Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe lubię za kropelkę
ja powinnam młodemu tak czapkę letnią przykleić
Moka wywal czopki- przejdź na syrop. Juz spokojnie można, podobno nawet skuteczność lepsza. No i dziecko się nie wkurza
Aha a u nas po rozwolnieniu tez przyszlo zatwardzenie i maly tez się męczyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 09:39
-
la_lenka wrote:Dołączam z beznadziejna nocą. Małą bolał brzuch i całą noc nie mogła sobie znaleźć miejsca, kręciła, popiskiwala, nie mogła mocniej zasnąć. Dopiero przed 6 walnela kupę, ale to już sorry mama, wstajemy.
Jeszcze wczoraj zamknelismy z mężem dzień kłótnia o pieniądze, bleeh. -
Ja tez odsypialam nockę. Tak się tylko zastanawiam jak to możliwe ze dosłownie wszytkie dzieciaki znajomych praktycznie od początku przesypialy całe noce..blef??
przecież średnio 3/4 dzieci na tym forum kiepsko śpi w nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 10:25
-
My dzisiaj też kiepska noc. Problem z kupka więc wczoraj zaserwowałam młodej śliwki i co.. Kupa o 3 w nocy i to jeszcze z trudnościami. A jak ją przebralam i dałam cycusia na uspokojenie to zachciało jej się znowu kupe więc się położyła na mojej klacie żeby wypiąć tyłeczek i w tym samym czasie od tego wysiłku porzygała się matce na klatę także tego
ale za to o 6 wstała już w wyśmienitym nastroju
)
-
Anitka201 wrote:Ja tez odsypialam nockę. Tak się tylko zastanawiam jak to możliwe ze dosłownie wszytkie dzieciaki znajomych praktycznie od początku przesypialy całe noce..blef??
przecież średnio 3/4 dzieci na tym forum kiepsko śpi w nocy.
I niestety/ stety nie blef bo spalam nie raz w jednym domku na wakacjach i spaly! Te nasze jakies dziwne - moze sie trzeba z forum wypisać ?
-
moka89 wrote:Czopki zazwyczaj od razu skutkowały tym czym powinny, syrop chyba tak nie działa co? Mi chodzi o jednorazowe sytuacje, gdzie wiem ze meczy ją brak kupy
Moja nosi opaski bez problemu, kapelusz za to ściąga, bo robi zza niego kuku
-
4me wrote:U mnie dokladnie to samo. Nikt nie kuma bo nie mieli tak jak my
I niestety/ stety nie blef bo spalam nie raz w jednym domku na wakacjach i spaly! Te nasze jakies dziwne - moze sie trzeba z forum wypisać ?Na przykład 4-latek potrafi nadal się budzić albo próbować wstać o 4 nad ranem. Także tego, raczej odwrotna sytuacja, bardziej perspektywa niezaciekawa