Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak duZo dziewczyn to maaldonaa wrote:Dziewczyny, a czy ktoras z Was miala do czynienia z bolem w pachwinach? Mnie strasznie rwie od rana z pachwiny w dol uda od wewnetrznej strony. Czasami ciezko mi nawet krok dac? Wczesniej sie z tym nie spotkalam dopiero dzis... myslalam ze moze cos podnioslam ciezszego, ale chyba nie...

Gin mi mowila, ze to normalne
-
nick nieaktualnyHehe pytam bo tez lubie chorizo, zwlaszcza w jajecznicy ;p ale narazie mnie odrzuca wiec i tak nie jestem wstanie zjesc.skabarka wrote:a kurde nie wiem czy można i nie będę się zagłębiać ;-/ jasny gwint mnie strzela, bo jak zaczynam czytać co wolno a co nie to wychodzi na to że trzeba by żyć miłością i powietrzem

także zjadłam ze smakiem, Fasolce smakowało i jutro też zjem
a co!
Anulko biedaku trzymaj sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 21:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie tez, ale nie zjem nic bo znow bede musiala myc zeby. Ide sie polozyc, zeby to zaguszyc ;pskabarka wrote:Misi@ wspomniałaś o jedzonku i z moje brzucha wydobyło się właśnie głośne burczenie głodowe
o losie! no idę chociaż jakiś jogurt tam wrzuce, bo nie zasnę 
-
nick nieaktualny
-
Agatko:
Miałam niedawno taki ból, który mocno promieniował z pachwiny aż do nóg. Dosłownie zginało mnie, cały dzień rozwalony. Nie dało się go niczym zbić (ani no-spa, ani magnez, ani paracetamol, ani prysznic, ani leżenie). Bolało mnie piekielnie od samego rana do momentu kiedy się położyłam. Nie mogłam zasnąć (oczywiście czarne myśli, że się coś odkleja w środku etc.). Poszperałam w necie, że może być to kolka jelitowa - są na nią 2 sposoby. Herbatka z kopru włoskiego i ćwiczenia. O 3 w nocy na próżno było mi szukać herbatki w okolicy. Postawiłam na ćwiczenia (głównie ruchy okrężne bioder, góra-dół). Po pół godziny poczułam, że jelita zaczęły pracować i ból po calutkim dniu ustał. -
Ja już dawno zmieniłam pastę na taką bez fluoru. Za nic nie mogłam ogarnąć niedoczynności i robiłam wszystko żeby wyeliminować cokolwiek może przeszkadzać. Mam teraz bardzo przyjemną ziołową pastę, chyba z wyciągiem z ananasa, delikatny smak, dobrze myje, fajnie odświeża. Chyba już nie wrócę do normalnej.Misi@ wrote:Edit;
Nie moge ostatnio myc zebow. Przed chwila zaczelam szczotkowac i mam taki glupi nawyk, ze jak szoruje zeby to chodze po domu...no i nie zdazylam do toalety. Mialam taki odruch wymiotny ...mam nauczke,
fluoryzacja podzialala tak samo. Juz od tyg nie plukalam ust bo plyn wydawal mi sie slodki i powodowal mdlosci, a teraz to samo z pasta 
A jutro w końcu czeka mnie spacer! Jakieś 300 metrów do przychodni na pobranie krwi, ale zawsze. Obecnie to dla mnie atrakcja jak nie wiem co!
easymum, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Wiem że niektóre z was studiują moje pytanie co studiujecie który rok studiów i mgr czy licencjat czy może wyżej jeszcze. Zacznę od siebie studiuje pedagogikę wczesnoszkolna i przedszkolna jestem na 3 roku studiów semestr 6 ostatni
licencjat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
przezylam weekend na studiach choc troche sie nameczylam, usypialam juz na pierwszych zajeciach na 8 rano mialam zawroty glowy czulam sie slabo duzo jadlam brzuch mnie bolal ale wytrwalam 
dzis ide do laboratorium oddac mocz na badanie ogolne bo mi lekarz kazal powtorzyc ze wzgledu na liczne bakterie wiec ide mam nadzieje ze juz tych bakterii tak duzo nie bedzie
co do studiow to magisterka 1 rok 2 semestr biotechnologia ze specjalnoscia kosmetologiczna
-
Moje zaległe ciuszki, mówiłam Wam że moja mamcia kupiła do tej biedronki jeszcze 2 body, ale coś zdjęcie się nie chciało wgrać

któraś się pytała o znak zodiaku
strzelec 19 grudnia
Aldona czkawka mnie nie męczy ale od 12 tyg mam krwawiące dziąsła
Sigma
też planuję 3 dzieci
Witam Madziu, mnie też ginekolog powiedział że do 13 tyg mam brać kwas foliowy a potem zamienić go na witaminki i biorę już od 2 tyg femibion 2 ;/ wczoraj właśnie zapomniałam wziąść, ale wydaje się że dzidzi to nie zaszkodzi
Magnolia mi na kaszel pomaga żucie gożdzików, albo herbata z majeranku.
Studia jestem na ostatnim semestrze, 4 semestr II roku magisterskich studiów na UAM i studiuję mediewistykę
jak dobrze pójdzie to w lipcu obrona a jak nie
do dopiero w wrześniu.
skabarka, eM, wiaraczynicuda, bento, chabasse lubią tę wiadomość
-
Anulka ja ten sam kierunek i ostatni semestr magisterki. Mam dużo roboty w tym ostatnim semestrze- praktyki, różnice programowe i pisanie magisterki. Muszę w tym tygodniu ogarnąć praktyki i różnice i od marca zaczynam ostro z magisterką.
A w ogóle dzień dobry wszystkim:) Idę się szykować i muszę jechać po posiew. -
W ogóle moja mama powiedziała mi coś o czym nie miałam zielonego pojęcia, że wszystkie ubranka dziecięce zanim dziecko w nie ubiorę powinnam wyprać i wyprasować by pod żelazkiem wszystkie bakterie zginęły. I powiedziała mi jeszcze że przez pierwszy miesiac karmienia nie będę mogła nic jeść normalnego bo dzidzia jakieś kolki może dostać, wysypek, że tylko jakieś mleczne produkty, cały miesiac na jogurtach, kaszach mannach czy budyniach, boziu nie wyobrażam sobie tego, z owoców to tylko banany bo po winogronach dzidzia może dostać rozwolnienia a dla takiego małego dziecka to niebezpieczne, nic z cytrusów, nie wolno jabłek
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH