Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez za wizyte place 100 xl.aldonaa wrote:O nawet nie wiedzialam, ze tak tez moze byc. Chyba nawet w okolicy nie mam takiego lekarza, ktory mialby podpisane umowe z laboratorium. Moj lekarz tylko koszt cytologii pokrywal.
A jesli moge wiedziec, to ile placisz za wizyte. Ja 100 zl. -
Kasiarzynka współczuję... biedna się na pewno wymeczysz tymi wymiotami...
Mnie cale szczęście to omija... od początku ciąży jeszcze ani razu mi się nie zdarzyło, za to jak złapią mnie mdłości to tak męczą cały dzień... jakbym byla na jakim wielkim mega kacu...
teraz tez po kolacji coś zaczyna mnie męczyć... ni to zgaga, ni to mdłości... ale coś mi tam siedzi i dokucza
-
Fakt...czasem juz bym wola iść i mieć to za sobą

Dlatego też ja siedzę w domku na zwolnieniu... ze względu na te mdłości i to, ze strasznie szybko robi mi się duszno i slabo (w mieszkaniu musze cały czas otwierać okna, a mąż się śmieje ze robię temp. jak w chłodni ;p) -
Kasiarzynka spróbuj imbiru startego z herbatą na chwilę pomagało jak znajdę karteczkę lekarz mi dzisiaj polecił suplement diety będe szukała spróbuj mleko i cole sprobuj mi pomaga no i trzeba się przezwyczaic też wymiotowałam/wymiotuje cały dzień rano i wieczorem i w południe . Więc trzeba czekać aż przejdą ja tak wymiotowałam że w niedziele miałam kroplówkę.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH