Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Łyk pepsi i 10min w wc
Wiecie czy można na zgage pić ranigast ten co w szklance sie rozpuszcza?
ja mam refluks i zgagi mam bardzo często , biore ortanol na recepte , oczywiscie teraz stram sie unikac ale jak juz nie moge wytrzymać to biere
gin mówił że nie widzi przeciwskazań w lekach na bazie omeprazolu , oczywiscie w granicach rozsadku -
nick nieaktualnyUzależnienie od nikotyny nie ma nic wspólnego z czuciem smaku. Dziecko dostające stałe dawki nikotyny w czasie ciąży (i być może również po urodzeniu z mlekiem matki) staje się tak samo uzależnione jak każdy inny człowiek, który przez 9 miesięcy (lub dłużej) regularnie pali papierosy. Odstawienie dziecka od nikotyny po urodzeniu lub zaprzestaniu karmienia będzie powodowało zespół odstawienny taki, jak u każdego innego uzależnionego.
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:Uzależnienie od nikotyny nie ma nic wspólnego z czuciem smaku. Dziecko dostające stałe dawki nikotyny w czasie ciąży (i być może również po urodzeniu z mlekiem matki) staje się tak samo uzależnione jak każdy inny człowiek, który przez 9 miesięcy (lub dłużej) regularnie pali papierosy. Odstawienie dziecka od nikotyny po urodzeniu lub zaprzestaniu karmienia będzie powodowało zespół odstawienny taki, jak u każdego innego uzależnionego.
No właśnie to miałam na myśliSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:ja mam refluks i zgagi mam bardzo często , biore ortanol na recepte , oczywiscie teraz stram sie unikac ale jak juz nie moge wytrzymać to biere
gin mówił że nie widzi przeciwskazań w lekach na bazie omeprazolu , oczywiscie w granicach rozsadku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata z tym roznie jest bo dam przyklad siostry dla odmiany, palila cala ciążę urodzila karmila piersia pol roku i w nocy musiala wstawac 2x odstawila od piersi a maly cala noc przesypial nie wiem czy z racji swoich miesiecy czy mlek,, a dziecko bylo spokojne nigdy nie bylo w domu histerii jak go uspokoic bo placze
-
nick nieaktualnyA ja zgage to wczesniej czesto mialam pomagal ranigast stad pytanie czy i teraz mozna a rennie na mnie nie dzial kompletnie, najgorsze ze przed spaniem nie jem pikantnego czy takiego co by wplywalo na zgage i 3h przed spaniem jadam a spie na 2poduszkach tylko ciężko tak na wznak biorąc pod uwage ucisk biustu D
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:To akurat głównie Twoje posty, Staraczko zostały wczoraj usunięte przez moderatora, to chyba powinno dać do myślenia...
Nie cofam stron i nie obchodzi mnie czy ktos usuwa to co pisz e wyrazam swoje zdanie i tyle a teraz wybacz nie chce mi sie Z toba konwersowac bo zmierzasz do wymiany zdań pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny