Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
easymum wrote:Lady, a zdradzisz jak przyrządzasz małże? Ja jestem fanką owoców morza, przedwczoraj zrobiłam takie super krewetki, że mąż stwierdził, że to danie to dla niego doskonałość
a samych małży jeszcze nie robiłam
Lenka, jak tam po badaniu?
Dżuls, dobrze, że wszystko pod kontrolą i rokowania dobre. Odpocznij sobie w tym szpitalu )
Ja mam gdzieś przepis, który dostałam od moich przyjaciół z Francji
wiesz co mam lenia i nie chce mi się go przepisywać
w piątek Ci napiszę
bo jutro jestem cały dzień na uczelni od 8-17, w piątek mam wolne i będę sobie moules gotować to ci napiszę przepis ok
easymum lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Malze sa the best
uwielbiam je
w biedronkowej gazetce z okazji tygodnia portugalskiego jest super prosty i latwy przepis. Co wiecej malze sa teraz w biedronce za 15 pln za kg 
wiem właśnie dziś kupiłam jeden woreczek małż
i wsio dla mnie bo rafałek nie lubi
-
Nancy87 wrote:Ceska super wieści:) A zerknęła między nóżki:D? Ja się nie mogę doczekać kolejnej wizyty:) Może z chłopczyka zrobi się dziewuszka hehe
Hehe jak już coś jest to to raczej nie zniknie
mój to liczy że siusiak urośnie
albo że się schował 
Co do wózka to ja myślę żeby kupić gdzieś na przełomie 2 i 3 trymestru, czekanie do 8go miesiąca to nie dla mnie bo nie wiadomo czy moja szyjka wytrzyma, w końcu miałam zabieg łyżeczkowania rok temu...
Co do komisów, mi kiedyś koleżanka poleciła ten:
http://komisik.com.pl/
ja swojego czasu miałam w planie kupić używany, ale w sumie to planuję 2 dzieci więc jednak myślę że warto kupić nowy bo wtedy powinien wytrzymać a z używanym różnie może być
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Powiedziala ze w tym tygodniu nie szczela na płec bo szansa ze szczeli dobrze jest 1 na 60Nancy87 wrote:Ceska super wieści:) A zerknęła między nóżki:D? Ja się nie mogę doczekać kolejnej wizyty:) Może z chłopczyka zrobi się dziewuszka hehe
Organy sa za bardzo podobne do siebie
Ale ja tam siusiaka nie widzialam :p
-
No właśnie wiem, że organy są podobne dlatego liczę, że mój synek okaże się córeczką hehe. Myślę, że 16 marca coś więcej się dowiemy, chyba, że się schowa. Ostatnio miał pępowinę między nóżkami, więc niech się za bardzo nie przyzwyczaja i ją wyciągnie na bok hehe
-
ceska wrote:Powiedziala ze w tym tygodniu nie szczela na płec bo szansa ze szczeli dobrze jest 1 na 60
Organy sa za bardzo podobne do siebie
Ale ja tam siusiaka nie widzialam :p
Jakie 1 na 60?
szanse minimum 50%
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Lady jak dla mnie ma dwie wady- ciezki, prawie 17kg no i nie ma skretnych kol. Prowadzilas kiedys wozek ze skretnymi kolami? Jest o wiele prosciej i lzej. Duza przyjemnosc z prowadzenia- zwlaszcza w sklepach, autobusach itp.Lady Savage wrote:Co myślicie o wózkach X lander X3

-
4me wrote:Lady jak dla mnie ma dwie wady- ciezki, prawie 17kg no i nie ma skretnych kol. Prowadzilas kiedys wozek ze skretnymi kolami? Jest o wiele prosciej i lzej. Duza przyjemnosc z prowadzenia- zwlaszcza w sklepach, autobusach itp.
Prowadziłam i się plątają te skrętne koła, strasznie nie wkurzały, a właśnie ja taki potrzebuję terenowy wózek, bo tak gdzie sie przeprowadzam nie ma drgi, jest budowlana, nią ciężarówki jezdzą z materiałami, i potrzebuję takiego wózka na takie ekstremalne warunki -
Staraczka23 wrote:4me tak samo jak na Internecie znajdę jakiś to będę szukała w sklepach żeby go hm wyczuć
i tak póki co nastawiona jestem na używany a co z tego będzie zobaczymy 
Zrobiłam zdjęcie w tych ciazowych dreskach są podobne do alladynek albo tak mi się wydaje bo mam długie nogi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72349bfd7d6a.jpg
fajne gdzie kupiłas?
-
No to nic wiecej nie moge doradzic bo ja gustuje w skretnych kolachLady Savage wrote:Prowadziłam i się plątają te skrętne koła, strasznie nie wkurzały, a właśnie ja taki potrzebuję terenowy wózek, bo tak gdzie sie przeprowadzam nie ma drgi, jest budowlana, nią ciężarówki jezdzą z materiałami, i potrzebuję takiego wózka na takie ekstremalne warunki

-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Mi gin nie pytany powiedzial ze chyba widzi plec, a potem jak go przycisnelam powiedziedzial ze chyba widzial kulki, ale na tym etapie rozwoju to rownie dobrze mogly to byc wargi sromowe, oprocz tego sprzet do usg ma kiepski itd i szybko sie wycofal z werdyktu

a co bys chciala??
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Chlopaka juz mam, wiec dziewczynke i wtedy uznam, ze plan minimum wykonany, dwojeczka wystarczy, a tak to zawsze jakos pozostanie marzenie o coreczce
tym bardziej, ze moi rodzice na 5 wnuczat mieliby 4 wnukow i tylko 1wnusie, wiec jest parcie na dziewczynke i takie tez mam przeczucia:)
hehe no to tak:)))
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH