Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    la_lenka - ja mam dużo dłuższych tunik i t-shirtów więc póki co nie muszę nic kupować, no oprócz spodni ;) bo w swoje jeansy wchodzę ale zapiąć je ze względu na brzuch nie mam szans ;)
    A ja właśnie bez problemu zapinam sie, siadam itd. w przedciążowych spodniach. Niby to takie ze stretchem, ale i tak aż mnie trochę dziwi, to już w sumie u mnie prawie drugi trymestr. Może decyduje o tym, że ja przed ciążą ogólnie miałam brzuch i nie kupowałam niczego co mogłoby cisnąć.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak któraś kupi na allegro jakieś legginsy warte polecenia to podzielcie się tą informacją koniecznie :) bo ja tak patrzam i patrzam i nie wiem które będą miały sens :)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie, pytanie zwłaszcza do mam, co myślicie o pasach ciążowych? Chodzi mi o te nakładki żeby móc chodzić w rozpietych spodniach, albo żeby brzuch nie wychodził spod za krótkiej koszulki. Na allegro to kosztuje grosze, ale nie wiem na ile to się sprawdza - jesli jest do niczego to szkoda nawet niedużych pieniędzy. Planujecie kupować coś takiego?

eM lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:04

eM lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te pasy ciążowe to nie są przypadkiem do podtrzymywania brzucha i odciążania kręgosłupa, a nie do zasłaniania golizny? :D

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzzz jak mnie dziś męczą mdłości. Do tego mam na maxa wzdęty brzuch i czuję, jakbym miała jakieś mega zaparcie, tak mnie brzuch boli. W pierwszej ciąży czułam się tak w szóstym miesiącu, gdy zaczął mi się pojawiać brzuch, a teraz jeszcze nie dobrnęłam do końca trzeciego i już nie wyrabiam.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:04

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A te pasy ciążowe to nie są przypadkiem do podtrzymywania brzucha i odciążania kręgosłupa, a nie do zasłaniania golizny? :D
    Takie też są, ale ja mówię o takim zwykłym. Coś jak ten pas od spodni ciążowych, taka zwykła szmatka. Przykladowy link jak to wygląda http://allegro.pl/anatomiczny-wiskozowy-pas-ciazowy-ciaza-s-m-i5030266054.html

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Takie też są, ale ja mówię o takim zwykłym. Coś jak ten pas od spodni ciążowych, taka zwykła szmatka. Przykladowy link jak to wygląda http://allegro.pl/anatomiczny-wiskozowy-pas-ciazowy-ciaza-s-m-i5030266054.html
    LOL, nie głupie! Chyba sobie kupię taki na lato, pod t-shirty, żeby nie musieć chodzić w worach. Wyglądają na dość cienkie.

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tylko zastanawiam na ile to sie trzyma na miejscu, bo jak sie bedzie zsuwac, podwijac czy rolowac to nie warto.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:07

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie właśnie tak zrobię, tylko najpierw poczekam aż będę go miała na co założyć ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może lepiej opinie poczytać od kobiet wakacyjnych brzuszków bo wiecie upały i taki pas mogą się zrobić odparzenia chyba

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff wróciłam z uczelni. Jestem padnięta, aż mi się ręce trzęsą. Uciekam się położyć, dobranoc:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje, że o żadnych odparzeniach nie powinno być mowy, bo te pasy uszyte są z naturalnych tkanin (bawełna albo wiskoza) z jakąś niewielką domieszką dla rozciagliwosci. Ale jeszcze nie wiem, na razie tylko sobie czytam i oglądam co może się przydać.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie orientuje się Ale w wakacje nie noszę bawełny właśnie dlatego że miałam odparzenia, tak tylko nabaknelam o tym :)
    myślę że i mi nie będzie potrzebny bo będą sukienki długie leginsy plus tuniki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bez jaj, bawełna jest naturalnym i oddychającym materiałem. Odparzenia można mieć od wiskozy, poliestru itp. tkanin.

• 4me Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje, ze taki pas to fajna sprawa. Jak jest jakaa luźniejsza bluzka- wiosna czy latem przy zimniejszym wietrze moze sie przydać po pierwszy jako ochrona po drugie jako zakrycie golizny przy jakis krótszych bluzkach. Poza tym dziewczyn my mieszkamy w Polsce! ;) przecie w lato jak sie wychodzi wieczorami to zazwyczaj bez kurtki czy ciepłego swetra nie da rady ;) a pewni my za dnia będziemy uciekać w cień i wychodzić wreszcie wieczorami kiedy chlodniej;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 389 390 391 392 393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ