SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • bento Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM Fajnie, że upolowałaś tyle ubrań w niezłej cenie.
    PannaB Śliczne ciuszki.
    Przeglądam ubrania ciążowe przez internet i jakoś ciężko mi zamówić bez przymierzania, niby wymiary są podane, ale pewności jak będzie leżało nie mam...

eM lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje bento:)
    ja tez ogladam ciazowe w necie i jakos nie umiem ocenic rozmiaru wiec chyba podjadedo hm i kupie cos z dzialu mama :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja mam ten problem , uparłam się na leginsy z allegro jakieś za 28zł weszłam na komentarze a tam tragedia leginsy źle zszyte , prześwitujące i nie warte tej ceny ...
    Będę musiała udać się do jakiegoś sklepu lub sh

• PannaB Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobaja mi sie tu ciuszki tylko musze wyczaic przeceny:)

http://www.hm.com/pl/subdepartment/LADIES?Nr=4294928852

eM lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam h&m

sRUqp2.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się bardzo podobają te tuniki z allegro
    http://allegro.pl/tunika-ciazowa-prezent-dla-mamy-baby-shower-hit-i5053591219.html
    ale boje się że ten nadruk szybko zejdzie... o leginsach też myślę, ale ostatnio własnie trochę się przejechałam na leginsach z allegro...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uważam, że eM zrobiła super transakcję, zwłaszcza jeśli chodzi o spodnie, które w sh wcale nie jest tak łatwo trafić. Mi się podobają najbardziej te rzeczy które Tobie mniej (np. szara sukienka, świetna)!

A za to tuniki z allegro... nieee. Te nadruki są straszne, taka kiczowato-infantylna stylistyka, osobiście nawet jednej bym nie wybrała do założenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 15:51

eM lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Mi się bardzo podobają te tuniki z allegro
    http://allegro.pl/tunika-ciazowa-prezent-dla-mamy-baby-shower-hit-i5053591219.html
    ale boje się że ten nadruk szybko zejdzie... o leginsach też myślę, ale ostatnio własnie trochę się przejechałam na leginsach z allegro...
    te bluzki są na allegro też za 20zł bo już wpadłam na nie :D
    Znajdę to podam link .
    A nadruk to zejdzie przy praniu w wysokiej temp a w niskiej nie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj lecę do C&A i H&M szukać ubrań, głównie jeansów. Dam znać czy coś znajdę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu można zamówić własny indywidualny napis

http://allegro.pl/koszulka-mamuski-ciazowa-nadruk-t-shirt-bluzka-l-i5105409426.html

Ja tak nie będę szalała że na bluzce " będzie chłopak" " wychodze w " takie bluzki fajne są po domu a nie do ludzi bo kogo to obchodzi , trochę bym się śmiała gdybym widziała kobietę z napisem na brzuchu , co innego rysunek :D

• eM Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    A ja dzisiaj lecę do C&A i H&M szukać ubrań, głównie jeansów. Dam znać czy coś znajdę :)
    No ja właśnie byłam ostatnio w h&m po jakieś ciążowe jeansy i najtańsze były za 130zł :( może jak jakaś promocja będzie...

Maks - ur 08.09.2015
  • eM Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podobają raczej te 'hotel mama all inc', 'baby under construction' :D te gdzie pisze płeć czy kiedy wychodzi to tak średnio, ja lubię czasem taki jajcarski napis :D

Staraczka23 lubi tę wiadomość

Maks - ur 08.09.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Mi się podobają raczej te 'hotel mama all inc', 'baby under construction' :D te gdzie pisze płeć czy kiedy wychodzi to tak średnio, ja lubię czasem taki jajcarski napis :D
    O coś w tym stylu co podalas przykłady to ok, ja też nosiłam z napisami bluzki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    No ja właśnie byłam ostatnio w h&m po jakieś ciążowe jeansy i najtańsze były za 130zł :( może jak jakaś promocja będzie...
    No wiem, niestety, ale i nie ciążowe porządne jeansy kosztują podobnie. Nie mówiąc już o lee czy wranglerach, bo te 2x tyle kosztują. No nic, jedną parę chcę mieć porządniejszych spodni, bo te z allegro są tanie i da się nosić, ale to nic specjalnego.

ceska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:03

Sigma, la_lenka, eM, agatka196, chabasse, sweety, SweetCherryPie, 4me, Lady Savage lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeansy noszę i w lecie (np. wieczorami na spacery), plus to moja pierwsza ciąża a planuję 2-3 dzieci. Także nie szkoda mi :-) poza tym czasem warto wydać troszkę więcej nawet na miesiąc, za to czuć się lepiej w dobrze skrojonym ciuchu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Sigma lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też na jeansy szkoda. :P Ale że w sumie legginsy i sukienki uwielbiam dużo bardziej niż jeansy, więc nie będzie problemu. Dziś sobie przeglądałam allegro w poszukiwaniu fajnych sukienek/tunik ale nic mnie aż tak nie urzekło żeby kupować. Myślę, że ja do wczesnego lata to spokojnie dam radę chodzić bez żadnych nowych zakupów; no chyba, że mój brzuszek mnie zaskoczy i nagle postanowi bardzo wyskoczyć.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

• eM Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakieś jedne jeansy też planuję kupić, choć mam nadzieje że znajdę coś do 100zł, bo tak jak powiedziała skabarka to się przyda na kilka miesięcy tylko i trochę szkoda. Ahhh przydały by się jakieś wyprzedaże :D zastanawiam się czy gdzieś w okolicy mam typowo ciążowy sklep, bo u nas w tym h&m to za dużo tego nie było ...

Maks - ur 08.09.2015
‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ