Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaglosowane
Anastazja jest niesamowita
wczoraj z mezem kupilismy spacerowke Euro Cart Volt. Jest lekka, zajmuje malo miejsca w bagazniku. Taka typowo turystycznaogladalismy tez modele espiro,ale siedzisko bylo krotsze niz w naszym. A camarelo eos bardzo fajny, tylko ze dla nas to taki czolg jak nasza spacerowka z riko nano
julita lubi tę wiadomość
-
dziękujemy za wszystkie głosy
edysia moja mała póki co ma tak ubogo rozszerzoną dietę, że jeszcze mi nie w głowie jogurty, za nami dopiero 4 warzywa i 3 owoce i masełkoczasem myślę że zbyt ostrożnie podchodzę do nowych produktów ale przujdzie i czas na wszystko
-
Głos oddany, ciotki głosujcie
Włosy to jedno, ale ten uśmiech...
Swoją droga... ja rozumiem, że dla każdej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze, ale czasem foty wysyłane na takie konkursy mnie rozwalają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:21
julita, 4me, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Edysia a jogurty przypadkiem nie wchodzą kolo 10 m-ca? Ja danonkow nie podam bo tam jest za dużo cukru. Może sporadycznie podczas jakiś wyjazdów. Zastanawiam się czy latem u mojego by przeszedł kefir z owocami ewentualnie doslodzony odrobina miodu (wiem ze to alergen).
-
Anitka201 wrote:Ja chyba kupie młodemu kask. Ciagle ma czerwone czoło bo co rusz się z czymś zderzy. Plus jego raczkowania jest taki ze jak się puści przez cały dom to później śpi mi w czasie dnia 2 godziny
Jak znajdziesz jakiś fajowy dziecięcy to daj znaću mnie też co chwilę płacz bo gdzieś walnie główka jak za bardzo się rozkołysze na tych swoich nóżkach albo jak wstaje i potem do tyłu poleci. Kurde jeszcze nie chodzą a już takie 'wypadki' aż nie chce myśleć ci będzie potem.
Głos oddany Julita -
Głos oddany
Jakby co wpisujemy się z Mikołajem w kolejkę do randkowania
Kassie, baaaardzo mi się ten wózek podoba. Oglądaliście go w jakimś sklepie namacalnie? Jakiś sieciowy? My szukamy lekkiego, żeby łatwo było przypiąć do plecaka i ten ma z nich wszystkich najlepszą cenę i fajna opcja z tą torbą..julita lubi tę wiadomość