SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska super wieści:) A zerknęła między nóżki:D? Ja się nie mogę doczekać kolejnej wizyty:) Może z chłopczyka zrobi się dziewuszka hehe

eM lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiadomości dziewczyny coś innego niż wczorajsze narzekania :D
    Nancy ja też jestem nastawiona na dziewczynke ale jeśli będzie chłopak to przecież nie koniec świata :)

Ja mam taką czkawke już chyba 3tydz i jak z siostrą gadalam o imionach haha czkneko mi się a ta wypalila DZIEWCZYNKE NAZWIESZ CZKAWKA hehehe

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Agatka ja też widziałam miętowy, może ten sam widziałyśmy:) Od razu rzucił mi się w oczy i patrzyłam jak głupek na wózek hehe.
    Mi się rybą nie odbija na razie ale jak miałam łyknąć to wąchałam ją:D:D

Nancy, jak Ty bierzesz te tabletki? W czasie obiadu, jak jest napisane w ulotce? Bo mnie się strasznie odbija po tym dha rybą i przez to strasznie nie lubię tych kapsułek :P a tak to nie czuć, żeby śmerdziały :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:39

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Hej:) powiedzcie mi czy ktoras z Was tez tak ma ?
    odebralam wlasnie wynik moczu i mam pH 8 miesiac temu mialma 6,5 a teraz az 8 nie wiem czemu...:( bakterie dalej mam dosc liczne i na dodatek liczne fosforany bezpostaciowe a to wynik chyba zasadowego pH wlasnie nie wiem skad takie wyniki u mnie czy sie martwic? do lekarza ide w poniedzialek wiecie cos o tym dziewczyny???

ja mialam liczne bakterie i lekarz kazał brac monural

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Nam również bardzo spodobał się Rico nano ale trafiłam na forum na którym nie miał zbyt dobrych opinii. Szczególnie wszyscy narzekali że spacerówka jest straszna bo bardzo wąska i dziecko nie ma w niej miejsca. Do tego to podobno ciężki wózek i często cis tam przy kołach rdzewieje. Ale fakt faktem że kolorystyke i design mają super :-)

Riko nano wazy ok 14 kg razem z gondola lub spacerowwa, to jeden z najlzejszych wozkow, jakie udalo mi sie dzis znalezc :)

Tez go sprawdzilam- spodobal mi sie. Musze poszukac opinii na forach. Po glowie chodzi mi tez x-lander xa. Patrzylam dzis na uzywane wozki u mnie w okolicy na olx i powiem, ze rewely nie ma. Glownie modele sprzed kilku lat. Sam ten fakt by mi nie przeszkadzal ale to nowe wozeczki sa takie zgrabne :D mi zalezy na jakims dobrym kompromisie miedzy wielkoscia wozka, zeby i mnie i dziscinie bylo wygodnie. Jak bede mogla chodzic to pojade do jakiegos sklepu zobaczyc na zywo- nie moge sie doczekac :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.sw-elzbieta.com/wozek-dzieciecy/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na olx popatrzcie są używane wózki w połowie ceny niż te nowe i możecie podjechać zobaczyć, ja chyba używany kupię bo później i tak nie będę robić z niego spacerówki bo i wózek i dziecko będzie swoje ważyć już

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:
    Z wyglądu najbardziej podoba mi się Roan Marita i ma jedną z największych gondoli, tylko trochę ciężki....i sama nie wiem.

Riko Nano jest u mnie na drugim miejscu.

Co do Femibionu, to dha zawsze jest tylko w kapsułkach. A nie odbija się Wam po nich rybą?

nie odbija mi się rybką :)
    a kupiłam sobie małże w biedronce, jutro sobie je ugotuję :3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:24

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odkryłam, że w sąsiednim mieście koło mnie jest komis artykułów dziecięcych. Niech no mnie tylko wypuszczą z łóżka :D

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:
    Nancy, jak Ty bierzesz te tabletki? W czasie obiadu, jak jest napisane w ulotce? Bo mnie się strasznie odbija po tym dha rybą i przez to strasznie nie lubię tych kapsułek :P a tak to nie czuć, żeby śmerdziały :D

Ja dzisiaj dopiero pierwszą wzięłam po śniadaniu. Także wszystko przede mną, ale na razie nic mi się nie odbija hehe. Za to musiałam pół kubka herbaty wypić, bo mi stanęły te tabletki.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja sie dzis wkrecilam w wozki. Poczytalam troche o riko nano i dalej nic nie wiem :) model nowy wiec jest malo opinii. Na jednym z forum jest nieco dlusza dyskusja ale jest tam raczej negatywnie o tym wozku, niestety negatwywne komenatrze zostawiaja ciagle te same dwie osoby- zacietrzewione na ten wozek jak nie wiem- takie opinie sa dla mnie malo wiarygodne zatem :)

Powiem Wam, ze napewno jest zdecydowanie za wczesnie na kupowanie wozkow ;) ale do 8 miesiac to ja tez zwlekac nie zamierzam. Nigdy nie wiadomo kiedy nas lekarz polozy i wowczas zakup wozka spocznie na naszych facetach- a tego to ja wolalbym uniknac :) ja tez myslalam, ze nie bede lezec w ciazy a tu klops.... Takze ja wielkie Akupy robie gdzies od polowy II trymestru :D a jeszcze w miedzy czasie musimy wykonczyc nowe mieszkanie i sie przeprowadzic :) obiecywalam mojemu, zeby sie nie martwil wszystkiego dopilnuje i logistycznie ciaze i przeprowadzke da sie zgrac a tu drugi klopss- zostal z tym biedaczek sam ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, a zdradzisz jak przyrządzasz małże? Ja jestem fanką owoców morza, przedwczoraj zrobiłam takie super krewetki, że mąż stwierdził, że to danie to dla niego doskonałość ;) a samych małży jeszcze nie robiłam

Lenka, jak tam po badaniu?
    Dżuls, dobrze, że wszystko pod kontrolą i rokowania dobre. Odpocznij sobie w tym szpitalu )

gg64rl68s121551a.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dziewczyny na olx popatrzcie są używane wózki w połowie ceny niż te nowe i możecie podjechać zobaczyć, ja chyba używany kupię bo później i tak nie będę robić z niego spacerówki bo i wózek i dziecko będzie swoje ważyć już
    Ja patrzylam ale nic fajnego w moich okolichach narazie nie ma a bez ogladania wozka nie kupie jednak. Jak juz bylo cos fajnego to po 900 pln- za taka cene to sie nie oplaca. Lepiej dolozyc juz te 500 pln miec pewnosc, ze nie ma wad i ma gwarancje. Wiadomo polowac bede- moja kolezank osttanio kupila super wozek za 350 pln :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 12:25

• 4me Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Lady, a zdradzisz jak przyrządzasz małże? Ja jestem fanką owoców morza, przedwczoraj zrobiłam takie super krewetki, że mąż stwierdził, że to danie to dla niego doskonałość ;) a samych małży jeszcze nie robiłam

Lenka, jak tam po badaniu?
    Dżuls, dobrze, że wszystko pod kontrolą i rokowania dobre. Odpocznij sobie w tym szpitalu )
    Malze sa the best :D uwielbiam je :D w biedronkowej gazetce z okazji tygodnia portugalskiego jest super prosty i latwy przepis. Co wiecej malze sa teraz w biedronce za 15 pln za kg :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me tak samo jak na Internecie znajdę jakiś to będę szukała w sklepach żeby go hm wyczuć :D i tak póki co nastawiona jestem na używany a co z tego będzie zobaczymy :D

Zrobiłam zdjęcie w tych ciazowych dreskach są podobne do alladynek albo tak mi się wydaje bo mam długie nogi
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72349bfd7d6a.jpg

chabasse, adzia, Lady Savage, Wonderland lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myślicie o wózkach X lander X3

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ładny brzusio... ale spodni niewiele widać..;)

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    Nooo ładny brzusio... ale spodni niewiele widać..;)
    Kurka wykadrowalo się coś :/
    jutro pokaże bo je wypralam mokre są

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ja dzisiaj dopiero pierwszą wzięłam po śniadaniu. Także wszystko przede mną, ale na razie nic mi się nie odbija hehe. Za to musiałam pół kubka herbaty wypić, bo mi stanęły te tabletki.

też miałam taką przygodę za pierwszym razem, ale potem to już wypijałam najpierw troszkę wody by gardło zmoczyć a potem tabletka i woda :P i idzie bez problemu

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ