X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta mina na makaron! <3 <3 <3

Aaa! Wcale nie wygląda na miłośnika jedzenia! Moja anemiczka wygląda na bardziej okrąglutką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 18:31

chabasse lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka, dzięki ale przyznam szczerze, że po pierwsze wybrałam takie zdjecia :p, a po drugie staram się żeby jednak nie pakowal w siebie bez konca a jeśli już to w miarę zdrowo. A tłuszczyku i tak ma spory zapas hehe..
    AA w ogóle w piątek byliśmy na pobraniu krwi, Pani była tak przejeta, że musi nakluć takiego maluszka, że mało nie zeszła na zawał. Zwlaszcza, że łapki pulchniutkie i nie tak łatwo trafić w żyłkę. Jakoś się udalo, a Pani musiała wyjść na papieroska po wszystkim hehee.. zawodowiec. Wyniki miały być dzisiaj. Zadzwonili z przychodni, że mają wyniki tylko moczu, a materiału do morfologii brak... Wtf..!!!???Tak się wkurrr.. ze nie wiem. Jak to? Znowu trzeba kluc. ? Dla dzieciaczkami stres, dla mnie też ogromny, no i w ogóle sama wizyta w przychodni w takim sezonie chorobowym to niezbyt komfortowe przezycie. Eehh, no mowie wam. Służba zdrowia jest do dupy. Kiedys zgubione moja krew jak byłam w ciazy. Ojca mojego rtg takze. No paranoja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:47

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasee masakra z tymi wynikami. Mozna sie nieźle wkurzyć. Antolek w berecie (??) wymiata :) nie wygląda na zarloczka ;)

Tez muszę cos cyknąć młodemu i Wam przeslac ;)

Anitka Ty cos ostatnio Malo sie udzielasz??!! ;) poprosimy o przypominajkowe zdjęcie młodego :D

chabasse lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przypomnicie jak się wstawia zdjęcia to też wrzuce

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byliśmy dzisiaj znowu. Jakaś masakra. Nigdy więcej.. Ta sama kobitka, jeszcze bardziej przerażona, żyły nie mogła znaleźć, grzebala mu i grzebala pi wkluciu dwukrotnym, ten się zanosi i wiadomo krzyki, łzy i gile po pas. Na dodatek mężowi spodnie krwia zachlapala. Ja czekałam pod gabinetem i przyjmowałam spojrzenia innych, którym się wpierdzielilam w kolejkę. A było dzisiaj coś dużo ludzi. Tym bardziej chciałam bez czekania. Oczywiście nie obeszło się bez komentarzy geriatrykow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:44

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokój Chabasee- na tych emerytów szkoda nerwów. Śpieszą sie nie wiadomo gdzie a tu taki maly żuczek ma siedziec 3h miedzy chorobskami...

Czy zgodnie z prawem dzieci do 3 roku zycia nie maja czasem jakis przywilejów w tych kolejkach do takich punktów? Czy juz za daleko moja wyobraznia sie rozwinęła... ?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jest wywieszka na drzwiach punktu pobrań, że do 3 lat i kobiety w ciąży wchodzą poza kolejnością, ale wg nich rejestracji to się nie tyczy. Poza tym są ławeczki i można posiedzieć. Popierdolce jakieś. Sorki, ale nie znoszę takiego gadania. A najgorsze to niestety baby. Te jak zaczną litanie to nie wiedzą kiedy przestać. Oczywiście przeprosił wszystkich i podziękowałam za wyrozumiałość. A poza tym, przyszła inna babeczka mnie obsłużyć więc z kolejki zabrałam może 15 sekund.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ tu ruch! :D Gratulacje dziewczyny kolejnych dzieciaczków, spokojnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania :)
    U nas katar :/ w nocy trochę gorączkowala ale dzisiaj jest w miarę ok. Na szczęście odkurzacz i katarek to nasz przyjaciel, więc Gabi sama sobie przykłada rurkę do noska :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b92c8d5ba6bd.jpg

chabasse, edysia5, karolcia87, agatka196, Natka88, 4me lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna córcia... no i ta palemka.. sweet. Fajnie, że katarek jest akceptowany, bo u nas niestety gdy zdarzy się katar to mogiła. Antek nie znosi go, jedynie ten ustny aspiratorek używam lub wycierać gilki pieluchami. Troszkę udaje się też wydmuchac, ale wiadomo, że to za malo. Także ja boje się kataru jak ognia..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    Śliczna córcia... no i ta palemka.. sweet. Fajnie, że katarek jest akceptowany, bo u nas niestety gdy zdarzy się katar to mogiła. Antek nie znosi go, jedynie ten ustny aspiratorek używam lub wycierać gilki pieluchami. Troszkę udaje się też wydmuchac, ale wiadomo, że to za malo. Także ja boje się kataru jak ognia..
    Palemka musi być, inaczej włosy w oczka wchodzą, a nie chcę jej grzywki póki co obcinać :) Gabi by się dobrze bawiła z Twoim Antolkiem, bo przeglądanie się w lustrze ma opanowane do perfekcji :D Na głowę wkłada wszystko, począwszy od czapki taty, kończąc na misce czy też skubie z ikei :D

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :-)
    Meldujemy sie i my.
    U nas wszystko ok. Mała rośnie i rozrabia. Mamy za soba pierwsza wizyte u dentysty i powiem Wam ze byla bardzo dzielna. Dwa dni temu powiedziała swoje pierwsze słowo "siadaj" a dzisiuaj powtarza "chodz". Po za tym ciagle jest w biegu i nie ma na nic czasu. No i dalej karmimy sie cycem.
    Pozdrawiamy :-*

la_lenka, edysia5, karolcia87 lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka zdardz prosze czemu byliście u dentysty? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 23:26

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdz na fotosik http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie wybierz zdjęcie, jako rodzaj kodów wybierz "fora dyskusyjne" (po kliknięciu na zdjęcie "nic nie rób") i wklej tu taki link
    IMG]https://images84.fotosik.pl/i-cos-tam-dalej-bedzie-napisane.jpg[/IMG]

Tylko nawias będzie z każdej strony zamknięty (przed IMG), ja musiałam usunąć, żeby pokazało kod.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 00:22

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Agatka zdardz prosze czemu byliście u dentysty? :)
    My też myślimy o ustaleniu terminu, tak dla obejrzenia co tam w paszczy słychać.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89, Twoja córa cudna, ta kiteczka <3. Ja mam jakąś obsesję na punkcie włosów, już prawie mojej małej zaczynam wcierki na porost aplikować. ;)
    A jaka stylówa, nie to co mój brudas, najczęściej w podomowych dresach :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    09d8616e2a031af6med.jpg

la_lenka, chabasse, edysia5 lubią tę wiadomość

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki przystojniak, fiu fiu.. U was też widzę z włosami nie ma problemu. Heh.. mojemu w ogóle chyba nie rosną, niby coś tam ma, ale to takie lichutkie cieniutkie, mięciutkie jak wata. Może go opitole maszynką, to mu zaczną rosnąć..?

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasse Wiktor był ściany w grudniu przed świętami.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż to łobuziak kochany!
    Moja dopiero nieśmiało zaczyna się wspinać, z niepokojem myślę co to będzie za jakiś czas.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle, kupiłam ostatnio małej w Biedronce ser o bardzo dobrym składzie http://www.biedronka.pl/pl/product,id,36984,name,ser-zolty-w-plastrach-pikserki-135-g (mleko, sól, bakterie - i koniec, tylko tyle!)

4me lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 3323 3324 3325 3326 3327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ