Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Widać widać

a wiecie ze to tak na dniach??? nie bylo nie bylo a dzis tak mi ciasniej cos, staje bokiem patrze a tu jest juz kawal brzucha:P troche spory jak na 12 tydzien od jutra ale przynajmniej zaczynam to namacalnie czuc:P:P -
nick nieaktualnyWierzę bo jak chodziłam w jednych dresach z leginsami na przemian tak gumka w dresach ciasna się zrobiła i mam 1 sztukę majtek ktora mi w biodrach uciska więc trzeba głęboko schować

ogolnie po ciuchach widzę i tak jak wam zdjęcia wklejam z tygodnia na tydzień przybywa w obwodach
Dzisiaj trochę fasolki po bretońsku zjadłam a mama ostrzegała żeby dużo nie jeść bo mnie wzdyma tak wykrakala że do auta już szłam z rozpietym zamkiem w kurtce
-
nick nieaktualny
-
Hej dawno się nie odzywałam, bo mały mi choruje

Najpierw miała zapalenie krtanie-antybiotyk, po 2 dniach gorączką ponad 39 i...angina ropna. Tym razem nie obyło się bez zaszczyków, a żeby tego było mało to dzisiaj był u kontroli i...dalej antybiotyk, bo jeszcze do końca nie jest dobrze
To takie smutanie na początek...
A tak poza tym...to byłam dzisiaj na prenatalnym
Dzidziuś zdrowy CRL 74,4mm serduszko 160 ud/min NT=2,1mm Podobno bardzo uparty
Pani dr 3 razy podchodziła do mierzeń
aaaaaa i na 90% CHŁOPAK
Nawet mi pokazała, bo było ładnie widać
Obecnie termin porodu przesunął mi się na 29.08
Moje mdłości i poranne witania z sedesem powoli się kończą...i całe szczęście, bo już nie wyrabiałam.
A to moje małe szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:22
agatka196, skabarka, eM, Wonderland, easymum, chabasse, aldonaa, Sigma, Lady Savage, la_lenka, Luna1, kasig lubią tę wiadomość
-
No ja też jeszcze nie mam brzuszka widocznego, może dlatego, że zawsze dość płaski brzuch miałam i dość silne mięśnie brzucha. Ale czuję że mi się ponżej pępka tak okrąglej robi
w końcu przecież wybrzuszy 
Lady, no to czpekam na przepis w piątek, a małże jak kupię mogę zamrozić? Bo wiem, że owoce morza są wrażliwe pod tym względem
-
Ja się już w żadne swoje jeansy nie mieszczę, ale zawsze nosiłam dosyć obcisłe. Na razie pożyczyłam jedne wększe od siostry, bo ostatnio schudła i leżały jej w szafie. Ale w obwodzie przybyło mi niewiele.
Z tabletkami robię tak jak Lady, bo też za pierwszym razem stanęły mi w gardle. -
Dopiero weszłam do domu, bo jeszcze Rossmann zaliczony.

Na badaniu wszystko rewelacyjnie, przezierność 1,6. Kość nosowa widoczna, wszystkie narządy ok, widzieliśmy serduszko z zastawkami, mózg, rączki, nóżki, nawet paluszki - ogólnie wszystko jest super. A do tego po krwiaku została tylko blizna 4mm - co oznacza, że mogę się spionizować. Na razie bardzo powoli i spokojnie, bez nagłych ruchów - ale wstać z łóżka, powoli wprowadzać spacery - czyli wszystko idzie ku dobremu.
Dzidziuś najpierw spał, a potem powoli się obudził i zaczął ssać kciuk! Cudowny widok. Potem się trochę pokręcił, pomachał łapkami i nóżkami, mogłabym to oglądać w nieskończoność.
Jedyne czego na razie nie wiem to płeć - ja tam nic między nóżkami na razie nie widziałam, ale skoro doktor stwierdził, że jeszcze nie wiadomo to nic nie mówię.
Jestem po prostu przeszczęśliwa
agatka196, aldonaa, Lilla My, Terazsięuda:-), Bruma, eM, Dżuls, SweetCherryPie, kasig, Sigma, skabarka, adzia, easymum, Wonderland, sweety, chabasse, 4me, Lady Savage, Anitka201, Misi@, Luna1, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:No właśnie wiem, że organy są podobne dlatego liczę, że mój synek okaże się córeczką hehe. Myślę, że 16 marca coś więcej się dowiemy, chyba, że się schowa. Ostatnio miał pępowinę między nóżkami, więc niech się za bardzo nie przyzwyczaja i ją wyciągnie na bok hehe
Szanse sa bo u nas iza w 13 tyg była ponoc chłopcem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH