Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeM wrote:Mi się wydaje że sensowniej z tą listą w Excelu bo tak każdy może edytować, a nie jedna osoba będzie musiała wszystko wpisywać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagniesja wrote:Jak już z premedytacją trujesz swoje dziecko, mogłabyś się chociaż do tego nie przyznawać! Przydałoby Ci się trochę oleju w głowie!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko niektórzy jak widze potrzebuja tu widowiska i kogos kto bedzie dopingowal te marne wypowiedzi a mnie to nie rusza
jak to ktoś już mi pisał nie dokarmiamy trolli internetowych to same zdechna w sensie przestana sie wypowiadać
Zaraz na wspólnej obejrzę ale sie najadlam tm rissoto kurka wodna -
Staraczka23 wrote:
Zaraz na wspólnej obejrzę ale sie najadlam tm rissoto kurka wodna
Risotto i kurka w jednym zdaniu i ja już czuję, ze noc mam z głowy. Bedę marzyc o risotto z kurkami...
Dlaczego nie może mi się chcieć kiślu albo maślanki truskawkowej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrsa wrote:Risotto i kurka w jednym zdaniu i ja już czuję, ze noc mam z głowy. Bedę marzyc o risotto z kurkami...
Dlaczego nie może mi się chcieć kiślu albo maślanki truskawkowej?
A wiesz co możesz sobie kanapke zrobic np sandwicza albo na patelni, zawsze to jakis zamiennik
a jutro tłusty czwarte.temat ile pączków zjadlysmy bedzie do wieczora
-
Oooohh.. ja to już się nie mogę tych pączków jutrzejszych doczekać. Ale z rana na czczo muszę być, bo badania... i pewnie z godzine w kokejce poczekam.. ale potem jak usiądę do tych słodkości to.aaaahhhh...
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny