Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka ja widziałam w wiadomościach. Słyszałam o dziecku miesiąc temu ale myślałam, że mamusie uratują. No ale nie powinnyśmy pisać o takich rzeczach, bo zaraz koszmary będą.
Powiem Wam, że ja byłam daleka od panikowania, ale dalej mnie ten brzuch boli. Zaczynam się martwić, nie wiem co może być tego przyczyną. Ciągnie mnie tak po lewej stronie aż do pachwiny. Coś wcześniej pisałyście o tych pachwinach dlatego jeszcze nie padam na zawał hehe -
nick nieaktualnyNie da się nie oglądać bo dzisiaj o tym dużo mówią, jak widzę coś takiego to idę na miesiąc rozwiązań czyli teraz na lutowe i marcowe mamusie lubię patrzeć na ich dzieci

Nancy wiesz chyba coś podobnie mam tylko dziwne dla mnie bo lewa strona kuje czasem w tym miejscu co usuwali jajnik i jajowod -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Staraczka ja widziałam w wiadomościach. Słyszałam o dziecku miesiąc temu ale myślałam, że mamusie uratują. No ale nie powinnyśmy pisać o takich rzeczach, bo zaraz koszmary będą.
Powiem Wam, że ja byłam daleka od panikowania, ale dalej mnie ten brzuch boli. Zaczynam się martwić, nie wiem co może być tego przyczyną. Ciągnie mnie tak po lewej stronie aż do pachwiny. Coś wcześniej pisałyście o tych pachwinach dlatego jeszcze nie padam na zawał hehe
Nancy mnie bolą od jakiegoś czasu pachwiny, kłucie też bywa, a dziś to ja mam wszystko na raz, boli mnie brzuch, pachwiny, piersi, miednica, i kłuje jak nie w jednym boku to w drugim,
przespałam się i czuję się lepiej ale bóle nie odeszły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja siadlego mleka nie sprawdzałam ale za to wszędzie piszą, ze nie wolno jajek innych niż na twardo. Nie wiem czy to przesada czy nie ale jak dostalam takie na śniadanie to po prostu nie moglam zjesc- przestalo mi smakować jak sobie pomyślałam, ze mam cos przez to miec- takie urokiLilla My wrote:Powiem wam, że chodzi za mną taki obiadek: ziemniaki, jajko sadzone i mleko zsiadłe. Nawet wczoraj kupiłam w sklepie takie mleko Krasnystaw, ale potem się zastanowiłam, czy w ciąży wolno jeść mleko zsiadłe. Co Wy na to?

-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Lady mi też dzisiaj pulsuje i kłuje czasami. Haha dziwne te nasze obiawy:D Co te nasze bobusie w tym tygodniu wyprawiają

O.O nie wiem ale ja wieczorami mówiłam że się mierze o 20 i wiecie co wczoraj miałam 131 a dziś już 135, więc chyba tak ma być, chyba te bóle to normalne są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:09
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH