X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie wracam :-) kolejna falsola w brzuchu. Tylko ja to urzedasem jestem w starostwie piowiatowym i praca spoko do tego nie bedzie provlemow zeby wrocic z powrotem na to samo stanowisko po dwoxh ciazach :-) jedynie co mnie przeraza to wlasnie to jeszcze siedzwnie w domu ok 2 lat nie wiem jak to przezyje, ale roSadek mi mowi ze to dobre roWiazanie pomimo ze na poczatku na pewno bedzie okropnie ciezko.

edysia5
  • 4me Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeny Anastazja znów mnie rozwaliła dlugoscia woich włosów! Ja naprawdę nigdy czegoś takiego u tak małego dziecka nie widzialam... Sliczna jest :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak btw to zapomniałam sie pochwalić, ze młody zaczął chodzić przy meblach ;) a najsmieszniej jest wtedy jak staje przy ławie przed lustrem i stoi bez trzymanki, z łapkami do góry i cieszy sie jak to widzi ;) (oparty tlowiem o ławę jeszcze oczywiscie)

P.S. Wlasnie wróciłam z roweru. Pierwszy raz od prawie dwóch lat! Grzech! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 20:32

la_lenka, chabasse, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja, przez te włosy wygląda jakby była z rok starsza!

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cudowne włosy!!! <3 Moja też ma długie, około 10-15 cm, zależy gdzie, ale skręcone mocno i nie widać tak :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita jak zawsze wejście z grubej rury - ahhhh te włosy Anastazji :) śliczna dziewczynka :) ps. Jak psinka?

O Lady nas podgląda :)

Milanku - wszystkiego najpiękniejszego maluchu!

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ale cudowne włosy!!! <3 Moja też ma długie, około 10-15 cm, zależy gdzie, ale skręcone mocno i nie widać tak :)
    Twoja też ma cudne. Taki aniołek z loczkami. Widziałam gdzieś na fejsie fotkę :)

A tak ogólnie to Sigmy nie ma w grupie na fejsie? Myślałam, że ona tam z resztą razem.

polkosia lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 28 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja piękna :) ahh będzie łamać serca.
    U nas Lila ma dłuższe włoski, ale te z tylu główki. I też miejscami zaczynają się kręcić, to pewnie po tatusiu :)
    Wczoraj moje dziecko pierwszy raz w życiu miało temperaturę, nie wiem skąd się to wzięło. Po dawce paracetamolu temperatura spadła i było wszystko po staremu. Niestety po kąpieli znów temperatura wróciła. Po kolejnej dawce syropu, spadła. Teraz Lila już śpi, temperatura od rana już nie rośnie. Na nowe zęby się nie zanosi, nie wiem o co chodzi. Mam nadzieję że to jednorazowa sprawa.
    Ja do pracy nie wracam, bo tak na prawdę to nie mam gdzie. Moja umowa wygasła z dniem porodu. Zaczęłam już szukać, ale póki co zostaje z małą w domu.

• chabasse Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Oooo... cześć kochana.. co u Ciebie, u Was.. mialam pisać do Ciebie, ale jakoś ciągle cos.. ??? Maile pokasowane i nie mam adresu... przypomnij jak mozesz.
    Edit.. Oooo.. właśnie spojrzalam, że w ciąży jestes. Jejjuuu jak cudownie. Gratulacje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 21:44

polkosia lubi tę wiadomość

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bellaVi, trzydniówka panuje, dzieciaki jedno po drugim łapią. Może u Was to samo?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 28 lipca 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka też tak pomyślałam, tylko dziś od rana już soków nie było. Trzydniówka w jeden dzień.. To byłby ekspres. ( chyba że tak może być ?)
    A i młoda dostała dziś jogurt Piątusia, wciągnęła cały :) nawet nie zdążyłam spróbować

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też tak krótko była gorączka.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PePePe Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko "chodzi jak w zegarku". 6:30=otwieram oczy=chce sie bawic!

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przespana noc!!! Młodzieniec nadal śpi :-)

karolcia87, 4me, edysia5, chabasse, agatka196, Natka88, Magnolia3 lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę :) u nas dzis pobudka o 5.30 no tak wcześnie to dawno nie bylo. Ostatnio to o 6 nas budzik :/ a na 5.50 miałam nastawiony budzik, zeby siuśki lapac i taki numer nam gagatek wywinął;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis 3.15 pobudka, bo kupa, i potem już zero chęci na spanie. W końcu się udało uśpić na mojej klacie i tak spaliśmy - jestem połamana że się ledwo z łóżka zwloklam.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hen dziewczyny ktoras z was polecala tutaj jakis tanszy fotelik tylem do kierunku jazdy, moge prosic o przypomnienie:-) jezdzimy bardzo malo wiec wolalabym cos tańszego:-/

Magnolia3 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisieninka_89 wrote:
    Hen dziewczyny ktoras z was polecala tutaj jakis tanszy fotelik tylem do kierunku jazdy, moge prosic o przypomnienie:-) jezdzimy bardzo malo wiec wolalabym cos tańszego:-/
    joie stages, chyba jeden z najtańszych

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i tak dalej nie wierzę że to już na stałe z tym spaniem. Młody obudzil się o 7.20 od razu uśmiech na buzi :-) tylko dziad mały zawsze wyczuje ze jest weekend i wtedy urządza nam dzien o 6 rano z całą masą nocnych pobodek. Zobaczymy..może w końcu następuje przełom w spaniu naszych dzieciaczków?
    Do szczęścia brakuje mi tego aby młody zjadał obiadki i wtedy mogę śmiało powiedzieć ze mam dziecko idealne :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co z easymum? ? Bo dawno się tu odzywała. Zapowiadała wcześniej ze jej nie będzie?

‹‹ 3221 3222 3223 3224 3225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ