Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam zaparcia wzięłam wczoraj czopek na zaparcia i dzisiaj takiego bólu jelit dostałam (bo wczoraj się nie wypróżniłam ) taki skręt jelit że myślałam że zejdę ale wypróżniłam się i jest ok może nie do końca ale mam nadzieję że przejdzie
-
A w którym miejscu się mierzysz? Bo ja chyba nie umiem prawidłowo.Lady Savage wrote:O.O nie wiem ale ja wieczorami mówiłam że się mierze o 20 i wiecie co wczoraj miałam 131 a dziś już 135, więc chyba tak ma być, chyba te bóle to normalne są.
-
4me wrote:Ja siadlego mleka nie sprawdzałam ale za to wszędzie piszą, ze nie wolno jajek innych niż na twardo. Nie wiem czy to przesada czy nie ale jak dostalam takie na śniadanie to po prostu nie moglam zjesc- przestalo mi smakować jak sobie pomyślałam, ze mam cos przez to miec- takie uroki

Tylko ja mam jajka od takich swoich kurek, z chowu ekologicznego, a nie sklepowe - zawsze świeże. No i można to żółtko jednak zawsze mocniej ściąć (podsmażyć czy jak to się tam pisze
).
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
nick nieaktualny
-
Mnie też masakra tak mnie krzyż boli już 2 dzień pomogłam trochę przy remoncie pokoju Syna o teraz cierpię. Dziś miałam zakaz ruszania czegokolwiek mój pojechał do pracy, a syn mnie pilnuje. Oby mi przeszło bo syf w calym domu. ☺la_lenka wrote:Mnie dziś plecy bolą, ale to chyba od wczorajszego maratonu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:00
-
Oj, ale boleśnie się tu dzisiaj zrobiło. Dziewczynki, jeszcze trochę pocierpimy, więc czas przywyknąć

Co do bóli brzucha - mój gin powiedział, że jak więzadła się rozciągają, to ból może być różny. Kłujący, ciągnący, czasem z prominiowaniem do nogi, czasem w okolicy jajników, czasem w pachwinach, czasem tylko po jednej stronie, czasem naprzemiennie, czasem po obu na raz. Więc wasze bóle mieszczą się w każdej z tych kategorii.
A zmieniając temat, zobaczyłam dziś na filmie lody z bitą śmietaną i polewą czekoladową i bakaliami ... Już wiem, co mnie teraz będzie prześladować ...
Życzę Wam spokojnej nocy bez koszmarów i bolącego brzuszka

-
nick nieaktualny
-
Ugh.., zdycham chorobowo. Kaszel, splywa mi flegma i nie śpię od trzeciej. Dobra wiadomość jest taka, ze zestresowana po ostatnich akcjach w korpo jestem juz oficjalnie na zwolnieniu i mogą mi nagwizdać. Junior ma 6cm i jest bardzo ruchliwy
adzia, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:A w którym miejscu się mierzysz? Bo ja chyba nie umiem prawidłowo.
Hmm, jak Ci to wytłumaczyć, mierze się w tym miejscu w którym dietetyczna mnie zawsze mierzyła, musisz wyczuć kość miednicy i mierzysz tam gdzie ona jest -
agatka196 wrote:Mi dziś pierwszy raz mój Rafał powiedział, że brzuszek już taki bardziej ciażowy jest. I też muszę zaczać się mierzyć ale raz w tygodni z fotka

I mam od kilku dni takie sutki spuchnięte że szok. Któraś też tak ma?
Ja tak mam, suche i żółte, pokazałam mamie i moja mama powiedziała że to normalne bo pojawia się jakaś siara czy co -
la_lenka wrote:A ja nie lubię lodów. Czasem zjem jakiś sorbet, ale wolę cokolwiek innego. Ogólnie nie przepadam za słodyczami.
Też nie lubię lodów, a tym bardziej czekoladowych ;/ wolę wszelkiego rodzaju pałaszować sorbety
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Lady nie lubisz lodow a pracujesz w macu?
Przeciez tam sa najlepszejsze lody na swiecie
zwlaszcza te z polewa karmelowa...pycha 
Ja dzis czuje sie lepiej
a w czwartek za tydzien badania prenetalne, juz nie moge sie doczekac 
Milego dnia dziewczynki, bez boli i mdlosci
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH