Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAleż dzisiaj narzekacie hehe
ja rzadko kiedy czułam ból mensttuacyjny chyba w ciągu kilku lat 4x sięgnęłam po tabletkę, jestem im przeciwna chyba to stąd że moja mama hartowala mnie i siostrę tak abyśmy nie chorowaly, jak grypa to syrop z cebuli i maść rozgrzewająca
żadnych lekarzy przy lekkim kaszelku
A miałam dawno pisać bo pewnie niektórym z was rosną włoski na brzuchu ja golilam a teraz nie wiem czy mogę -
Cześć Dziewczyny

Pozwólcie, że i ja do Was dołączę. Jestem po przejściach, ale mocno wierzę, że teraz wszystko będzie w porządku
Termin mam na 1.09
eM, Lilla My, la_lenka, Lady Savage, Dżuls, aldonaa, 4me, Sigma, agatka196, adzia, chabasse, kasig, Terazsięuda:-), easymum lubią tę wiadomość
-
Mnie ostatnio za to strasznie swedzial brzuch, ale tak po samych bokach. Miałam wrażenie, ze to może szew w spodniach? A być może to trochę skutek gojacych się blizn po laparoskopii. Smarowalam oliwka i balsamem kilka razy dziennie i na szczęście przeszło.
-
nick nieaktualnyMnie też swedzi blizna po operacji ostatnio jak by wysypka była a jak swedzi brzuch to skóra się rozciąga i może świadczyć o rozstepach ewentualnie od bluzkila_lenka wrote:Mnie ostatnio za to strasznie swedzial brzuch, ale tak po samych bokach. Miałam wrażenie, ze to może szew w spodniach? A być może to trochę skutek gojacych się blizn po laparoskopii. Smarowalam oliwka i balsamem kilka razy dziennie i na szczęście przeszło.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny, wpisałam się na listę. Postaram się Was trochę nadrobić, ale w całości pewnie mi się nie uda.
Mnie też ostatnio wieczorami swędzi brzuch i też właśnie po bokach. Smaruję cały czas i na razie rozstępów nie widać, ale wydaje mi się, że pewnie wkrótce się pojawią. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie hehe tylko ja nie wyobrażam sobie żeby chodzić w jeansach jak będzie ciepłoaldonaa wrote:He, he. Aż tak się roztyję?

Nie wyglądają ale i ten pas i sam jeans mocno się rozciąga

Póki co noszę zwykle dresy i leginsy a na ciepłe dni szukam sukienek maxi dresow i leginsow z panelem
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że chodzi za mną taki obiadek: ziemniaki, jajko sadzone i mleko zsiadłe. Nawet wczoraj kupiłam w sklepie takie mleko Krasnystaw, ale potem się zastanowiłam, czy w ciąży wolno jeść mleko zsiadłe. Co Wy na to?Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
hmm no to mnie teraz zagięłaś, ja właśnie dziś kupiłam mleko zsiadłe, bo mam problem z zaparciami, a to mi zawsze pomagało i w ogóle nie zastanowiłam się czy wolnoLilla My wrote:Powiem wam, że chodzi za mną taki obiadek: ziemniaki, jajko sadzone i mleko zsiadłe. Nawet wczoraj kupiłam w sklepie takie mleko Krasnystaw, ale potem się zastanowiłam, czy w ciąży wolno jeść mleko zsiadłe. Co Wy na to?
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH