Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuper wiadomości dziewczyny coś innego niż wczorajsze narzekania

Nancy ja też jestem nastawiona na dziewczynke ale jeśli będzie chłopak to przecież nie koniec świata
Ja mam taką czkawke już chyba 3tydz i jak z siostrą gadalam o imionach haha czkneko mi się a ta wypalila DZIEWCZYNKE NAZWIESZ CZKAWKA hehehe -
Nancy87 wrote:Agatka ja też widziałam miętowy, może ten sam widziałyśmy:) Od razu rzucił mi się w oczy i patrzyłam jak głupek na wózek hehe.
Mi się rybą nie odbija na razie ale jak miałam łyknąć to wąchałam ją
:D
Nancy, jak Ty bierzesz te tabletki? W czasie obiadu, jak jest napisane w ulotce? Bo mnie się strasznie odbija po tym dha rybą i przez to strasznie nie lubię tych kapsułek
a tak to nie czuć, żeby śmerdziały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:39
-
wiaraczynicuda wrote:Hej:) powiedzcie mi czy ktoras z Was tez tak ma ?
odebralam wlasnie wynik moczu i mam pH 8 miesiac temu mialma 6,5 a teraz az 8 nie wiem czemu...
bakterie dalej mam dosc liczne i na dodatek liczne fosforany bezpostaciowe a to wynik chyba zasadowego pH wlasnie nie wiem skad takie wyniki u mnie czy sie martwic? do lekarza ide w poniedzialek wiecie cos o tym dziewczyny???
ja mialam liczne bakterie i lekarz kazał brac monural -
Anitka201 wrote:Nam również bardzo spodobał się Rico nano ale trafiłam na forum na którym nie miał zbyt dobrych opinii. Szczególnie wszyscy narzekali że spacerówka jest straszna bo bardzo wąska i dziecko nie ma w niej miejsca. Do tego to podobno ciężki wózek i często cis tam przy kołach rdzewieje. Ale fakt faktem że kolorystyke i design mają super

Riko nano wazy ok 14 kg razem z gondola lub spacerowwa, to jeden z najlzejszych wozkow, jakie udalo mi sie dzis znalezc
Tez go sprawdzilam- spodobal mi sie. Musze poszukac opinii na forach. Po glowie chodzi mi tez x-lander xa. Patrzylam dzis na uzywane wozki u mnie w okolicy na olx i powiem, ze rewely nie ma. Glownie modele sprzed kilku lat. Sam ten fakt by mi nie przeszkadzal ale to nowe wozeczki sa takie zgrabne
mi zalezy na jakims dobrym kompromisie miedzy wielkoscia wozka, zeby i mnie i dziscinie bylo wygodnie. Jak bede mogla chodzic to pojade do jakiegos sklepu zobaczyc na zywo- nie moge sie doczekac

-
nick nieaktualny
-
Wonderland wrote:Z wyglądu najbardziej podoba mi się Roan Marita i ma jedną z największych gondoli, tylko trochę ciężki....i sama nie wiem.
Riko Nano jest u mnie na drugim miejscu.
Co do Femibionu, to dha zawsze jest tylko w kapsułkach. A nie odbija się Wam po nich rybą?
nie odbija mi się rybką
a kupiłam sobie małże w biedronce, jutro sobie je ugotuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:24
-
Wonderland wrote:Nancy, jak Ty bierzesz te tabletki? W czasie obiadu, jak jest napisane w ulotce? Bo mnie się strasznie odbija po tym dha rybą i przez to strasznie nie lubię tych kapsułek
a tak to nie czuć, żeby śmerdziały 
Ja dzisiaj dopiero pierwszą wzięłam po śniadaniu. Także wszystko przede mną, ale na razie nic mi się nie odbija hehe. Za to musiałam pół kubka herbaty wypić, bo mi stanęły te tabletki. -
Dobra ja sie dzis wkrecilam w wozki. Poczytalam troche o riko nano i dalej nic nie wiem
model nowy wiec jest malo opinii. Na jednym z forum jest nieco dlusza dyskusja ale jest tam raczej negatywnie o tym wozku, niestety negatwywne komenatrze zostawiaja ciagle te same dwie osoby- zacietrzewione na ten wozek jak nie wiem- takie opinie sa dla mnie malo wiarygodne zatem 
Powiem Wam, ze napewno jest zdecydowanie za wczesnie na kupowanie wozkow
ale do 8 miesiac to ja tez zwlekac nie zamierzam. Nigdy nie wiadomo kiedy nas lekarz polozy i wowczas zakup wozka spocznie na naszych facetach- a tego to ja wolalbym uniknac
ja tez myslalam, ze nie bede lezec w ciazy a tu klops.... Takze ja wielkie Akupy robie gdzies od polowy II trymestru
a jeszcze w miedzy czasie musimy wykonczyc nowe mieszkanie i sie przeprowadzic
obiecywalam mojemu, zeby sie nie martwil wszystkiego dopilnuje i logistycznie ciaze i przeprowadzke da sie zgrac a tu drugi klopss- zostal z tym biedaczek sam

-
Lady, a zdradzisz jak przyrządzasz małże? Ja jestem fanką owoców morza, przedwczoraj zrobiłam takie super krewetki, że mąż stwierdził, że to danie to dla niego doskonałość
a samych małży jeszcze nie robiłam
Lenka, jak tam po badaniu?
Dżuls, dobrze, że wszystko pod kontrolą i rokowania dobre. Odpocznij sobie w tym szpitalu )
-
Ja patrzylam ale nic fajnego w moich okolichach narazie nie ma a bez ogladania wozka nie kupie jednak. Jak juz bylo cos fajnego to po 900 pln- za taka cene to sie nie oplaca. Lepiej dolozyc juz te 500 pln miec pewnosc, ze nie ma wad i ma gwarancje. Wiadomo polowac bede- moja kolezank osttanio kupila super wozek za 350 plnStaraczka23 wrote:Dziewczyny na olx popatrzcie są używane wózki w połowie ceny niż te nowe i możecie podjechać zobaczyć, ja chyba używany kupię bo później i tak nie będę robić z niego spacerówki bo i wózek i dziecko będzie swoje ważyć już

-
nick nieaktualny
-
Malze sa the besteasymum wrote:Lady, a zdradzisz jak przyrządzasz małże? Ja jestem fanką owoców morza, przedwczoraj zrobiłam takie super krewetki, że mąż stwierdził, że to danie to dla niego doskonałość
a samych małży jeszcze nie robiłam
Lenka, jak tam po badaniu?
Dżuls, dobrze, że wszystko pod kontrolą i rokowania dobre. Odpocznij sobie w tym szpitalu )
uwielbiam je
w biedronkowej gazetce z okazji tygodnia portugalskiego jest super prosty i latwy przepis. Co wiecej malze sa teraz w biedronce za 15 pln za kg

-
nick nieaktualny4me tak samo jak na Internecie znajdę jakiś to będę szukała w sklepach żeby go hm wyczuć
i tak póki co nastawiona jestem na używany a co z tego będzie zobaczymy 
Zrobiłam zdjęcie w tych ciazowych dreskach są podobne do alladynek albo tak mi się wydaje bo mam długie nogi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72349bfd7d6a.jpg
chabasse, adzia, Lady Savage, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ja dzisiaj dopiero pierwszą wzięłam po śniadaniu. Także wszystko przede mną, ale na razie nic mi się nie odbija hehe. Za to musiałam pół kubka herbaty wypić, bo mi stanęły te tabletki.
też miałam taką przygodę za pierwszym razem, ale potem to już wypijałam najpierw troszkę wody by gardło zmoczyć a potem tabletka i woda
i idzie bez problemu
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH