Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:A która zamówiłas? Bo ja w te trojkaty i doczekać się jej nie mogę
Ja też w trójkąty, bardzo liczę że w realu będzie taka jak na zdjęciachodbieram jutro po południu, bo jadę do dentysty a inpost mam obok gabinetu.
Wogóle to jadę do dentysty z młodą, bo umawiałam się 2 miesiące temu (takie terminy) a teraz mąż nie może wyjść z pracy. I jestem przerażona jak to będzie, bo młoda w domu ok, ale np w sklepie dała dzisiaj taki koncert, że nie byłam w stanie jej uspokoić. Płakała strasznie, dla mnie bez powodu, bo w drodze na zakupy w aucie było super, ale wejście do sklepu i już marudzenie a potem darcie jakby jej się mega krzywda działa. Ludzie się oglądają, ja bezradna bo nie wiem o co chodzi, a mała płacze i łzy się leją. Nie mogłam jej wziąć na ręce, bo pchałam wózek i kosz z zakupami. Następnym razem wezmę nosidełko.
No, ale dentysta to co innego ... Mam cykora, ale z drugiej strony nie mam wyjścia, bo kolejny termin za kolejne 2 m-ce. -
easymum u mnie dzisiaj pierwszy raz w zyciu na spacerze byl taki ryk, ze ludzie sie za mna ogladali
zachcialo mi sie isc do sklepu i kupic jakies ciasto na popoludniu do herbaty.. weszlam do sklepu doslownie na pol minuty i musialam wychodzic a potem pol drogi nioslam go na rekach. No a potem to praktycznie bieglam z nim w wozku bo caly czas darcie. Jeszcze tak nigdy nie mialam
no i niestety nic nie kupilam. na szczescie teraz juz spi, mam nadzieje ze conajmniej do 7 rano..
-
easymum wrote:Ja też w trójkąty, bardzo liczę że w realu będzie taka jak na zdjęciach
odbieram jutro po południu, bo jadę do dentysty a inpost mam obok gabinetu.
Wogóle to jadę do dentysty z młodą, bo umawiałam się 2 miesiące temu (takie terminy) a teraz mąż nie może wyjść z pracy. I jestem przerażona jak to będzie, bo młoda w domu ok, ale np w sklepie dała dzisiaj taki koncert, że nie byłam w stanie jej uspokoić. Płakała strasznie, dla mnie bez powodu, bo w drodze na zakupy w aucie było super, ale wejście do sklepu i już marudzenie a potem darcie jakby jej się mega krzywda działa. Ludzie się oglądają, ja bezradna bo nie wiem o co chodzi, a mała płacze i łzy się leją. Nie mogłam jej wziąć na ręce, bo pchałam wózek i kosz z zakupami. Następnym razem wezmę nosidełko.
No, ale dentysta to co innego ... Mam cykora, ale z drugiej strony nie mam wyjścia, bo kolejny termin za kolejne 2 m-ce.
Ja juz mam ten otulacz, trojkaty zamowilam dzien wczesniej jam wstawilyscie link i akurat od tego samego dostawch, ale moja opinia nie wiem czy sie przyda bo kompletnie nie mam porownania i nie wiem jak wygladaja te z innych firm:-)
-
Kassie, ja musiałam kupić obiadki, bo już nic nie mam, więc w popłochu ładowałam do koszyka co popadło. Dopiero w domu sprawdzilam co kupiłam, na szczęście nie wzięłam nic np dla 15zmiesięcznego dziecka
Miałam listę zakupów, ale nie dałam rady nawet na nią zerknąć ...
Plus jedyny to taki, że w Rossmanie pani specjalnie dla mnie otworzyła dodatkową kasę, bo w całym sklepie było słychać moją córkę... -
http://bamboo-line.pl/mobile/pl/p/Pieluszki-bambusowe-Donuts-od-9-zl/352
Ja zamowilam ten otulacz. Cos wiecej moge powiedziec jak dotrze.
Zamowilam tez jakis organizer do wozka za niecale 20 zl. Przymierzalam sie caly czas do Skip Hop, bo torba sprawdza sie swietnie, ale stwierdzilam, ze zanim wydam 100 zl zaryzukuje i zamowie ten za 18 zl, ktory na zdjeciu wygladal spoko. -
Sliski nie jest, ale tez nie sztywny szorstki tylko taki milusi lekki nie wiem jak to opisać
Zalapalam sie jeszcze do pazdziernikowych 30 dokladnie ale jakby troche pozwlekali z wywolywaniem to faktycznie grozil mi listopad:-)easymum, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
PePePe wrote:Ja jak zaczelam domarmiac na spiocha to po 3-4 dokarmianiach Mlody sam zaczal sie budzic o tej 23 i pozniej musialam go znow przestawic na nie budzenie