Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka niezla historia z tym wuzkiem. Co do kuzynki to trzeba miec tupet. Niestety tacy ludzie w zyciu najlepiej wychodza.
C do ciuszkow musze sprawdzic ich stan bo chyba odkladalam wszystko jak leci. Faktycznie przejrze je i co odrzuce to dam do pck. -
Ojjj.. to fakt lepiej miec na rano wizyte, bo jest mniej czasu na myslenie i stres.. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u ciebie i bedziesz mogla choc troche pochodzic i ze krwiaka juz nie bedzie..
Aaa wlasnie lenka.. Ty bedziesz miala usg dzisiaj? Prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:45
-
nick nieaktualnyZa wózek podziękowałam oczywiście babci powiem co kuzynka wykombinowala, wózek zaklepali moi rodzice mówili że siostra dostała to mi też kupią chociaż nie chciałam ale jak chcą niech kupiąMozjaka wrote:Staraczka niezla historia z tym wuzkiem. Co do kuzynki to trzeba miec tupet. Niestety tacy ludzie w zyciu najlepiej wychodza.
C do ciuszkow musze sprawdzic ich stan bo chyba odkladalam wszystko jak leci. Faktycznie przejrze je i co odrzuce to dam do pck.
Ona ma tupet bo przecież siostra łóżeczko jej dała po miesiącu oddała bo 'zepsute' i tak całe łóżeczko wróciło bez srobek i zostało oddane koleżance którą srobki dokupila, wyobraź sobie że imionka które mówiłam na glos ze kiedyś tak nazwę swoje dzieci to jej dwie córki tak się nazywają
A cciuszki nawet po 3zł można sprzedawać na grupach miastowych na fb
-
Czasami tak to dziewczyny bywa że najlepiej z rodziną żadnych interesów nie robić bo nie warto. Też mam możliwość odkupienia wózka od kuzynki ale podziękowałam od razu wolę dac zarobić obcemu już nie raz się zawiodłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:05
-
Adzia, masz rację. Z rodziną czasami najlepiej wychodzi się jednak na zdjęciu. Ja ze swoją kuzynką też nie chciałabym robić żadnych interesów.
La_lenka trzymam kciuki za wizytę.
A u mnie mega mdłości od rana.... Już myślałam, że sobie poszły, to oczywiście musiały mnie zaskoczyć. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny będzie dobrze:) Ci lekarze to chyba wszystkich tak straszą. Jakaś moda jest teraz na te prenatalne z pappa i co wizytę padają słowa down, edwards, pappa, amniopunkcja. Zobaczcie jakie zdrowe, piękne dzieci się urodziły na styczniówkach, lutówkach, a nawet część marcówek już się rozpakowało:) Swoją drogą już się nie mogę doczekać sierpnia i tych emocji hehe
Lady Savage, aldonaa lubią tę wiadomość
-
Ale pooglądamy ładne dzidziusia:D Uwielbiam oglądać nasze szkraby. Już są takie duże w porównaniu do pierwszego zdjęcia.
Wczoraj przyszedł mi femibion Natal 2 PLUS- jakie to duże:p Też macie tabletka plus kapsułka? Dziwnie to zrobili, w tabletce mnóstwo witamin i osobno kapsułka z DHA i witaminą E.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

oczywiscie dobrych wiesci zycze..