Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Na facebooku mamy 4 mamusie z brzuszkami☺ Zaraz je pogonię żeby się do Was odezwały☺
A co u nas? Leci czas jak szalony...Mikołaj zaraz będzie miał półtora roku i myślimy, żeby za kilka miesięcy postarać się o rodzeństwo☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:26
4me, la_lenka lubią tę wiadomość
-
Hej hej. U nas juz 33 tydzien i 2080g chlopa. Ciąża mija bezproblemowo i z prędkością światła. Lila rosnie jak na drozdzach. 13 kg i 87 cm wg ostatnich pomiarow w przychodni. Cudak nasz. Pozdrawiamy wszystkie mamusie i dzieciaczki :*
4me, edysia5, karolcia87, Dżuls, Natka88, la_lenka lubią tę wiadomość
-
Ej ja bakow nie zbijam!!! Ale ciesze sie ze druga ciaze mam juz za soba. Teraz mnie wykanczaja oboje!!! Tomkowi wszystkie trojki wychodza na raz gorne juz sie przebily a dolne daja mu tak popalic ze szok! A przez to on mnie wykancza!!! I jeszcxze nocne wstawanie nie dosc ze do niego to do lilki na cycka. Nagorzej jak obojre na raz sie obudza hahaha a ja w tym tygodniu sama bo maz ma nocki. Zwariuje chyba przez ten kolejny rok!!!
4me lubi tę wiadomość
edysia5 -
Ja ostatnio dużo rozmyślałam jak to będzie jesli gdzies za 1,5 roku pojawi sie drugie dziecko i narazie sobie tego nie wyobrażam. Teraz robimy wszystko na polowe i ledwo dyszymy. To pewnie wina tez naszych zawodów i jakis głupich kursów weekendowych, ktore sobie wymyśliłam ale na serio juz ledwo ogarniam- śpię po 5h na dobę, nie ma juz podsypiania na drzemkach mlodego.,dla niego na wieczór zostają 3h i to zazwyczaj okrojone o zakupy, dentyste, ginekologa czy inna biedronke.... W weekendy wcale nie lepiej. I jak tu ogarnac drugie dziecko? taki mnie wlasnie lekki cykor naszedł i wiem, ze przy dwójce to jedno dziecko bedzie się juz wydawac super lekkim życiem sprzed czasów drugiej ciąży!
A jak sobie mysle o dziewczynach, które juz maja drugie przy niespełna poltorarocznym to wykracza to poza moja wyobraźnię podziwiam Was dziewczyny
-
Łaaał, super, że się odezwalyscie dziewczyny. Oczywiście gratuluję zaciazonym. Tez się zastanawiam jak ogarnia się dwojke maluchow. Jak to jest ze spacerami na przyklad, dwa wozki?, podwójny wozek?, dostawka, czy na nozkach? Jak organizacja mieszkania.. ? Kolejne lozeczko? Jej, ja marze o drugim i juz od 8 miesiecy b probujemy, ale jak pomyślę o tym wszystkim to ogarnia mnie lekkie przerazonko
-
To i ja sie odezwe hejka;) czytam was ale bardziej udzielam sie na fb, widze ze sporo nas w kolejnej ciazy super u mnie 34 ty ale tak jak w poprzedniej leze plackiem ze wzgledu na skracajaca sie szyjke, brdzie kolejna dziewczynka ;)jakos mam sentyment do tego fotum i do was dziewczyny
chabasse, edysia5, Natka88, Dżuls, la_lenka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, my się staramy o dzidzię, ale jak na razie nie wychodzi. Ja pracuje od sierpnia w biedrze, ale mam już dość. Rafał planuje mnie zatrudnić u siebie w firmie, po 2 ciąży, i tak się uczę od stycznia programować . W piątek wylądowaliśmy z Zuzą na IP, bo tak sobie brodę rozstrzaskała, że trzeba było szyć.
-
Fajnie, że się odezwałyście! Może pokażecie jakieś zdjęcie swoich maluchów - teraz to już takie prawdziwe dzieciaki, a nie malutkie bobaski.
Ja ostatnio w niedoczasie, lekkie przemeblowanie pokoju zrobiliśmy, bałagan został po tym nieziemski - do tego Łucja załapała katar, więc użeramy się z ciągłą histerią na wyciąganie kataru, budzeniem się co 15 minut itd. Zmęczona jestem.
Za tydzień za to będę mieć chrześnicę na ferie, mam nadzieję, że trochę odsapnę a dziewczyny się razem pobawią -
La lenka proszę Zuzia w przyszłym tygodniu kończymy 18 miesięcy
pokażcie też swoje bączki jak wyrosły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 12:24
la_lenka, chabasse, 4me, edysia5, karolcia87, agatka196, moka89 lubią tę wiadomość
-
Ale fajna dziewczynka, jakie już włoski
Moja nadal głównie puszek ma, z tyłu ciut więcej, ale z przodu łysolek.
Wstawię jeszcze raz dla fejsowych gosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 12:37
Lady Savage, 4me, Nancy87, Magda_lenka, edysia5, agatka196, moka89, aldonaa lubią tę wiadomość