Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Aaa, moja to bezpośrednio w kocich miskach urzęduje Wywala na podłogę, wrzuca do miski z wodą itd. Myjemy ręce i tyle
BTW, czy Wasze chłopy też na hasło "remoncik" dostają piany na ustach? Ja do mojego muszę robić kilkumiesięczne podchody, żeby w ogóle jedną ścianę przemalować, a największym problemem każdego remontu jest przekonanie go, że trzeba to zrobić (a uwierzcie mi, jest co robić w mojej chacie i jeszcze długo będzie), bo potem to już szybko idzie.
Z innej beczki: idę dziś do endokrynologa z moim TSH w okolicach 3, kolejne podejście, może tym razem jednak usłyszę, że należałoby coś z tym zrobić, a nie że "mieszczę się w normach" i nara.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 13:22
-
Edysia, jeszcze raz gratulacje Od razu "pełniejsza" chata z dwójka, prawda? Pamiętam tem moment, jak wróciliśmy z młodą do domu i nagle ogarnęliśmy, że trzeba wykąpać i umyć nie jedno, a dwójkę i jak to logistycznie ogarnąć NO i ten pierwszy wieczór, kiedy w końcu ich uśpiliśmy i usiedliśmy z satysfakcją przy stole, a tam dwójeczka za ścianą
Ciekawe jak u naszych dziewczyn z fb, czy może ktoś jeszcze zaciążył, odezwijcie się baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Logistycznie jak jestem z mezem to ok. Najgorzej jak ma druga zmiane i trzeba wykapac i polozyc spac oboje a ja sama!!!! A tomek sam nie zasypia i trzeba se obok niego polozyc. No ale jakos ogoarniam mala jak w tym czasie nie spi to na cycku wisi, a ten sie uklada do spania az w koncu padaedysia5
-
edysia5 wrote:Logistycznie jak jestem z mezem to ok. Najgorzej jak ma druga zmiane i trzeba wykapac i polozyc spac oboje a ja sama!!!! A tomek sam nie zasypia i trzeba se obok niego polozyc. No ale jakos ogoarniam mala jak w tym czasie nie spi to na cycku wisi, a ten sie uklada do spania az w koncu pada
-
Co tam u Was dziewczyny? My siedzimy w domu od zeszłego tygodnia, zapalenie oskrzeli nam się przypaletalo. Pierwszy raz na L4 jestem od powrotu do pracy więc chyba nie tak źle. oczywiście wolałabym uniknąć ale to chyba nie realne przy dziecku żłobkowym.
-
Hej☺ja nie pamietam czy pisalam juz czy nie ale Helenka bedzie miala wrzesniowa siostrzyczke albo braciszka☺
Na fb jest nas 4 ciezarowki ale to dziewczyny niech sie same chwaląWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:20
Dżuls, 4me, chabasse, Natka88, la_lenka lubią tę wiadomość