Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie przeraża, że będę się musiała z czasem zamienić z mężem na strony łóżka, przecież ja w życiu nie zasnę nie u "siebie".
W pozycji na plecach lub prawym boku uciskana jest dolna żyła, co sprawia, że maluszek dostaje mało tlenu. A i kobieta może sie zle poczuć, zemdlec.
Oczywiście dopiero jak brzuch jest juz większy, ale ja sie staram nauczyć od razu, bo potem bedzie kłopot.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:26
-
nick nieaktualny
-
a ja śpię po środku między męzem a psem , ale to sie musi skończyc , bo mój 40 kg psiak coraz bardziej sie rozpycha i boje sie ze mne w brzuchol trzaśnie łapą , pewnie mu bedzie przykro ze zosatnie tak zdegradowany , no ale cuż
ceska, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Najzdrowsza pozycja do leżenia w ciąży to na lewym boku. Ja sie staram powoli przyzwyczajać, bo do tej pory wolałam prawy bok.
Poza tym jaki mam zatkany nos, masakra. Momentami mam wrażenie, że sie udusze. Paskudne przeziębienie
No też słyszałam że lewy bok, a co jeśli dzidzia jest na lewym boku, ja np. próbuję, ale za każdym razem gdy się kładę na ten bok strasznie boli i kłuje więc się przekręcam na prawy bok, i się zastanawiam czy w moim przypadku jest ten lewy bok nadal najzdrowszy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Ok. Mogę zrobić taką listę
Tylko czy mam skopiować z tego pliku, czy każdy napisze post z datą porodu? W sumie mało osób się udziela, więc może skopiuję. Jak myślicie?
Ale mam męża kochanego juz sie denerwowalam ze tak dlugo nie wraca a on biedulek przywiózł mi risotto z restauracji bo wczoraj miałam chęć :>skabarka lubi tę wiadomość