Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie bez problemu zapinam sie, siadam itd. w przedciążowych spodniach. Niby to takie ze stretchem, ale i tak aż mnie trochę dziwi, to już w sumie u mnie prawie drugi trymestr. Może decyduje o tym, że ja przed ciążą ogólnie miałam brzuch i nie kupowałam niczego co mogłoby cisnąć.skabarka wrote:la_lenka - ja mam dużo dłuższych tunik i t-shirtów więc póki co nie muszę nic kupować, no oprócz spodni
bo w swoje jeansy wchodzę ale zapiąć je ze względu na brzuch nie mam szans 
-
Dziewczyny jak któraś kupi na allegro jakieś legginsy warte polecenia to podzielcie się tą informacją koniecznie
bo ja tak patrzam i patrzam i nie wiem które będą miały sens
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
A powiedzcie, pytanie zwłaszcza do mam, co myślicie o pasach ciążowych? Chodzi mi o te nakładki żeby móc chodzić w rozpietych spodniach, albo żeby brzuch nie wychodził spod za krótkiej koszulki. Na allegro to kosztuje grosze, ale nie wiem na ile to się sprawdza - jesli jest do niczego to szkoda nawet niedużych pieniędzy. Planujecie kupować coś takiego?
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boszzzz jak mnie dziś męczą mdłości. Do tego mam na maxa wzdęty brzuch i czuję, jakbym miała jakieś mega zaparcie, tak mnie brzuch boli. W pierwszej ciąży czułam się tak w szóstym miesiącu, gdy zaczął mi się pojawiać brzuch, a teraz jeszcze nie dobrnęłam do końca trzeciego i już nie wyrabiam.
-
nick nieaktualny
-
Takie też są, ale ja mówię o takim zwykłym. Coś jak ten pas od spodni ciążowych, taka zwykła szmatka. Przykladowy link jak to wygląda http://allegro.pl/anatomiczny-wiskozowy-pas-ciazowy-ciaza-s-m-i5030266054.htmlDżuls wrote:A te pasy ciążowe to nie są przypadkiem do podtrzymywania brzucha i odciążania kręgosłupa, a nie do zasłaniania golizny?

-
LOL, nie głupie! Chyba sobie kupię taki na lato, pod t-shirty, żeby nie musieć chodzić w worach. Wyglądają na dość cienkie.la_lenka wrote:Takie też są, ale ja mówię o takim zwykłym. Coś jak ten pas od spodni ciążowych, taka zwykła szmatka. Przykladowy link jak to wygląda http://allegro.pl/anatomiczny-wiskozowy-pas-ciazowy-ciaza-s-m-i5030266054.html
-
nick nieaktualny
-
Mi się wydaje, że o żadnych odparzeniach nie powinno być mowy, bo te pasy uszyte są z naturalnych tkanin (bawełna albo wiskoza) z jakąś niewielką domieszką dla rozciagliwosci. Ale jeszcze nie wiem, na razie tylko sobie czytam i oglądam co może się przydać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi sie wydaje, ze taki pas to fajna sprawa. Jak jest jakaa luźniejsza bluzka- wiosna czy latem przy zimniejszym wietrze moze sie przydać po pierwszy jako ochrona po drugie jako zakrycie golizny przy jakis krótszych bluzkach. Poza tym dziewczyn my mieszkamy w Polsce!
przecie w lato jak sie wychodzi wieczorami to zazwyczaj bez kurtki czy ciepłego swetra nie da rady
a pewni my za dnia będziemy uciekać w cień i wychodzić wreszcie wieczorami kiedy chlodniej;)

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH