Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff...dotelepałam się... poszła mi opona w emmaljundze na spacerze, myślałam że nie dotoczę się do domu.
Wszystkie te tanie organizery wyglądają dobrze na fotkach, a w realu pewnie china shit.
Ten z babyono na real foto wygląda, jakby miało zaraz z niego wszystko wylecieć O_o
La_lenka - dostałam od mamy taki organizer, który pokazałaś, strasznie to to małe, ale chyba będzie ok na zestaw minimum pt. pieluszka + krem do pupy + coś tam jeszcze.
A, i jeszcze jedno. Jak tylko człowiek wyjdzie nieumalowany i w dresie z domu, to oczywiście spotka wszystkich dawno nie widzianych znajomych. Ja dziś spotkałam koleżankę z podstawówki i dwie z liceum. I to jeszcze takie koszmarne plotkary.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 17:58
-
Ja dużo więcej nie noszę na spacery. Tylko takie awaryjne jakby coś. Mam ze 2 pieluszki, tetre, mini chusteczki, mini bepanthen + zabawkę. Wrzucam to wszystko luzem (znaczy w foliówce) do swojej torby - mam nadzieje że w takim organizerze będzie wygodniej.
-
Dziewczyny, czy Wy zapinacie w pasy maluchy w swoich spacerówkach..?? Bo ja własnie przymierzałam młodego do naszej spacerówy (mamy taką z zestawu 2w1 bebetto holland, czyli typu czołg) i wydaje mi sie , że leżąc na płasko te pasy go mocno ograniczają i denerwują. O ile w pozycji siedzącej to zapinanie jest obowiązkowe o tyle leżąc to nie wiem czy jest taka potrzeba. My na razie nie siedzimy, więc oparcie będzie prawie na płasko. z frugiej jednak strony jak się podciągnie za barierkę to może być różnie, więc chyba dobrze by było zapiąć.. Erehh aż sie boję jutrzejszego spaceru.. pewnie da mi do wiwatu z tymi pasami.
-
chabasse wrote:Dziewczyny, czy Wy zapinacie w pasy maluchy w swoich spacerówkach..?? Bo ja własnie przymierzałam młodego do naszej spacerówy (mamy taką z zestawu 2w1 bebetto holland, czyli typu czołg) i wydaje mi sie , że leżąc na płasko te pasy go mocno ograniczają i denerwują. O ile w pozycji siedzącej to zapinanie jest obowiązkowe o tyle leżąc to nie wiem czy jest taka potrzeba. My na razie nie siedzimy, więc oparcie będzie prawie na płasko. z frugiej jednak strony jak się podciągnie za barierkę to może być różnie, więc chyba dobrze by było zapiąć.. Erehh aż sie boję jutrzejszego spaceru.. pewnie da mi do wiwatu z tymi pasami.
Nie bój żaby, w spacerówce mu się spodoba -
Dziewczyny tak jeszcze w temacie nakręcania sie na różne rzeczy
Niedługo przyjdzie pora, ze nasze szkraby beda siedziec w wannie i zalewać pol łazienki. Jak juz te łazienkę zaleje i pójdą spac to my wszędzie będziemy miały kaczuszki, pianki, rybki, wiaderka i pelierdylion innych wodnych zabawek
a ze ja nie lubię jak mi coś leży na wierzchu, nie lubię wizualnego balaganu i kocham, jak rzeczy są nie tylko praktyczne a tez gustowne (co odbija sie na moim koncieto znalazłam takie cudne organizery! Ale jak zawsze... CENA powala
Macie moze ktos sobie wkręci i nie bede sama
Moj faworytmiesci zabawki- ograniczona ilość
pozwala im wysychać iladnie wygląda
juz na niego zbieram
http://www.blueshop.pl/3-sprouts-organizer-kapielowy-rekin-3sbssh-id-29874.html#
Inne fajne
http://www.blueshop.pl/3-sprouts-organizer-kapielowy-mors-id-20266.html
http://www.gagagu.pl/product/532/3-sprouts-organizer-kapielowy-lisek-.html
A to jest śmieszne bo jest tez taka jakby lopatka do wylawiania jednym ruchem zabawek z wodyale za kolorowe jak dla mnie
http://mamygadzety.pl/lazienkowy-organizer-na-zabawki-boon/
-
No Marysia ruszyła z jedzeniem. Ostatnio, chyba przez ząbkowanie nie przybierała na wadze, a nawet spadła, nie chciała jeść, ale dziś ją zważyłam i wróciła do swojej najwyższej wagi 7,4 wiem, że to nie dużo, ale je z taką radością, więc myślę że nabierze masy. Chyba, że znów zacznie ząbkować.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Mąż dał się w końcu namówić i przełożyliśmy spacerówkę w Bartatinie. Ale to jest czołg! Mam wrażenie, że 3-latek by spokojnie się w tym wyspał na płasko. Podoba mi się
I od razu mówię, mała będzie na razie jeździć bez pasów, bo... nadal jeden pas mam zgubiony. Szukam, ale gdzieś przepadł.Nie chcę kupować nowego, skoro będzie cały wózek inny więc albo się znajdzie albo nie wiem. Na razie mała ma zakaz siadania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 06:25
-
O widzę że wrześniówki z fb się odezwały, super
Kupując wózek mieliśmy torbę w komplecie i W zasadzie tylko jej używam, jest mega pakowna i to czasem jej błąd, bo wrzucam w nią wszystko
Lili dziś skończyła 7 miesięcy, jej energia mnie czasem zadziwiaprzyszła mama lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Mąż dał się w końcu namówić i przełożyliśmy spacerówkę w Bartatinie. Ale to jest czołg! Mam wrażenie, że 3-latek by spokojnie się w tym wyspał na płasko. Podoba mi się
I od razu mówię, mała będzie na razie jeździć bez pasów, bo... nadal jeden pas mam zgubiony. Szukam, ale gdzieś przepadł.Nie chcę kupować nowego, skoro będzie cały wózek inny więc albo się znajdzie albo nie wiem. Na razie mała ma zakaz siadania