Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skabarka masz rację w pierwszej ciąży brzuszek pojawił się u mnie w 6 mies a teraz praktycznie jest widoczny od samego początku ☺skabarka wrote:ja tak miałam i przed pierwszą ciażą i przed tą - płaski brzuch i same mięśnie
i przed pierwszą faktycznie bardzo późno dostałam brzuszka. A teraz w 13tc mam taki jak wtedy w 20tc
także faktycznie w drugiej ciaży szybciej jest on widoczny 
-
nick nieaktualnyDziewczyny, tempo rośnięcia brzuszka jest kwestią bardzo indywidualną. Ja miałam naprawdę płaski brzuszek przed ciążą, a wywaliło mi go mega szybciutko do przodu, mimo, że nie rodziłam jeszcze
W zasadzie już w terminie okresu byłam jakaś "opuchnięta" w brzuchu 
-
Będziesz miała zobaczysz, kwestia paru tyg ☺easymum wrote:Nancy, super brzunio

Adzia, wolałabym jednak troszkę szybciej mieć ten brzuszek niż w 6 m-cu
w końcu tak na to czekałam, że fajnie byłoby się pochwalić piłeczką z przodu 
easymum lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Dopiero weszłam do domu, bo jeszcze Rossmann zaliczony.

Na badaniu wszystko rewelacyjnie, przezierność 1,6. Kość nosowa widoczna, wszystkie narządy ok, widzieliśmy serduszko z zastawkami, mózg, rączki, nóżki, nawet paluszki - ogólnie wszystko jest super. A do tego po krwiaku została tylko blizna 4mm - co oznacza, że mogę się spionizować.
La lenka no super, ze pokonalas tego wstrętnego krwiaka - jak ja Ci zazdroszczę
Ja idę na prenatalne za tydzień to podpytam i o krwiaka- to będzie inny lekarz wiec ciekawe co mi powie
Co do brzuszka ja jescze tydzień temu w 10 tygodniu nie miałam nic a teraz wieczorami jak stoję przed lustrem w końcu cos widać. Jak sie ubiorę jeszcze nic ale czuje, ze jeszcze z tydzien i bez spodni ciążowych nie dam rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 23:14

-
Dzień dobry. Nie mogę spać, męczy mnie gardło i nos. Wstałam sobie zrobić herbatkę. Dzisiaj miałam piękny sen, śniły mi się takie mocne kopniaki dzidzi. Wspaniałe uczucie. Obudziłam się teraz i myślę, a może faktycznie mnie kopał hehe? Nie...za wcześnie:)
-
Dzień dobry, ja spać akurat mogę, ale zapomniałam wyprasować mężowi koszulę

Nancy, spróbuj zrobić sobie inhalacje - miska z gorącą wodą (ale nie tak gorącą, zeby poparzyć sobie nos od środka), jak masz to 2 torebki rumianku, może być mięta, ja czasami wrzucam tabletki emskie, a jak nie mam to garść zwykłej soli. Ręcznik na głowę i wdychasz trochę nosem, trochę ustami. U mnie działa super, wszystko się ładnie oczyszcza. Tylko potem powinno się zostać w domu przez kilka godzin, bo głowa od środka jest rozgrzana i łatwo o zapalenie zatok.
Anitka201 lubi tę wiadomość

-
Witam, zaraz powinnam lecieć nauczelnie, jeszcze się zważyłam, nie wiem po co bo teraz mam złe przeczucia ;/ jestem w 15 tyg i wg belly powinnam przytyć ok 2 kg i wiecie co nie przytyłam nic
czyżby mój dzidzia nie rosnął ? Boże cały dzień sie będę martwić.
-
Lady ja się wczoraj wazylam i wyszło że schudłam ponad 0,5 kg czyli w sumie mam 4,5 na minusie. Tez się przestraszylam ale to raczej sprawa indywidualna. Z tego co pisałaś to masz sporą nadwagę. Mam znajome które przy nadwadze wręcz schudly w ciąży.Lady Savage wrote:Witam, zaraz powinnam lecieć nauczelnie, jeszcze się zważyłam, nie wiem po co bo teraz mam złe przeczucia ;/ jestem w 15 tyg i wg belly powinnam przytyć ok 2 kg i wiecie co nie przytyłam nic
czyżby mój dzidzia nie rosnął ? Boże cały dzień sie będę martwić.
Lady Savage lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH