Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalenka, dzięki ale przyznam szczerze, że po pierwsze wybrałam takie zdjecia :p, a po drugie staram się żeby jednak nie pakowal w siebie bez konca a jeśli już to w miarę zdrowo. A tłuszczyku i tak ma spory zapas hehe..
AA w ogóle w piątek byliśmy na pobraniu krwi, Pani była tak przejeta, że musi nakluć takiego maluszka, że mało nie zeszła na zawał. Zwlaszcza, że łapki pulchniutkie i nie tak łatwo trafić w żyłkę. Jakoś się udalo, a Pani musiała wyjść na papieroska po wszystkim hehee.. zawodowiec. Wyniki miały być dzisiaj. Zadzwonili z przychodni, że mają wyniki tylko moczu, a materiału do morfologii brak... Wtf..!!!???Tak się wkurrr.. ze nie wiem. Jak to? Znowu trzeba kluc. ? Dla dzieciaczkami stres, dla mnie też ogromny, no i w ogóle sama wizyta w przychodni w takim sezonie chorobowym to niezbyt komfortowe przezycie. Eehh, no mowie wam. Służba zdrowia jest do dupy. Kiedys zgubione moja krew jak byłam w ciazy. Ojca mojego rtg takze. No paranoja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:47
-
Chabasee masakra z tymi wynikami. Mozna sie nieźle wkurzyć. Antolek w berecie (??) wymiata nie wygląda na zarloczka
Tez muszę cos cyknąć młodemu i Wam przeslac
Anitka Ty cos ostatnio Malo sie udzielasz??!! poprosimy o przypominajkowe zdjęcie młodegochabasse lubi tę wiadomość
-
No i byliśmy dzisiaj znowu. Jakaś masakra. Nigdy więcej.. Ta sama kobitka, jeszcze bardziej przerażona, żyły nie mogła znaleźć, grzebala mu i grzebala pi wkluciu dwukrotnym, ten się zanosi i wiadomo krzyki, łzy i gile po pas. Na dodatek mężowi spodnie krwia zachlapala. Ja czekałam pod gabinetem i przyjmowałam spojrzenia innych, którym się wpierdzielilam w kolejkę. A było dzisiaj coś dużo ludzi. Tym bardziej chciałam bez czekania. Oczywiście nie obeszło się bez komentarzy geriatrykow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:44
-
Daj spokój Chabasee- na tych emerytów szkoda nerwów. Śpieszą sie nie wiadomo gdzie a tu taki maly żuczek ma siedziec 3h miedzy chorobskami...
Czy zgodnie z prawem dzieci do 3 roku zycia nie maja czasem jakis przywilejów w tych kolejkach do takich punktów? Czy juz za daleko moja wyobraznia sie rozwinęła... ?
-
Nawet jest wywieszka na drzwiach punktu pobrań, że do 3 lat i kobiety w ciąży wchodzą poza kolejnością, ale wg nich rejestracji to się nie tyczy. Poza tym są ławeczki i można posiedzieć. Popierdolce jakieś. Sorki, ale nie znoszę takiego gadania. A najgorsze to niestety baby. Te jak zaczną litanie to nie wiedzą kiedy przestać. Oczywiście przeprosił wszystkich i podziękowałam za wyrozumiałość. A poza tym, przyszła inna babeczka mnie obsłużyć więc z kolejki zabrałam może 15 sekund.
-
Ależ tu ruch! Gratulacje dziewczyny kolejnych dzieciaczków, spokojnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania
U nas katar w nocy trochę gorączkowala ale dzisiaj jest w miarę ok. Na szczęście odkurzacz i katarek to nasz przyjaciel, więc Gabi sama sobie przykłada rurkę do noska
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b92c8d5ba6bd.jpgchabasse, edysia5, karolcia87, agatka196, Natka88, 4me lubią tę wiadomość
-
Śliczna córcia... no i ta palemka.. sweet. Fajnie, że katarek jest akceptowany, bo u nas niestety gdy zdarzy się katar to mogiła. Antek nie znosi go, jedynie ten ustny aspiratorek używam lub wycierać gilki pieluchami. Troszkę udaje się też wydmuchac, ale wiadomo, że to za malo. Także ja boje się kataru jak ognia..
-
chabasse wrote:Śliczna córcia... no i ta palemka.. sweet. Fajnie, że katarek jest akceptowany, bo u nas niestety gdy zdarzy się katar to mogiła. Antek nie znosi go, jedynie ten ustny aspiratorek używam lub wycierać gilki pieluchami. Troszkę udaje się też wydmuchac, ale wiadomo, że to za malo. Także ja boje się kataru jak ognia..
-
Hej, hej
Meldujemy sie i my.
U nas wszystko ok. Mała rośnie i rozrabia. Mamy za soba pierwsza wizyte u dentysty i powiem Wam ze byla bardzo dzielna. Dwa dni temu powiedziała swoje pierwsze słowo "siadaj" a dzisiuaj powtarza "chodz". Po za tym ciagle jest w biegu i nie ma na nic czasu. No i dalej karmimy sie cycem.
Pozdrawiamy :-*la_lenka, edysia5, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Wejdz na fotosik http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie wybierz zdjęcie, jako rodzaj kodów wybierz "fora dyskusyjne" (po kliknięciu na zdjęcie "nic nie rób") i wklej tu taki link
IMG]https://images84.fotosik.pl/i-cos-tam-dalej-bedzie-napisane.jpg[/IMG]
Tylko nawias będzie z każdej strony zamknięty (przed IMG), ja musiałam usunąć, żeby pokazało kod.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 00:22
-
Jaki przystojniak, fiu fiu.. U was też widzę z włosami nie ma problemu. Heh.. mojemu w ogóle chyba nie rosną, niby coś tam ma, ale to takie lichutkie cieniutkie, mięciutkie jak wata. Może go opitole maszynką, to mu zaczną rosnąć..?
-
A w ogóle, kupiłam ostatnio małej w Biedronce ser o bardzo dobrym składzie http://www.biedronka.pl/pl/product,id,36984,name,ser-zolty-w-plastrach-pikserki-135-g (mleko, sól, bakterie - i koniec, tylko tyle!)
4me lubi tę wiadomość