Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka wrote:
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko odrobiny serduszkowania z małżem. Lekarz nie zabronił, a on się boi:/
Nie martw się mój to samo, ginekolog mu powiedziała że mozemy się kochać, nie ma zagrożenia, a on się boi że penisem szturchać będzie Zuzię i jej krzywdę zrobi. no cóż mam seks z głowy do konca ciąży -
ja wczoraj miałam taka chcice na przytulańsko ojj ;/
mój małż też mówi ze mu brakuje sexu , tłumacze mu że przecież mozemy ze gin powiedział ze wszystko ok i mozna . ale moj małżowin mówi że mu głupio , i że dzidzia w głowe wackiem oberwie hehehe rozwalił mnie tym heh a jak zaczęłam rżeć jak koń i nie mogłam się opanować to jeszcze mnie zjechał ..
-
ale te nasze małże to głupie śa hehe
masakra , czyli co przez 9 miesiecy bez sexu?
bo u mnie nie zapowiada się żeby małż zmienił zdanie , tym bardziej że teraz nic nie widac bo jak brzuch urosnie i bedzie juz namacalny dowód heh to juz nawetno mnie nie zechce hehehe -
nick nieaktualnyAnita jak ja jadlam pikantne to cos tam babcia z mama mruczaly i kolezanka mi tez mowila ze za duzo nie mozna bo krew rozrzedza nie wiem jaki to ma zwiazek z ciaza ale przestalam jadac tak duzo jak wcześniej.
Co do sexu tez nie mam szlabanu ale zanim małż przyjdzie do łóżka to ja już śpię ale w weekend pewnie cos poserduszkujemy, czytalam cos ze nie mozna szybkich ruchow wykonywac na partnerze na bezpieczeństwo dziecka nie wiem czy to prawda.
Jutro tez bede miala pączki na śniadanie a później na faworki i oponki do mamy z paka pączków jak co roku
chcialam robic jutro ale jakos nie chce bo pierwszy raz to nie wiem czy wyjda mimo ze są łatwe do zrobienia -
nick nieaktualnyadzia wrote:Ja jem to na co mam ochotę kupiłam dziś 3 litrowe wiaderko kapusty kiszonej i cały dzień ją wcinam taka dobra ☺
mąż sie pytał czy będę jadła bo jak z pracy wraca to czasami zajezdza tam haha
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny