SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Nancy zapłaciłam w aptece prawie 70zł. Ale teraz to ja też madra już też będę i zamawiać bede przez internet.

Wiaraczynicuda tylko nie czytaj w necie o tym ph8. Ja tak na ostatnia wizyte się naczytałam bo miałam jakieś ertytrocyty obecne to później lekarz z moim Rafałem śmiali się ze mnie bo oczywiście mój nie omieszkał lekarzowi powiedzieć jaka ja to madra.

wlasnie sie naczytalam o tym pH w necie :) ale pisza ze to przez diete wiec chyba nie mam sie co martwic zobacze co mi lekarz powie w poniedzialek:)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:09

Misi@ lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:39

Lady Savage lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj myślałam o zurku a dzisiAj zjadłam litr lodów czekoladowych tak mi smakowały :D

skabarka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Jak miałybyście ochotę poczytać, komentować i się udzielać to zapraszam na mój nowo stworzony blog, który każdego dnia będzie się rozszerzał :) Na razie początek i wstępny zarys pomysłu na niego :) mamapelnapomyslow.simplesite.com

• eM Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm dałyście mi do myślenia z tym riko nano, faktycznie całkiem spoko jest :)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • kasig Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Hmmm dałyście mi do myślenia z tym riko nano, faktycznie całkiem spoko jest :)
    jeszcze mamy troszkę czasu do namysłu :) ale ja uwielbiam oglądać te wózki, łóżeczka, wszystko jest takie słodkie :) a jak tam Twój detektor?

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za wózkiem zacznę się rozglądać w 8 miesiącu :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wyglądu najbardziej podoba mi się Roan Marita i ma jedną z największych gondoli, tylko trochę ciężki....i sama nie wiem.

Riko Nano jest u mnie na drugim miejscu.

Co do Femibionu, to dha zawsze jest tylko w kapsułkach. A nie odbija się Wam po nich rybą?

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    jeszcze mamy troszkę czasu do namysłu :) ale ja uwielbiam oglądać te wózki, łóżeczka, wszystko jest takie słodkie :) a jak tam Twój detektor?

Ja i tak najbardziej lubię te malutkie ubranka :) są przesłodkie po prostu :)

kasig lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny , ja cały czas tu jestem podczytuje was ciągle , ale ostatnio bardzoo duzo mysle i bardzo się boje o ciąże o zdrowie dzieci , taka już jestem ze duzo sobie wmawiam , i nie udzielam sie na forum , boje się o te moje blixniaki , kurde ,
    wczoraj bolał mnie brzuch nawet nie tak bardzo tylko troszke mnie ciagneło , to zadzwonilam do mojego lekarza czy mnie przyjmie , troche sobie sama nawkrecalam ale wolałam sie upewnić że wszystko ok , i przepisał mi luteine dopochwowo '
    serduszka moich maluszków ładnie biją , dzidzia nr 1 ma 21 mm a dzidzia nr 197 mm , następna wizyta 6 marca ,

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam również bardzo spodobał się Rico nano ale trafiłam na forum na którym nie miał zbyt dobrych opinii. Szczególnie wszyscy narzekali że spacerówka jest straszna bo bardzo wąska i dziecko nie ma w niej miejsca. Do tego to podobno ciężki wózek i często cis tam przy kołach rdzewieje. Ale fakt faktem że kolorystyke i design mają super :-)

• eM Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Koło 21 maż wróci, obiecałam mu że dziś razem poszukamy :P zaraz potem postaram się wrzucić wam filmik jeżeli uda nam się znowu znaleźć :)

Co do wózka to masz racje że mamy jeszcze czas do namysłu, dlatego ja tak w sumie jeszcze nie szukałam dziś tak jakoś skoro tyle z was pisze o tym to zobaczyłam recenzję i myślę że jest spoko :) zaraziłyście mnie bo pooglądam kilka innych po drodze i nano prezentuje się na prawdę dość korzystnie :) i są adaptery do fotelika samochodowego jaki bym chciała :D ale jeszcze zobaczymy :)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 12:25

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Nam również bardzo spodobał się Rico nano ale trafiłam na forum na którym nie miał zbyt dobrych opinii. Szczególnie wszyscy narzekali że spacerówka jest straszna bo bardzo wąska i dziecko nie ma w niej miejsca. Do tego to podobno ciężki wózek i często cis tam przy kołach rdzewieje. Ale fakt faktem że kolorystyke i design mają super :-)

Kurcze, jak ciężki to też niefajnie, bo ja jestem drobna i nie wiem czy dałabym sobie z nim radę :/ a spacerówkę to myślę, że i tak trzeba później kupić jakąś składaną, żeby było z nią mniej zamoty

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wszystko musi być dobrze, najlepiej zajmuj się czymś i nie myśl :)

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:39

Wonderland, kasig, adzia, easymum lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam dzisiaj prenatlne dziecko zdrowe wszystko wporzadku , Pan dokt powiedziala ze tak grzecznego dziecka to dawno nie widziala :D termin z 6.09 przeszedl na 02.09 :)

la_lenka, Wonderland, Dżuls, aldonaa, eM, Nancy87, adzia, chabasse, skabarka, agatka196, 4me, kasig, Lady Savage, easymum, Luna1, Sigma lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:27

adzia, Wonderland, 4me, kasig, easymum, Luna1, Sigma lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja też widziałam miętowy, może ten sam widziałyśmy:) Od razu rzucił mi się w oczy i patrzyłam jak głupek na wózek hehe.
    Mi się rybą nie odbija na razie ale jak miałam łyknąć to wąchałam ją:D:D

Wonderland lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ