stop mi ktos małego zaczepial ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem taka nawiedzona! Ten kierunek jazdy tak mi przeszkadza, że rozważam kupno czwartego (!) wózka. Ja nie jestem gotowa żeby jej nie widzieć na spacerze :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem taka nawiedzona! Ten kierunek jazdy tak mi przeszkadza, że rozważam kupno czwartego (!) wózka. Ja nie jestem gotowa żeby jej nie widzieć na spacerze :(
    Gdzie Ty te wózki będziesz trzymać? :)

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Gdzie Ty te wózki będziesz trzymać? :)
    W sumie nie wiem. Ale chcę :P
    Rozważam pozbycie się części żeby zrobić miejsce. Sama czuję, że mi odbija, ale nni mogę przestać o tym myśleć ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka przyzwyczaisz się, ją mam w daszku okienko to będę zerkać, z chłopakami nie miałam i było dobrze wszystko kwestia przyzwyczajenia. Dzieci wolą przodem do świata, matka nie zasłania, jeszcze chwila i przestaniesz być dla małej taką ważna.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja właśnie nie wiem czy chce się przyzwyczajać. Tak lubię sobie z małą gadać podczas spacerów, ciezko z tego zrezygnować :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacperek przebudził się jakiś bardzo ciepły, ma wypieki na policzkach, zmierzyłam mu temperature 38,2 .... innych objawów brak - chyba mam noc z głowy :( :( :( nie zasne ze strachu. On nigdy nie miał nawet kataru nie mówiąc o jakiejś chorobie :(

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko obudzone i gotowe do zabawy! Litości 4, poważnie? Chyba muszę ją zacząć później kłaść spać, dobrze że czas zmieniamy, zawsze to godzina dłużej snu;)
    Przy okazji Wesołych świąt mamuśki i smacznego jajka :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czas zmieniamy na letni czyli do przodu z 2 na 3 śpimy teoretycznie krócej mam nadzieję że maluchy nie

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ale wiesz to tak jakby wstała godzinę później ;)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Hehe ja myślę, ze u nas nocnik juz zawsze będzie nazywany Garnuszek na Klocuszek :D
    Dokładnie :-) ile razy wczoraj o tym pomyślałam to wybuchalam śmiechem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:04

4me lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ela ten przepis od dwóch lat króluje u nas na święta. Naprawde palce lizać...

http://www.makecookingeasier.pl/na-obiad/biala-kielbasa-z-gruszkami-zurawina-i-swiezym-rozmarynem-duszona-w-sosie-piwnym/

Tylko nie wiem czy z grubej białej kiełbasy to będzie TO! Chyba cienka lepsza ;)
    Ooo tez to znam :-) potwierdzam pyszna ta kiełbasa i ja też zawsze kupuje cienka.

• julita Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny! my już dotarliśmy na święta :)
    pierwsze 200km Anastazja przespała, kolejne 200km grzecznie się bawiła w foteliku, następne 100km zaczęło się marudzenie ale znośnie bo wystarczyło wcisnąć smoczek i włączyć piosenki dla dzieci na komórce ale ostatnie 100km to był armagedon! fotelik parzył, gryzł, był taki feee że dziecko od krzyku, płaczu i rozpaczy zaczęło robić się bordowe ale nie dziwię się bo po tylu godzinach w jednym miejscu i mnie bolały cztery litery a co dopiero takiemu dziecku. robiliśmy kilka przerw ale kolejne próby odłożenia do fotelika kończyło się wielką awanturą i histerią. nie chciałam tego robić ale w końcu mała trafiła na moje ręce i ostatnią godzinę jazdy spędziła z cyckiem w buzi, no nie było innej rady. dobrze że jechaliśmy autostradą bo taką drogą krajową nie odważyłabym się wyjąć córkę z fotelika i tak jechać. ech no mam nadzieje że sytuacja nie powtórzy się w drodze powrotnej!

smacznego jajka! :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeny 10 rano a ja juz umylam chyba z 200m2 podłogi :) tyle nie mamy ale licząc podwójne mycie a miejscami potrójne to sie uzbieralo. Wczoraj tez trochę poszalałam ze sprzątaniem i padam juz :/ ale jeszcze tylko kilka ciast i mam labe :) okna zostawiam komu innemu do mycia :)

Kurcze nigdy nie szalalam ze świątecznymi porządkami bo generalnie ogarniamy chatę na bieżąco ale jakos w tym roku się uzbierało - ciekawe dlaczego ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz na szczescie wszystko posprzatane :-) zaraz jedziemy na swiecenie,potem tylko salatka i zurek na obiad :-) Wesolych Swiat!

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie pada. Nie wiem czy iść z małą czy nie? Zabieracie dzieciaki?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby nie padalo to bym zabrała a w deszczu to nawet ja nie chodzę ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas akurat nie padalo wiec pojechalismy z malym i przy okazji poszlismy na cmentarz :-) swoja droga to mysLalam ze bedzie ladna pogoda i slonce :-/

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png

Wysłany: 26 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my w końcu wylądowaliśmy na Izbie bo dziś temperatura skoczyla d 39 stopni- diagnoza - bardzo brzydkie gardło i antybiotyk - swieta w domu a mielismy jechac do rodziców i teściów...Ja też mam 37,6 wiec niewesoło u nas. Jednak planowanie to strata czasu...

relgi09kd0jrtcj6.png

Wysłany: 26 marca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę wszystkim mamusiom i dzieciaczkom przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt :)

relgi09kd0jrtcj6.png
‹‹ 3065 3066 3067 3068 3069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ