Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W moim wypadku na męczące mdłości rozwiązaniem okazały się mandarynki... to w sumie jedyny taki sposób, który na mnie najbardziej działał

Cukierki owoce odpadaly... w ogóle nie mialam ochoty na słodycze, a imbiru nie znoszę
-
nick nieaktualnyOj tam głupoty
jak mnie bliscy przyjaciele pytają "czy już wiemy", to tak samo mówię, że nie, i pytam czy oni mają jakiegoś czuja 
Btw. jakiś czas temu kolega zapytał o płeć w dość zabawny sposób: Chłopak czy obcy?
Podchwyciliśmy to z mężem, zastanawiając się: Obcy czy predator?
Nancy87, Gusiak, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana a ja spać nie mogę o 6. 20 wstaje bo mam praktykę nie wiem jak ja wytrzymam gardło boli do tego katar mam i nie wiem co brać chyba do lekarza Internisty pójdę może doradzi co mogę wziąćna gardło i katar i wrazie czego zwolnienie da z zajęć w szkole . wczoraj o dziwo wymiotów i mdłości nie było czułam się wspaniale ciekawa jestem jak dzisiaj może też nie będzie ale nie nastawiam się za bardzo. Najchętniej bym została w domu i się kurowala ale do 10. 35 dam rade.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 05:55
-
Anulka, ja też spać nie mogę i też od paru dni boli gardło. Idę dziś do gina po receptę na luteinę, ale jak wrócę zjem chleb z roztartym z solą czosnkiem. Jak to nie pomoże, to nie wiem co pomoże. Są tabletki dla kobiet w ciąży Prenalen, ale mi jest po nich trochę niedobrze, mają coś w smaku co mi nie pasuje.
Skabarka, naprawdę na zatoki zrób sobie inhalacje. Podstawa przy zatokach to ich oczyszczanie. Ja cierpiałam na zatoki przez lata, ostatnio się uspokoiło, bo noszę czapkę, ale trochę doświadczenia mam.
-
easymum wrote:Anulka, ja też spać nie mogę i też od paru dni boli gardło. Idę dziś do gina po receptę na luteinę, ale jak wrócę zjem chleb z roztartym z solą czosnkiem. Jak to nie pomoże, to nie wiem co pomoże. Są tabletki dla kobiet w ciąży Prenalen, ale mi jest po nich trochę niedobrze, mają coś w smaku co mi nie pasuje.
Skabarka, naprawdę na zatoki zrób sobie inhalacje. Podstawa przy zatokach to ich oczyszczanie. Ja cierpiałam na zatoki przez lata, ostatnio się uspokoiło, bo noszę czapkę, ale trochę doświadczenia mam.
Ja wczoraj wypiłam mleko z miodem i czosnkiem ale chyba nie mogę bo później tak bolały jelita że do WC mnie pogonilo -
To ja też dołączam się do grona przeziebionych. Już nie wyrabiam z bólem gardła. O ile ból mięśni i głowy wiem ze muszę wylezec to z gardłem nie daje sobie rady
też spać nie mogę
właśnie przepłukałam gardło roztworem wody z sola i chyba zrobię jeszcze to gorące mleko z miodem i masłem
-
dzien dobry wszystkim
dlugo mnie nie bylo - mialam troche stresu, plamienia, bole i ogromny strach ze dzidzius przestal sie rozwijac-lekarz nie reagowal zadnymi lekami jedynie podgladanie usg co dwa dni - moj doktorek wychodzi z zalozenia ze do 12 tygodnia ciaza musi sama poradzic sobie z wszystkimi problemami
obecnie jestem w 11 tygodniu i 4 dniu i mam sie dobrze , dzidzius rowniez ma sie bardzo dobrze - od dwoch dni biore progesteron i lepiej mi, jedynie mecza mnie bole glowy ,
chodze do pracy caly czas, jedynie wieczorem leze i maza wszytskim sie zajmuje, usypiam okolo 20 kazdego dnia czuej sie padnieta
mam nadzieje ze wszytsko nadal bedzie dobrze - nastepna wizyta 6 marca
trzymajcie kciuki
chabasse, Misi@, Wonderland lubią tę wiadomość

-
Alicja będzie dobrze kochana ☺Alicja83 wrote:dzien dobry wszystkim
dlugo mnie nie bylo - mialam troche stresu, plamienia, bole i ogromny strach ze dzidzius przestal sie rozwijac-lekarz nie reagowal zadnymi lekami jedynie podgladanie usg co dwa dni - moj doktorek wychodzi z zalozenia ze do 12 tygodnia ciaza musi sama poradzic sobie z wszystkimi problemami
obecnie jestem w 11 tygodniu i 4 dniu i mam sie dobrze , dzidzius rowniez ma sie bardzo dobrze - od dwoch dni biore progesteron i lepiej mi, jedynie mecza mnie bole glowy ,
chodze do pracy caly czas, jedynie wieczorem leze i maza wszytskim sie zajmuje, usypiam okolo 20 kazdego dnia czuej sie padnieta
mam nadzieje ze wszytsko nadal bedzie dobrze - nastepna wizyta 6 marca
trzymajcie kciuki
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH