Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Ogladalyscie fakty hehe
kobieta w ciazy bliźniaczej jedno dziecko w terminie rodzila a drugie 52 dni pozniej, chyba 2 owulacje miala
Ja oglądałam :p Były dwa worki owodniowe i dwa łożyska . I jednego bobaska urodziła sn w 2014 a drugi się nie pchał na świat , co mama to mama a nie inkubator i zostawili i urodziła drugie w 2015 przez cc -
nick nieaktualny
-
Angelaa wrote:ale te nasze małże to głupie śa hehe
masakra , czyli co przez 9 miesiecy bez sexu?
bo u mnie nie zapowiada się żeby małż zmienił zdanie , tym bardziej że teraz nic nie widac bo jak brzuch urosnie i bedzie juz namacalny dowód heh to juz nawetno mnie nie zechce hehehe
Nie, trzemu zaraz wyzywać od głupich ;/ nie są głupi, tylko troszkę inaczej to wszystko pojmują jak my, trzeba być wyrozumiałym i próbować zrozumieć drugą stronę a nie zaraz wyzywać od głupich. -
Dzień dobry
a my już z dzidziolem zjedliśmy 3 pączki na śniadanko :)ze śmietana, z budyniem i z marmoladą, tak dla urozmaicenia
i wszystkie mu smakowały
generalnie za słodyczami to teraz nie przepada, ale jednak pączusie w tłusty czwartek koniecznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie na samą myśl o pączkach mdli
Do tego obudziłam się z uczuciem kaktusa w gardle
( Wczoraj rozmawiałam z przeziębioną uczennicą, do tego niedługo po oddaniu 7 fiolek krwi do badania, więc byłam osłabiona- no i mam za swoje
A tak z innej beczki- te suwaczki są do niczego- moja fasolka miała 7mm ponad tydzień temu, a wg suwaka teraz ma 6mmWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:00
Kubuś -
nick nieaktualnyJaka zabiegana
ja dalej leżę od wieczora brzuch mnie boli ale tak mi na @ wypada chyba bo mialam 2dni przed mama zawsze, mam glupie pytanie bo na wszystko jestem gotowa, biorac luteine czy duphastona i np sie poroni to nie ma krwi czy bedzie?
ja sie tak boje ze serduszko przestalo bic caly czas złe myśli sie trzymają -
No to dobrze,że można to ostre
małż wracając z pracy ma mi kupić te papryczki bo one są tylko w kauflandzie i o zgrozo jeden maleńki słoiczek kosztuje 15 zł ale no muszę je zjeść
Co do pączków to ja zjem 1 lub max 2
tylko symbolicznie no i dzisiaj robię te nieszczęsne gołąbki
zawsze od kogoś dostawałam no ale dzisiaj trzeba samemu zrobić
-
Staraczka23 wrote:Jaka zabiegana
ja dalej leżę od wieczora brzuch mnie boli ale tak mi na @ wypada chyba bo mialam 2dni przed mama zawsze, mam glupie pytanie bo na wszystko jestem gotowa, biorac luteine czy duphastona i np sie poroni to nie ma krwi czy bedzie?
ja sie tak boje ze serduszko przestalo bic caly czas złe myśli sie trzymają -
Witam się .. ja też już na nogach od 5.30.. bo na te badania musiałam lecieć.. ale jestem już po i pączusie też już zaliczyłam.
) Zapewne to jeszcze nie koniec bo dwa jeszcze leżą a i kusi mnie żeby samej też zrobić.. ponoć nie takie trudne..
-
nick nieaktualny