Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
eM Fajnie, że upolowałaś tyle ubrań w niezłej cenie.
PannaB Śliczne ciuszki.
Przeglądam ubrania ciążowe przez internet i jakoś ciężko mi zamówić bez przymierzania, niby wymiary są podane, ale pewności jak będzie leżało nie mam...
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się bardzo podobają te tuniki z allegro
http://allegro.pl/tunika-ciazowa-prezent-dla-mamy-baby-shower-hit-i5053591219.html
ale boje się że ten nadruk szybko zejdzie... o leginsach też myślę, ale ostatnio własnie trochę się przejechałam na leginsach z allegro...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ja uważam, że eM zrobiła super transakcję, zwłaszcza jeśli chodzi o spodnie, które w sh wcale nie jest tak łatwo trafić. Mi się podobają najbardziej te rzeczy które Tobie mniej (np. szara sukienka, świetna)!
A za to tuniki z allegro... nieee. Te nadruki są straszne, taka kiczowato-infantylna stylistyka, osobiście nawet jednej bym nie wybrała do założenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 15:51
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyte bluzki są na allegro też za 20zł bo już wpadłam na nieeM wrote:Mi się bardzo podobają te tuniki z allegro
http://allegro.pl/tunika-ciazowa-prezent-dla-mamy-baby-shower-hit-i5053591219.html
ale boje się że ten nadruk szybko zejdzie... o leginsach też myślę, ale ostatnio własnie trochę się przejechałam na leginsach z allegro...
Znajdę to podam link .
A nadruk to zejdzie przy praniu w wysokiej temp a w niskiej nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTu można zamówić własny indywidualny napis
http://allegro.pl/koszulka-mamuski-ciazowa-nadruk-t-shirt-bluzka-l-i5105409426.html
Ja tak nie będę szalała że na bluzce " będzie chłopak" " wychodze w " takie bluzki fajne są po domu a nie do ludzi bo kogo to obchodzi , trochę bym się śmiała gdybym widziała kobietę z napisem na brzuchu , co innego rysunek
-
No ja właśnie byłam ostatnio w h&m po jakieś ciążowe jeansy i najtańsze były za 130złSigma wrote:A ja dzisiaj lecę do C&A i H&M szukać ubrań, głównie jeansów. Dam znać czy coś znajdę

może jak jakaś promocja będzie...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Mi się podobają raczej te 'hotel mama all inc', 'baby under construction'
te gdzie pisze płeć czy kiedy wychodzi to tak średnio, ja lubię czasem taki jajcarski napis
Staraczka23 lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyO coś w tym stylu co podalas przykłady to ok, ja też nosiłam z napisami bluzkieM wrote:Mi się podobają raczej te 'hotel mama all inc', 'baby under construction'
te gdzie pisze płeć czy kiedy wychodzi to tak średnio, ja lubię czasem taki jajcarski napis 

-
nick nieaktualnyNo wiem, niestety, ale i nie ciążowe porządne jeansy kosztują podobnie. Nie mówiąc już o lee czy wranglerach, bo te 2x tyle kosztują. No nic, jedną parę chcę mieć porządniejszych spodni, bo te z allegro są tanie i da się nosić, ale to nic specjalnego.eM wrote:No ja właśnie byłam ostatnio w h&m po jakieś ciążowe jeansy i najtańsze były za 130zł
może jak jakaś promocja będzie...
ceska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi też na jeansy szkoda.
Ale że w sumie legginsy i sukienki uwielbiam dużo bardziej niż jeansy, więc nie będzie problemu. Dziś sobie przeglądałam allegro w poszukiwaniu fajnych sukienek/tunik ale nic mnie aż tak nie urzekło żeby kupować. Myślę, że ja do wczesnego lata to spokojnie dam radę chodzić bez żadnych nowych zakupów; no chyba, że mój brzuszek mnie zaskoczy i nagle postanowi bardzo wyskoczyć.
-
nick nieaktualny
-
Ja jakieś jedne jeansy też planuję kupić, choć mam nadzieje że znajdę coś do 100zł, bo tak jak powiedziała skabarka to się przyda na kilka miesięcy tylko i trochę szkoda. Ahhh przydały by się jakieś wyprzedaże
zastanawiam się czy gdzieś w okolicy mam typowo ciążowy sklep, bo u nas w tym h&m to za dużo tego nie było ...
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH