Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Chabasse ja robiłam ze cukinia, szpinak, odrobina cebuli, maka pełnoziarniste,jajo i od siebie dałam płatki jaglane ( w przepisie amarantus).
tu link:
http://alaantkoweblw.pl/placuszki-amarantusowe-ze-szpinakiem-i-cukinia/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 19:04
chabasse lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:
A mój mąż mnie zaskoczył.... wczoraj wieczorem już miałam mega kryzys przez to ciągłe darcie japy młodej. Wyżalam się małżowi, a on na to, że pamięta jak przy starszaku rehabilitantka radziła, że nie można brać dziecka na ręce jak płacze, tylko kłaść się obok niego na podłodze. I co? Przeleżałam dziś pół dnia na podłodze obok małej, W CISZYMłoda zachwycona, banan od ucha do ucha i gmera w zabawkach. Nosz.... czemu on sobie o tym przypomniał dopiero teraz????
-
Julita a my też w 3mieście
Mama w pracy, a dziecko z dziadkami się wietrzy.
Ale popołudnia z mamą też są fajne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:36
Kassie, la_lenka, Dżuls, Anitka201, easymum, julita, 4me, chabasse, edysia5 lubią tę wiadomość
-
Śliczny ten Twój Miko! Taką super pogodę macie nad morzem?
Moj maly mial dzisiaj 2 drzemki i wlasnie uspilam go w lozeczku jakies 15 minut temuzobaczymy czy obudzi sie przed 22 czy juz to bedzie to jego nocne spanie.. dzieki Anitka za ten tekst o tym spaniu, moze cos u nas zdziala..
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Siedzimy z małżem w salonie i słyszymy zmieniająca się muzykę w radyjku karuzeli. Wchodzimy do sypialni a tam młody po ciemku operuje karuzela
a jak się ucieszył jak nas zobaczył
No właśnie miałam pytać, czy wasze bąble mają jeszcze karuzelki w łóżeczku. Moja pastwi się nad nią niemiłosiernie, i to nieskończone przełączanie melodyjek, do znudzeniaAle frajda jest!
No i moja niunka cmoka buziaki, a jak odpowiadam, to szczerzy się i cmoka jeszcze głośniej. Wymiękam i się topię
karolcia87, edysia5 lubią tę wiadomość
-
Edysia super wieści ! rośnijcie zdrowo
Moje dziecko nadal zgrzyta ząbkami.. mam nadzieję że jej to szybko minie bo ten dźwięk jest okropny.
Malutka piękne zdjęcie, zazdraszczam pogodychyba jak u nas się poprawi to też zaliczymy pierwszą huśtawkę, do tej pory trochę się bałam.
Na mają małą też działa jak leżę obok, niestety jak wstaje, znów jest złość. Ostatnio to nawet pranie z pralki wyciągamy razem. Ehhedysia5 lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:Edysia, gratki!!! Ciekawe czy jesteś pierwszą wrześniówką w ciąży (mam na myśli nasze koleżanki z fb i te które czytają, a nie piszą). Przy okazji na kiedy masz termin?
-
easymum wrote:Edysia, gratki!!! Ciekawe czy jesteś pierwszą wrześniówką w ciąży (mam na myśli nasze koleżanki z fb i te które czytają, a nie piszą). Przy okazji na kiedy masz termin?
Nie bylam u lekarza ale wg miesiaczki to 17 stycznia. Aha i pierwsza nie jestemmam nadIeje ze wszystko sie dobrze skonczy
monaaa85 lubi tę wiadomość
edysia5 -
Też zaczęłam dawać małej kaszkę na kolację, licząc że pośpi dłużej (nawet nie że całą noc, ale że co najmniej do północy, kiedy to ja się kładę. Wolne wieczory kiedyś były piękne...). Dwa dni działało świetnie, a potem już nie mam mowy, wczoraj między 21 a 24 "dwie" pobudki. Nie umiem trafić od czego to zależy, czasem ładnie śpi, a czasem co godzinka wstaje. Rutyna wieczorna identyczna. Chyba muszę to po prostu przetrzymać.