Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Nancy zapłaciłam w aptece prawie 70zł. Ale teraz to ja też madra już też będę i zamawiać bede przez internet.
Wiaraczynicuda tylko nie czytaj w necie o tym ph8. Ja tak na ostatnia wizyte się naczytałam bo miałam jakieś ertytrocyty obecne to później lekarz z moim Rafałem śmiali się ze mnie bo oczywiście mój nie omieszkał lekarzowi powiedzieć jaka ja to madra.
wlasnie sie naczytalam o tym pH w necie
ale pisza ze to przez diete wiec chyba nie mam sie co martwic zobacze co mi lekarz powie w poniedzialek:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z wyglądu najbardziej podoba mi się Roan Marita i ma jedną z największych gondoli, tylko trochę ciężki....i sama nie wiem.
Riko Nano jest u mnie na drugim miejscu.
Co do Femibionu, to dha zawsze jest tylko w kapsułkach. A nie odbija się Wam po nich rybą? -
hej dziewczyny , ja cały czas tu jestem podczytuje was ciągle , ale ostatnio bardzoo duzo mysle i bardzo się boje o ciąże o zdrowie dzieci , taka już jestem ze duzo sobie wmawiam , i nie udzielam sie na forum , boje się o te moje blixniaki , kurde ,
wczoraj bolał mnie brzuch nawet nie tak bardzo tylko troszke mnie ciagneło , to zadzwonilam do mojego lekarza czy mnie przyjmie , troche sobie sama nawkrecalam ale wolałam sie upewnić że wszystko ok , i przepisał mi luteine dopochwowo '
serduszka moich maluszków ładnie biją , dzidzia nr 1 ma 21 mm a dzidzia nr 197 mm , następna wizyta 6 marca , -
Nam również bardzo spodobał się Rico nano ale trafiłam na forum na którym nie miał zbyt dobrych opinii. Szczególnie wszyscy narzekali że spacerówka jest straszna bo bardzo wąska i dziecko nie ma w niej miejsca. Do tego to podobno ciężki wózek i często cis tam przy kołach rdzewieje. Ale fakt faktem że kolorystyke i design mają super
-
Koło 21 maż wróci, obiecałam mu że dziś razem poszukamykasig wrote:jeszcze mamy troszkę czasu do namysłu
ale ja uwielbiam oglądać te wózki, łóżeczka, wszystko jest takie słodkie
a jak tam Twój detektor?
zaraz potem postaram się wrzucić wam filmik jeżeli uda nam się znowu znaleźć 
Co do wózka to masz racje że mamy jeszcze czas do namysłu, dlatego ja tak w sumie jeszcze nie szukałam dziś tak jakoś skoro tyle z was pisze o tym to zobaczyłam recenzję i myślę że jest spoko
zaraziłyście mnie bo pooglądam kilka innych po drodze i nano prezentuje się na prawdę dość korzystnie
i są adaptery do fotelika samochodowego jaki bym chciała
ale jeszcze zobaczymy
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Nam również bardzo spodobał się Rico nano ale trafiłam na forum na którym nie miał zbyt dobrych opinii. Szczególnie wszyscy narzekali że spacerówka jest straszna bo bardzo wąska i dziecko nie ma w niej miejsca. Do tego to podobno ciężki wózek i często cis tam przy kołach rdzewieje. Ale fakt faktem że kolorystyke i design mają super

Kurcze, jak ciężki to też niefajnie, bo ja jestem drobna i nie wiem czy dałabym sobie z nim radę
a spacerówkę to myślę, że i tak trzeba później kupić jakąś składaną, żeby było z nią mniej zamoty
-
Ja mialam dzisiaj prenatlne dziecko zdrowe wszystko wporzadku , Pan dokt powiedziala ze tak grzecznego dziecka to dawno nie widziala
termin z 6.09 przeszedl na 02.09
la_lenka, Wonderland, Dżuls, aldonaa, eM, Nancy87, adzia, chabasse, skabarka, agatka196, 4me, kasig, Lady Savage, easymum, Luna1, Sigma lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH