Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry...
ale z ciebie ranny ptaszek w niedzielę.. Ja wstałam, bo musze sie troche ogarnac i chałupkę z mężem, gdyż odwiedzają na s dzisiaj moja ciocia z wujkiem i mają przywieźć gar gołąbków... ajjjjj... tak czytałam jak wy sobie te gołąbki pałaszujecie a dzisiaj w końcu i ja zaspokoję swoją chęć...
-
nick nieaktualnyJa to nie spałam prawie tak czuje tylko mąż pytał co mi się snilo bo przez sen gadalam

ja tak pilnowalam żeby godzinę przed spaniem nie pić i już od 2 nocek wstaje a dzisiaj 3x
Ja mam gołąbki zamrożone ale jakoś tak przejadly się więc poleza
Miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka koniecznie kawka! Moja gin powiedziała że jak normalnie kawy nie zaleca w ciąży to przy za niskim ciśnieniu należy sobie pozwolić

Witam się w 13tc! JEJ!!! Jeszcze 7dni i powitam 2 trymestr!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:46
adzia, Misi@, kasig, easymum, Lady Savage lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ale leci ten czas:) Niedawno każda z nas miała 5,6 tydzień, 8 to już szaleństwo hehe, a tu zaraz każdy przywita drugi trymestr:)
Ja wstałam o 9:30, zobaczyłam, że mężu mocno śpi, to postanowiłam być dobrą żoną i poszłam mu zrobić śniadanko do łóżka:) Dzisiaj na szczęście nic nie gotujemy, bo jedziemy do męża siostry na obiad. Aaa sny dalej mam głupie. Dzisiaj mi się śniło, że chciałam pojechać pociągiem do siostry ale ciągle nie mogłam go znaleźć, później mi uciekł, a tory były jak tory do gry w kręgle hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tu cicho dzisiaj.
Wiecie co dzisiaj się czuje najgorzej patrząc na dni od początku ciąży i mimo braku wymiotow nie mam apetytu, uczucie wirusa zoladkowego mi doskwiera
po takim namyśle stwierdzam że ciąża nie jest takim pięknym stanem bynajmniej nie dla mnie na początku zobaczymy co dalej będzie póki co jestem otepiala dzisiaj
-
Witam dziewczyny!
Piszę pierwszy raz, chociaż chyba przeczytałam każdy wpis. Widać, że każda ciąża jest inna. Ja na początku ciągle spałam, teraz ciągle mam uczucie pełnego brzucha, mimo, iż prawie nic nie jem. Od początku ciąży jestem na zwolnieniu ze względu na pracę - jestem ratownikiem medycznym. termin mam na 29 września, ale podobno pierwsze dziecko zawsze jest przenoszone, więc zobaczymy
)
podziwiam Was, że już takie zakupy robicie !
ja już nie wiem co robić z nudów, ciągle w domu siedzę, mogłoby już cieplej
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 14:17
Misi@, Ursa, kasig, Terazsięuda:-), eM, easymum, chabasse, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH