Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na razie nie wierzę, że u mnie mogłoby się coś pojawić, jeszcze długo nie będę wypatrywać, ani poruszenia ani kopniaków. Nawet doktor wczoraj mówił, że dzidziuś jest głęboko w brzuchu i nawet nagniatanie głowicą usg mu nie przeszkadza. Mam dużą oponkę na brzuchu, nastawiam się na ruchy po 20 tygodniu albo później.
Na razie najpierw czekam na pokazanie się brzucha.
-
Gusiak wrote:Sa jakieś dziewczyny z Warszawy i okolic, które moga polecić gdzie robić badania prenatalne?

Będę robić USG u swojego lekarza, ale dla pewności chciałabym zrobić gdzieś jeszcze...
Dobrymi specjalistami w Warszawie są Roszkowski i Maj, ten pierwszy z racji renomy i popularności 2 x droższy od Maja. Ja generalnie prowadzę ciążę u dr. Maja, wizyta 150 pln (jak dotad zawsze z usg), prenatalne 200 pln
-
chabasse wrote:kochana.. ja ci moge polecic multimed na warynskiego a tam dr renata jaczynska. Kilka ginek mi o nich mowilo i tam tez sie zapisalam. Robią także na nfz.
A jak wygląda sytuacja z zapisami, dlugo trzeba czekać na terminy?
-
Nancy87 wrote:Lady muszę gdzieś zlokalizować Twoje zdjęcie w powiększeniu:D a jak patrzyłaś na usg to nie miałaś przeczucia, że patrzysz na dziewczynkę albo chłopczyka?
Zazdroszczę góreczki, ja nic takiego nie zauważyłam:(
Nie żadnego przeczucia, jedynie co to że mam dziecko z ADHD
bo ruszało wszystkim czym mogło 
Nancy przypomniam Ci mojego dzidziula
dziołszka czy chłopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:33
-
Ojej.. tego nie wiem, ale jak prywatnie to pewnie dość krotko się czeka. Ja się dawno zapisywałam nawet jak jeszcze skierowania nie mialam, zeby zaklepac termin. Ale myslę, że z dwa tygodnie wcześniej dobrze jest zadzwonić i sie umowic.Gusiak wrote:A jak wygląda sytuacja z zapisami, dlugo trzeba czekać na terminy?

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra mi mówiła, że zobaczysz już na drugim usg będziesz wiedzieć na kogo patrzysz. I faktycznie moje wyglądało jak chłopczyk, nic nie miało z dziewczynki:D Aaaa moja siostra przy swoich dwóch ciążach też mówiła kto będzie i się sprawdziło. Wysłałam jej zdjęcie mojego i napisała mi: no nie wygląda na dziewusię hehe.
Sigma lubi tę wiadomość
-
Łoj ale do nadrabiania

gratuluje chłopczyków i dziewczynki
ale Wam fajnie:)
ja dzis wyladowalam u gina bo zle sie czulam, macica obrzeknieta, mam brac nospe i magnes, duzo lezec nie dzwigac, nie baraszkowac z mezem no i l4 do 16 marca, ale ogolnie jest ok wiec jestem spokjniejsza, no i ginekolog nic nie wzial za wizyte-on jest naprawde w porzadku
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH